Piyasadaki hareket 2 günde yaşlandırdı beni Resmen sakalımda 4-5 kıl beyazlaşınca anlasınlar derdimi isterdim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Piyasadaki hareket 2 günde yaşlandırdı beni Resmen sakalımda 4-5 kıl beyazlaşınca anlasınlar derdimi isterdim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Kukla stokları tükendi gibi duruyor.
İnsana ait maddi/mânevi her değer tepetaklak...
Ya çürümüş yada çürütülüyor. Full sosyal spektrumda etkilenmeyen yok gibi.
Kim projelendirdi ise, sosyopat da olsa, güzel/ciddi detaylı projelendirmiş.
Lafım rantiyecilere değil..
Paranın/sosyal statünün/ideolojinin ardına bakanlara.. Her tarafı içten güzel oydunuz...
Kibrinden/koltuk sevdasından/şehvetinden/aç gözlülüğünden, kimler farkedememiş! ise müstehak.
Hoppala Paşam, Malkara-Keşan!
Bir Tuğamiral, makam arabasıyla, forsu var muhtemelen birlik komutanı, resmi kıyafetle, gündüz vakti, Ankara'da bir dergah/tekke şeklinde kullanılan eve gidiyor (ne diyorlar bilmiyorum), kafasında sarık (Nurcu/Yazıcılar diyorlar) namaz kılarken,
fotoğraflarını çektiriyor/göz yumuyor/görmezden geliyor ve medyaya servis ediliyor. (Onlardan birisi bilinçli olarak yapıyor, bir amaç var burada; medyaya düşüp, kamuoyunda kendini mağdur ettirmek suretiyle/görünümü kazandırarak, yukarılarda 'sahip çıkma' güdüsü yaratmak, terfi, meydan okuma v.s., v.s., yalnız 'normal şartlarda' Hulusi Paşa bu tür şark kurnazlığına, bu tür TSK ile ilintili tartışma yaratma hamlelerine müsaade etmez, tabi daha yukarıdan gelen 'yön' belirleyici olacaktır.)
Ne desem bilemedim, Allah sonumuzu hayretsin diyorum hayretler içinde. Daha önce camide cüzdan 'düşürüldüğünü' görmüştük ama bu, yeni bir level atlattı bize.
https://www.veryansintv.com/tekkedeki-gizemli-apolet
Milletvekili danışmanıymış, herkesle boy boy fotoğrafı var, arabada koko çekiyorlar ve bunu da kaydediyorlar.
Hayır buna ne danışacaksın ki, onu anlayamadım, ne bunun uzmanlık alanı?
https://twitter.com/Who98408150/stat...68243581657088
Koko eksperidir ?
Yarın açıklama...
Covide karşı anti viral toz... vatan haini fitne dili vb vb..
°°°°°°°
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 26-03-2021 saat: 02:35.
Değerli forumdaşlar, yorumlara/katılıma bir süreliğine ara veriyorum, malum sebeplerden dolayı.
Son olarak DXY'deki görüntü; ya bu şekilde ilk hareket bir genişleyen diyagonal ve daha bismillah 1 yaptık, ya da son dalga bir double zigzag, yine bir diyagonal ama henüz 3 e gidiyor (bu durumda dönüp bu grafikte 3 diye etiketlenen yeri örtmeli) daha 4 ve 5 var, sonrasında yine bir toplam boyun 2 nci dalgası var. Ancak bu ikinci dediğim Haziran aylarına kadar zamanca genişliyor ki ABD enflasyon verileriyle uyumlu değil gibi, o yüzden böyle olmalı.
DXY'de ilk hedef kırmızı çizgi, toplam hedef ise bayağı yukarılarda, bunun gelişmekte olan ülkelere yansıması (artacak FED faizleri/enflasyonla birlikte) iyi olmayacaktır. USDTRY' de inşallah son dalgayı genişleyen diyagonal şeklinde çizmeyiz. Evet dolardayız, bir şekilde yatırımlarımızı korumaya çalışıyoruz ama, 'şahsen' ben enflasyon oranında ortalama getiriler isterim, zira dolar arttıkça herşeyimiz (maaşımız, varlığımız, çocuklarımızın geleceği..) o oranda küçülüyor, kredi faizleri artıyor, ülke karanlığa doğru 'inanılmaz bir hevesle' yanaşıyor. Dolayısıyla bir şeyi olsun diye istemek başka, olacağına inanıp korkmak başka şey bence.
Saygılar
![]()
Derler ki şeytan cennetten kovulunca dünyaya düşerken üç tüyü yeryüzüne düşmüş.Bunlardan biri ihtiras,biri makam,biri paraymış,o günden sonra şeytan hiç çalışmamış yan gelmiş yatmış.O yüzden kör şeytan,şeytana uydum falan diye kötüleyip durmayın)))))))))))
Yer İmleri