Gerçekten bende yazdim . Fakat inancım kalmadı ihlas grubuna ...
Printable View
Herkese hayırlı bol kazançlı bir hafta dilerim.. cümleten hayırlı geceler...
teşekkurler hocam Allah razı olsunSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaylada da bir hareket bekliyorum buda sanko gibi cok oyalandı ,,, canak tamamlansada ederinin altında işlem görüyor
düşüşler cıkışlar oluyor nisan sonuna kadar sürebilir sonrası bahar yaz sabırlı bir şekilde posizyonlarımızı koruyalım...cümleten iyi geceler
Kardeş kac yasındasın 16-17 falan mı? yaptıgın propaganda bile ergensi derecede komik, boş ve de aşırı taraflı. siyaset yaparken bari at gözlüklerini çıkar da söylemlerinde bir denge profili çiz. kinini kusuyorsun burada kimseye ışık tuttuğun falan da yok. hala da istemeyen engellesin ben devam ederim sacmalamaya diyorsun.
Diğer arkadaşlardan bu jargon için özür dilerim "lakin isin yanına varan is, misin yanına varan mis kokar." Grubun amacını ve seviyesini değistirmeye çalışan bu arkadaş sinir bozucu olmaya başladı.
İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar ama en büyük ilim; nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir.
| Lev Tolstoy |
Hisse hareketliliklerine bakıyorum
Şu an Borsamızda çok hikaye kalmadı
Spor hisseleri hareketli:
Orda, Şampiyonluk mevzuları var. TFF nin kuruluşu 1923. Fenerbahçenin başvurusu vardı. Eğer 1923 den itibaren şampiyonluklar sayılırsa, En çok şampiyonluk yaşayan takım Fenerbahçe oluyor.
Beşiktaşta arada epey şampiyonluk alıyor.
En az kar lı, Galatasaray..
Kanal İstanbul:
Kanal istanbul başlarsa
Harfiyat, inşaat, çimento beton sektörlerinde hareket bekleniyor..
Sağlık sektörü her daim hareketli.
Bir de Döviz artısı, nakiti olup, borcu olmayan şirketler her daim önde..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Endeks son durum.
Tillson 1.s ta 1382 üzerinde kapanışlar pozitife işaret .
Dün Kanal istanbul için beklenti içinde olduğumu yazdım ve umarım kazanan olmuştur.
CEMTS-PARSN-PAPIL-POLHO-MNDRS- ve daha bir çok şirket YILDIZ PAZARA yükselmişler....
Döviz veya kredi borcu olan şirketler önümüzdeki süreçte Bilançolarda finansman gideri yükselecektir.Ona göre mümkün olduğunca borçsuz olanları tercih edelim. nakiti ve dövizi olan şirketler pozitif etkileneceklerdir.Bu tek başına elbette yeterli değil ama dikate almakta fayda var diye düşünüyorum.YTD.
Ülke risk primindeki (cds) ayrışma. Türkiye (456 bp), Gelişen ülkeler (176 bp).
Borsada olumlu ve ve olumsuz hikayeler hiç bitmez. Borsa haber ve para akişi - çıkışı 'ndan beslenir . Fakat faiz artsın, dolar zıplasın, CDS yükselsin. Açıklamak çok zor . Hakkımızda hayırlısı....
Cümleten iyi akşamlar. kanalistanbul beklentisi olumlu yansıdı. Yarından sonra daha belirgin daha net bir piyasa olur diye bekliyorum.Umarım yukarı yönlü olur.
Endeks 60.dk Tılson 1389 ve EMA 8 1391 üzerinde kapanış yaptı olumlu.
Ramazan ayı öncesi gıdalarda bir beklenti olur mu acaba?
Kervt -Mgros -Sokm -Bizim-Uluun -Bımas -Krvgd -Tatgd -Knfrt ytd.
Dostum engelle geç.
Daha kaç kere söylemem gerekli?
Engelleyince yazdıklarımı görmeyeceksin. Nedir bu ısrar? Görmedikten sonra sanane benim yazdıklarımdan? Burada senin gibi kafasını kuma sokmayı tercih eden 100 kişi olsa ve 1 kişi yazdıklarıma kulak kabartsa, o arkadaşı kurtarmanın sevabı bana yeter de artar.
Yolsuzluklardan ve haksızlıklardan haberdar olmak istemiyorsan, sana bunları zorla anlatamam.
Eğer ki mesajlarımı yanlı buluyorsan hangi konuda taraflı davrandığımı söyle münazara edelim.
Veyahut hiç uğraşmak istemiyorsan da engelleyip geç.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Gerek kısıtlamalar gerekse Ramazan ayı nın geliyor oluşu gıda ve gıda ile ilişkili hisselere hareket getirebilir diye düşünüyorum..
Tukaş, penguen ve Tat hakkında Çelik Hoca neler der acaba...
iyi akşamlar cümleten
İyi akşamlar hocam nasılsınız
Hamdolsun hocam Allah iyilik versin listede hareketlilik vardı emeğinize sağlık Allah razı olsun...
arkadaşlar siyaset arada yazıcaz cizicez ama birbirimizi kırmadan ... devlet bakiidir hükümetler gelir gider ama şu anki mevcut hükümetten memnunum ufak defek sorunlar olsada her ailede de olan şeyler gibi...... muhalefet tarafında yenilenme olmadığı için aynı yüz ve sıfatlar başarısızlıklar saysam bu topik yetmez :)4 kişilik ailesini yönetemiyenler devleti hükümeti eleştirir hale gelmiştir.cevremdede cok tanıdığım kişiler var eşine oğluna kızına söz geciremiyor alıyor eline sözcü gazetesini sayıp sayıştırıyor devlete seçmene bunlara sadece gülüyorum :)
bu gün kanal istanbul hisselerinde minik hareketler oldu devamını acıklamalar eşiliğinde bekliyorum en kısa zamandada temel atma töreni yapılmalı geciktirilmemeli yılın ilk yarısında atılacağı acıklandı kaldı 3 ay içersinde yapılır İNŞALLAH
İyi akşamlar sayın Çelik. Afyonun bugünkü hareketini yorumlar mısınız.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.