medimagazin diye bir site var.Genelde doktorlara hitap eder ama tüm sağlıkçıların haberlerini okuyabilirsiniz.Orayı takip edin.Haftada bir doktora şiddet haberi görürsünüz.
Printable View
medimagazin diye bir site var.Genelde doktorlara hitap eder ama tüm sağlıkçıların haberlerini okuyabilirsiniz.Orayı takip edin.Haftada bir doktora şiddet haberi görürsünüz.
Zamla doktora şiddet arasında korelasyon var deyip ironi yapan forumdaşlara şiddetle teessüflerimi iletirim Doktora şiddette bir sıkıntı yok,necip halkımız eskisi gibi bizi dövmeye devam ediyor,müsterih olabilirsiniz:))))))) Yalnızca olay artık vaka ı adiye den sayıldığından haber değeri yok.
Bu memleketin akıllanacağı yok desenize... Vatandaş ilaç bulduğuna sevinmiyor da ilacı bulup veren eczacıya saldırıyor. Böylelerini Çin'deki gibi astığım astık yönetimler adam eder ancak...
Bu da felaket. Doktoru ne hale getirmişler ya. Erkek olsa diyeceğim ki agresif davranmıştır tansiyon yükselince istenmeyen şeyler olmuştur... Şu kadın şu hale gelmeyi hak etmek için ne demiş olabilir yani çok merak ediyorum.
Bazı insanlar gerçekten sağlık hizmeti almaya layık bile değil. Kuzey Kore'ye göndereceksin bunları eğitim için.
Diğer haberlere bakmaya bile çekiniyorum o kadar midem bulandı.
Bunlar da eski olaylar.Zam verilince bunlar unutuluyorsa size de zam versinler sizi de dövsünler , razı mısınız
Neyse durum böyle arkadaşlar müsterih olun.Halkımız üstüne düşeni eskisi gibi yerine getiriyor.Düzenli olarak dövülüyoruz.Maaşlarımızı hakediyoruz.Ha ben emekli oldum dayak yemeden maaş alıyorum.Beni de mazur göreceksiniz artık:))))))))))
Sizi aydınlatabildim mi bilemiyorum sn decamercıon.Forumdaşlar sıkılmasın diye daha fazla haber koymadım.Arzu ederseniz aydınlanmadım diyorsanız daha fazla haber de ekleyebilirim.Hasılı kelam zamlarla doktorlara saldırı haberleri arasında sıfır korelasyon var.Bilmem aydınlandınız mı.
Ne anlatmak istediğim çok açık ve net, 85 milyonda 3 5 olay tabiki olacak. Olmasını istemeyiz.
Yalnız zamlardan evvelde bu olaylar oluyordu, ama kıyamet kopuyordu, tüm sağlıkçılar bir ağızdan bapırıyordu. Artık dayak yiyenin yanına kar kalıyor.
Keşke yine zamlardan önceki gibi tepkilerinize devam etseniz, bilmem anlatabildim mi?
Yeşil soğan kıtlığına işaret mi bilmem. Benim sürekli takip ettiğim ithalatçı üretici firmada akü stokta yok diyor.
Boşverin doktor zammını, yoksa hepsi yurt dışına gidecekti az kalsın...
Yargıtay, sayıştay, danıştay üyelerine 17 bin TL zam yapmışlar, eskiden yargı da cüzdanla vicdan arasına sıkışıp kaldık diyorlardı 2007 gibi herhalde bir zam yaptılar, hepsi arabaları sıfırlamışlardı.
Kızılay üst yönetimine de %80 zam yapmışlar, huzur hakkına..
En düşük emekli de 1500 den 3500 e, ordan 5500 e, ordan 7500 e, 2 sene içinde..
Ortada kalanın canı çıksın formasyonu oluştu, piramidi basıyorlar üstten altta, ortası ince tabanı şişik bir piramit oluştu.
Piramidin tepesinde kim var, malum, şimdilik zikretmeyelim...
Yetiş ya Musa, yetiş ya Ali diyelim...
Sınırsız kredi kartı istiyom ben, limitsiz ve hiç geri ödemesiz olandan, şu bi bankanın yönetim kurulu üyelerine verileninden, maaş maaş nereye kadar :p
Artık o konuda bizlerin umudu kalmadı sn decamercıon.Yapılan bazı uygulamalar vardı,doktora saldırı katalog suçlardan sayılmıştı,saldırganlar tutuklu yargılanacaktı falan.Hiçbiri uygulanmadı.Buna rağmen verilen maaşlar komik duruma düşmüştü Sadece sağlıkta şiddet protesto edilmedi,yapılan işe uygun maaş ve özlük haklarda iyileştirmeler istendi.Tepki sadece eylemlerle olmuyordu ,dehşet bir doktor göçü de vardı halen de var.Sağlıkta şiddet devam ediyor.Buna niye tepki vermiyorsanız diyorsanız nerdeyse on onbeş yıldır tepki veriliyor.O konuda çözüm getirilmiyor.Halen üç beş olay diyorsunuz,maaş artışı olunca saldırılar birden kesildi diyorsunuz.Bu dediğiniz işin doğasına aykırı halk doktor daha fazla maaş alıyor diye doktor dövmeyi neden kessin.Aksine o kadar maaş artışı oldu hala bana bakmıyor falan diye daha fazla saldırır.Orada olayların sıklığında kesinlikle düşüş falan yok.Nerden bu kanıya kapıldınız anlamadım.
Dürüst görevini layıkıyla yapan doktorlara lafımız yok ,
Doktora şiddet bu günün mevzusu değil...Ben kendimi bildim bileli (80 lerin ortasından beri)bazı Dr ların agresif davranışları buna neden oluyor
Ama nedense maaşlar düşük olduğu zaman o meslek grubuna mağduru oynatıyorlar parayı kapınca sesleri kesiliyor....
Burası TR parayı pardon zammı alan sesini kısıyor maalesef...
Maaş zammı olunca saldırılar aniden kesildi demişsiniz.Bu yanlış bir ifade.Bunu düzeltmeniz lazım diye düşünüyorum.Doktora saldırı haberlerini doktorlar yapmaz ,medya yapar.Saldırılara tepki olayına gelince imkanı olan hala tüm gücüyle yurt dışına kaçmaya çalışıyor.Böylesine hassas bir konuda daha dikkatli yazmanız lazım.Zaten sn heval de yazdıklarınızı benim anladığım gibi anlamış.Doktorlar zam alınca dövülmekten şikayetçi olmayı bıraktı halay çekiyorlar falan gibi bir şey yazmış.Bu ifadeler yanlış.Zamla saldırılar paralel ifadesi ne demek siz açıklayın.ben sizin kastınızı cidden anlıyamıyorum.
Bir soru sormuşsunuz.Zamla saldırılar paralel mi demişsiniz.Bence değil.Kastınız ne ise onu yazın da daha net fikir teaattisinde bulunalım.
Siz bu düşünce tarzınızı devam ettirin arkadaşlar.Temenni etmem ama ilerde işinin ehli bir doktor ihtiyacınız olursa bu doktor göçü neden oldu nasıl oldu tekrar bir ara düşünürsünüz.Neyse ne diyelim gizli açık doktor düşmanlığı kinaye ile bile olsa her ortamda devam ediyor.Zihniyeti düşük olan dövüyor,seviyesi az bişi yüksek olan ise dava ediyor,hiç bir şey yapmayan da zihin okuyarak doktoru zan altında bırakıyor.Neyse yazacaklarım bu kadar ne diyeyim sonuç değişmiyor,doktor düşmanlığı düzelmez.
Sn hkm,
O dönem de çok dedim, siz dr sunuz, siz şöför polis asker işçi değilsiniz. Siz, bi kere daha söylüyorum doktorsunuz dr. Ama maalesef bunun farkında olmayan binlerce meslektaşınız var. Umarım anlatabilmişimdir.
Burada da diğer zam alamayan arkadaşların haberleri var.Doktora şiddet sayılarına dikkat edin lütfen.Hangi meslekte bu kadar rutin bir şiddete maruz kalma olayı var.Polis ve asker derseniz onların da silahları var onların şiddete şiddetle karşılık verme şansları var.Biz nasıl kendimizi koruyacağız.Bu konunun bu forum gibi eğitim düzeyinin yüksek olduğu bir mecrada maaş artışlarını aldılar seslerini kestiler basitliğinde algılanmasına cidden şaştım.
Tv100 de mince döktürüyor
İşinin ehli Doktorlara Her kesimin ihtiyacı olduğu inkar edilemez...Ben şahsen bu arkadaşlara teşekkürlerimi burada sunayım...
Çevremde ki Doktorlar zamdan önce sürekli şiddetten bahsederlerdi şimdi aman boş ver modundalar....Yani seslerini kıstılar...
Toplumun mayası bu yönde maalesef...Bu mayadan başka hamur çıkmıyor....
Sınırsız kredi kartı istiyom ben, limitsiz ve hiç geri ödemesiz olandan, şu bi bankanın yönetim kurulu üyelerine verileninden, maaş maaş nereye kadar.
Bana böyle bir şey versin dünyada kıtlık oluşur o derece. Kaç aydır bir şey almıyorum gidişik oldu her yanım.
Forumdur sn decamercıon ,ara ara maksadını aşan ifadeleri hepimiz kullanıyoruz.Özür dileyecek olgunlukta olmanız elbet takdire şayan.Benim biraz fazlaca tepki vermemin nedeni toplumda genel bir yanlış yaklaşım var.Biraz bu yaklaşımın aydınlanması için .Ayrıca topiği mecrasından uzaklaştırdım.Okuyanlar mazur görsünler.
Espri yapıyorum Sn Ayasofya, biliyorum.
-----------------------------------------------
Bu ülkede aslında herkesin, her şeyden haberi vardır, herkes her şeyi bilir,
Sadece bilmiyormuş gibi davranır, -mış gibi yapmak yani....Bir tür paradigma, alternatif bir gerçeklik...
Mahallede mesela;
-Kim karısını kızını döver, bilinir.
-Kim ara ara gogo çeker, bilinir.
-Kim kimin evine gizlice giriyor, bilinir.
-Kim hırsızdır, yakın zamanda vurgun yapmıştır bilinir.
-Kimin oğlu kimin kızına vurgundur bilinir.
-Kim hiç çaktırmasa da, borcu gırtlağa kadardır, 'yakında patlar bu', bilinir.
-Kim, Allah insanıdır, kim iyi insandır, kimden bu beklenmez, kimle kavgaya gidilir...bilinir.
-Kim particiliğe başladıktan sonra karun gibi zengin olmuştur...v.s.
Bunlarda, bir şey olmadığı sürece, bir şey olmaz, bir şey olunca ise, herkes zaten biliyordur.
Ama hiç bilinmiyormuş, kimsenin haberi yokmuş gibi davranılır. Mahalle neyse, toplum da odur, gerçi mahalle kültürü de kalmadı ya, teşbih manasında.
Biz buyuz abiler, toplum bu, oradan türeyen siyaset de bu. O yüzden her akşam mahalle kahvehanesinde her şeyi bilen/farkında olan, ama bilmiyormuş gibi davranan mahalleliler gibi, felsefe kasmaya devam edeceğiz.
Ha, bi sorum olacaktı, unutmadan, YKBNK de üst düzey tanıdığı olan var mı, personel kaynaklarında falan, müdür falan da olur, bi torpil işimiz var da, işe girmesi lazım çocuğun :drunk:
Kaçenzi.
Tamam arkadaşlar her meslek değerlidir herkes hakkını aramaladir diyelim konuyu şu komik video ile kapatalım bu adam gitse kimin poposuna iğne yapıp parmağınızla titreteceksiniz :)
https://youtu.be/dHh-muWsg58