-
medimagazin diye bir site var.Genelde doktorlara hitap eder ama tüm sağlıkçıların haberlerini okuyabilirsiniz.Orayı takip edin.Haftada bir doktora şiddet haberi görürsünüz.
-
Zamla doktora şiddet arasında korelasyon var deyip ironi yapan forumdaşlara şiddetle teessüflerimi iletirim Doktora şiddette bir sıkıntı yok,necip halkımız eskisi gibi bizi dövmeye devam ediyor,müsterih olabilirsiniz
)))))) Yalnızca olay artık vaka ı adiye den sayıldığından haber değeri yok.
-

Originally Posted by
hkm
Bu memleketin akıllanacağı yok desenize... Vatandaş ilaç bulduğuna sevinmiyor da ilacı bulup veren eczacıya saldırıyor. Böylelerini Çin'deki gibi astığım astık yönetimler adam eder ancak...

Originally Posted by
hkm
Bu da felaket. Doktoru ne hale getirmişler ya. Erkek olsa diyeceğim ki agresif davranmıştır tansiyon yükselince istenmeyen şeyler olmuştur... Şu kadın şu hale gelmeyi hak etmek için ne demiş olabilir yani çok merak ediyorum.
Bazı insanlar gerçekten sağlık hizmeti almaya layık bile değil. Kuzey Kore'ye göndereceksin bunları eğitim için.
Diğer haberlere bakmaya bile çekiniyorum o kadar midem bulandı.
-

Originally Posted by
hkm
Tabi bu doktor halaya hemen katılamaz.Sn heval sanırım ufak tefek sıkıntıları olmuştur.Olayın etkisi geçsin o da sanırım halaya katılır,haksızmıyım sn heval siz ne dersiniz.
-
-
-
Bunlar da eski olaylar.Zam verilince bunlar unutuluyorsa size de zam versinler sizi de dövsünler , razı mısınız
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri