Seçim yenilenirse diye ertelenmiş zamlar yenilenmezse şarıl şarıl boşanır...
Printable View
Seçim yenilenirse diye ertelenmiş zamlar yenilenmezse şarıl şarıl boşanır...
Hareket olmayan haftalar cooook eskide kaldi
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seçim zaten yenilenemezde oyle bi ihtimalli ganyan zate yok
amma dertler
1. devlet baba: yav nası ucuza dolar bulurum etraftan
2. global pala: yav şu elimdeki hisseleri nasıl pahalıdan çıkar da tüyerim
3. dth sahibi ky : yav şu dolarları iyi fiyattan nası okuturum
elde var 5 benzemez
faydalar paydaşlar arasında feci halde çatışıyo bak
herkez sanki zaman kazanmaya çalışıyo. bi şekilde, pozisyonlarını ayarlama için,
bakalım yukarda üçlüden hangisi en kazançlı çıkacak? bende meraktayım
Ey çinliler seve seve imzalayacaksınız mesajını vermiş çılgın trup
Yav ben size en basit , en organik dondurmanın tarifini vermiştim; ama üzülerek görüyorum ki hala adına dondurma dedikleri o maddeyi yemeye devam edeceksiniz, sizi kınıyorum. Hiç rasyonel değilsiniz :)
secimlerin yenilenmesi kesin diyordum ama adam baska yontemler buldu
Ilkonce metrolarin gelirini Ankaraya bagladi
ondan sonrada Ozhaseki yi belediyeyi denetleme yetkisi verdi
yani belediye kimde olursa olsun son soz Ankara nin
Erken secime gerek yok ben kendi secimimi yaptim kendimi sectim der gibi bir sey bu
Anlamadigim dolar hala surunuyor. Yabancilar demekki already priced in.
Çin bankaları bankalardan nakit dolar çekim limitini 5000 USD'dan 3000 USD'ye indirdi.
https://twitter.com/r_x_p_u/status/1125099295353524225
Arnavut erikle votka çalıştır ulan pazar pazar kudurdu cinle abd bari hapları acmasada piyasa Euro sell firsatimiz olsa.
Durumun sakatlığını size şöyle ifade edeyim:
Çin ABD ile 2018 yılında 419 milyar USD cari fazla vermiş.
Çin'in 2018 yılı toplam cari fazlası ise sadece 45 milyar dolar.
Yani ABD Çin ile cari açığını kapanmaya zorlar ise Çin en kötü durumda yıllık 370-380 milyar dolar cari açık vermek zorunda kalacak!!!!!!
İşte bu büyük bir problem. Çin böyle bir cari açık veremez.
Adamlar ABD ye satip herkesten almış .
Şimdi ABD ye satip herkesten alamayacak demek oluyor.
Bizim de çin e karşı 17 milyar dolar civarı cari acigimiz var.
Ne olur bu durumda bizim için?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş hayatinizda hicmi Kemal Sunal filmi izlemediniz diyeceğim trollerin son dönem özelliği rahmetli Kemal Sunal a da düşman oldu bu hiyarlar.
http://www.ozgurkocaeli.com.tr/yildi...di-376603h.htm
570 kişi daha işsiz.
Allah yardımcıları olsun tam da ramazan arefesinde
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizler nasıl soğan, patates, saman dahi ithal eder hale geldiysek ve giderek daha da fazla dışarı bağımlı hale geliyorsak ABD'nin içinde bulunduğu durum da bu. Değerli parası ve Çin'in kendi para birimini ABD Dolarına karşı sürekli düşük tutma politikalarının sonucu olarak ABD ekonomisi Çin'den yaptığı ithalata bağımlı. Çin esasında mutlu azınlığın menfaatleri için sürekli düşük yuan ve düşük fiyat politikasıyla kendi halkının refahını ihraç ediyor
Bu gelişmeler Çin'in yuan'ı devalüe etmesine zemin hazırlayabilir. Çin bu yolu gönülsüzce de seçmez. Zira Çin'in cari açık vermeye başlaması Yuan'ın dünya parası olması yolundaki önemli bir mihenk taşının da aşılmasını sağlayabilir. SDR sepetinde eli her zamankinden güçlü olur.
Unutmayalım ki Yuan'ın dünya parası olmasını engelleyen faktörlerin başında Çin'in cari fazla vermesi yatıyordu.
Çin sarının cik cik ötmesine sarının Çin'e karşı cari açık vermesinden dolayı göz yumuyor. O açık kapanırsa Çin sarıyı muhattap dahi almaz. Siyasi ve askeri paradigmada değişiklikler olabilir.
Bunu sarı da biliyor. O nedenle yaptığı aslında bir blöf. Çin bu blöfü görürse sarının ipini çekebilir.
Çarşı çok pis karışır secim iptali falan hikaye kalır o zaman
Konserde olmasam ticaret savaslari ile ilgili iki kelam ederdim valla. Adana konsere doydu. Son 3 haftada ki kacinci konserim oldu sayamadim valla.
Bu aksamda duman dayiz. Dunya yansa umurumda olmaz [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Veriler açık. Blöf kapalı elde yapılır. Çin demokratik bir ülke değil. İsterse Amerika'ya 1 kuruş ihracat yapmadan yine de cari açığını sıfırlar. Olmadı elinde 15-20 sene cari açık verecek nakit var.
Ancak Amerika Çin gibi değil. Çin'in vereceği cevaplara karşı Çin gibi kendi iç siyasetinde aynı rahatlıkta hareket edemez.
Avrupa ve diğer ülkeler de bu sefer Amerika'nın yanında yer almayabilir.
Eşkiya Dünyaya , Hükümdar olmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=9f6ou-gXcNA
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar . Sizlerin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin ramazan ayı mübarek olsun .
Sabah bakacağız çarşı ne kadar karışacak
Ayrıca tüm inananlara hayırlı ramazanlar dilerim.
Cin in 2 trilyon dolar borcu var nakiti ne kadar var bilmiyorum
https://tradingeconomics.com/china/external-debt
ABD nin dolar disinda hicbir borcu yok
O yuzden ABD nin yaninda Cin in bir gucu sesi solugu oldugunu zannetmiyorum
Dunyada herkes gobekten ABD dolarina yani ABD ye baglidir