Piyasadaki hareket 2 günde yaşlandırdı beni Resmen sakalımda 4-5 kıl beyazlaşınca anlasınlar derdimi isterdim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Piyasadaki hareket 2 günde yaşlandırdı beni Resmen sakalımda 4-5 kıl beyazlaşınca anlasınlar derdimi isterdim
Kukla stokları tükendi gibi duruyor. :kahkah:
İnsana ait maddi/mânevi her değer tepetaklak... :he:
Ya çürümüş yada çürütülüyor. Full sosyal spektrumda etkilenmeyen yok gibi.
Kim projelendirdi ise, sosyopat da olsa, güzel/ciddi detaylı projelendirmiş. :bravo:
Lafım rantiyecilere değil..
Paranın/sosyal statünün/ideolojinin ardına bakanlara.. Her tarafı içten güzel oydunuz...:yes:
Kibrinden/koltuk sevdasından/şehvetinden/aç gözlülüğünden, kimler farkedememiş! ise müstehak.
Hoppala Paşam, Malkara-Keşan!
Bir Tuğamiral, makam arabasıyla, forsu var muhtemelen birlik komutanı, resmi kıyafetle, gündüz vakti, Ankara'da bir dergah/tekke şeklinde kullanılan eve gidiyor (ne diyorlar bilmiyorum), kafasında sarık (Nurcu/Yazıcılar diyorlar) namaz kılarken,
fotoğraflarını çektiriyor/göz yumuyor/görmezden geliyor ve medyaya servis ediliyor. (Onlardan birisi bilinçli olarak yapıyor, bir amaç var burada; medyaya düşüp, kamuoyunda kendini mağdur ettirmek suretiyle/görünümü kazandırarak, yukarılarda 'sahip çıkma' güdüsü yaratmak, terfi, meydan okuma v.s., v.s., yalnız 'normal şartlarda' Hulusi Paşa bu tür şark kurnazlığına, bu tür TSK ile ilintili tartışma yaratma hamlelerine müsaade etmez, tabi daha yukarıdan gelen 'yön' belirleyici olacaktır.)
Ne desem bilemedim, Allah sonumuzu hayretsin diyorum hayretler içinde. Daha önce camide cüzdan 'düşürüldüğünü' görmüştük ama bu, yeni bir level atlattı bize.
https://www.veryansintv.com/uploads/...c6b7dc7379.jpg
https://www.veryansintv.com/tekkedeki-gizemli-apolet
Milletvekili danışmanıymış, herkesle boy boy fotoğrafı var, arabada koko çekiyorlar ve bunu da kaydediyorlar.
Hayır buna ne danışacaksın ki, onu anlayamadım, ne bunun uzmanlık alanı?
https://twitter.com/Who98408150/stat...68243581657088
Koko eksperidir ? :kahkah:
Yarın açıklama...
Covide karşı anti viral toz... vatan haini fitne dili vb vb..
°°°°°°°
Değerli forumdaşlar, yorumlara/katılıma bir süreliğine ara veriyorum, malum sebeplerden dolayı.
Son olarak DXY'deki görüntü; ya bu şekilde ilk hareket bir genişleyen diyagonal ve daha bismillah 1 yaptık, ya da son dalga bir double zigzag, yine bir diyagonal ama henüz 3 e gidiyor (bu durumda dönüp bu grafikte 3 diye etiketlenen yeri örtmeli) daha 4 ve 5 var, sonrasında yine bir toplam boyun 2 nci dalgası var. Ancak bu ikinci dediğim Haziran aylarına kadar zamanca genişliyor ki ABD enflasyon verileriyle uyumlu değil gibi, o yüzden böyle olmalı.
DXY'de ilk hedef kırmızı çizgi, toplam hedef ise bayağı yukarılarda, bunun gelişmekte olan ülkelere yansıması (artacak FED faizleri/enflasyonla birlikte) iyi olmayacaktır. USDTRY' de inşallah son dalgayı genişleyen diyagonal şeklinde çizmeyiz. Evet dolardayız, bir şekilde yatırımlarımızı korumaya çalışıyoruz ama, 'şahsen' ben enflasyon oranında ortalama getiriler isterim, zira dolar arttıkça herşeyimiz (maaşımız, varlığımız, çocuklarımızın geleceği..) o oranda küçülüyor, kredi faizleri artıyor, ülke karanlığa doğru 'inanılmaz bir hevesle' yanaşıyor. Dolayısıyla bir şeyi olsun diye istemek başka, olacağına inanıp korkmak başka şey bence.
Saygılar
https://www.tradingview.com/x/IlTkFN6o/
Derler ki şeytan cennetten kovulunca dünyaya düşerken üç tüyü yeryüzüne düşmüş.Bunlardan biri ihtiras,biri makam,biri paraymış,o günden sonra şeytan hiç çalışmamış yan gelmiş yatmış.O yüzden kör şeytan,şeytana uydum falan diye kötüleyip durmayın:))))))))))))
Hulusi paşa müsade etmez derken,darbeciler boğazını sıkana kadar darbecilerin kimler olduğunu darbe yapacaklarını falan anlıyamayan hulusi paşayı kastediyorsanız elbet farkederse müsade bence de etmez de farkedebilir mi konuyu zamanında çözebilir mi o noktada baya şüpheliyim:))))))))))
Yani herkes Hulusi Paşa kısmına mı takıldı :)
Son mesajımdı, yazdırıyorsunuz beni. Evet dediklerinizde, imalarınızda haklısınız ama, o işler başka ve çok detay var bilinmeyen, bu olay başka, normalde olsa, ana avrat, direk suratına karşı, herkesin ortasında döşer. Neyse..uzatmayın asıl konuya bakın :p
Yeni kabinenin açıklanması beklendiği için hiç kimse haftasonu riskini almak istemeyecektir.Özellikle geçen hafta mesai bitiminden sonra olanlar düşünülürse.
Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"15.07.2011 tarihinden itibaren Ziraat Bankası Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sayın Hüseyin AYDIN, 26.03.2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda görevini devredecektir. Genel müdürlük görevinden istifaen ayrılması söz konusu değildir."
Alparslan çakar yeni genel müdür diyorlar bakalım atayacaklarmı.
https://www.youtube.com/watch?v=wr1eDcwB4iM
Esas film Nisan ayından itibaren başlıyacak gibi duruyor :notr:
Bir gece yarısı kanun hükmünde kararname bekliyorum .
Devletin verdiği nakdi tüm maaşlar iptal edildi .
10 yıl vadeli tahvil vereceğim canı isteyen bozdursun
Öyle bir yetkisi varken. Neden yapmasın tuvallette karar alır uygular
Çok dillendiriliyor dedikodu olarak .
Şaka yaptım ama kaka olursa ileride şaşırmayız değil mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kılıçdaroğlu ciddi ciddi muhtara yardımcı eleman istihdam etmeyi, pandemi cezalarını iptal etmeyi savunuyor. Şaşkınlık içinde dinliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:) chp de iktidar hızıyla, realiteden kopmaya devam ediyor.
Dişi bahçivan da, stand up show modunda..
Herkes tabanına, üfürük pazarlıyor...
Her damak tadına uygun, zihin kanseri yapan, üfürük mevcut...
Alparslan Çakar eski ziraat’li gördüğüm kadarıyla.
yazık ülke bu durumdayken muhalafetin yaptığı mavi boncuklar dağıtmak ...hamaset hamaset...
kaynak nerde sen önce onu hallet ...
yine vergi diyorsan onu geç...
tahakkukuk edilmiş vergiler toplanamazken yeni vergiler yeni cezalar salmak ülkeye geri dönüşümü daha felaket olur...
:bravo: Yardımcı muhtar maliyetli birşey değil....Itibardan tasarruf olursa herşey mümkün...Kaynak mı ; şu an musluklar kapalı...Yarın açıldığında bahar gelir...Yap-işletteki sorunlarda hukuki zeminde halledildimi al sana kaynak
Dolarda 8 öpüp duruyor...Bakalım ne olacak
Cuma gecesi endişesi.
Şey : 7,9999
Dayak klübü ortalıkta yok henüz.
Mecal kaldıysa sopa boru dalsınlar..
Tlref 19+ :oleyo:
hafta sonu çokomel partisi mi varmış?
Şey : 8,0033
Abisi: 9,4401
Teyzesi : 11.0003
Bize koklatırlar mı acaba....yoksa sadece kendilerimi haftasonu partisi yapacak...yukarıda stopploss varsa patlatırlar ...
İyide bu saygı duyduğu sağlık çalışanlarına yapılmış bir haksızlık değil mi ? Mevcut hatalı uygulamaların getirdiği yük yetmezmiş gibi, cezalar affedilecek deyip ekstra yük getirmek. Bu davranış ne kadar doğru.
Bu ülkede beyin göçü bitmez. Zira göçebilecek beyinler umutla vaat bekliyor. Ama umulan vaatler bir türlü gelmiyor. Üzücü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/xRW6NP.jpg
Hep derim, sidiği koyulmuşlardan bu memlekete bir fayda gelmez!