banvitteki arkadaşlar takaslardan iş yatırım ve marketteki tavuk fiyatını çok yakından takip etmeleri gerekiyor...bu iki gösterge öncü göstergelerdir banvitte....
Printable View
banvitteki arkadaşlar takaslardan iş yatırım ve marketteki tavuk fiyatını çok yakından takip etmeleri gerekiyor...bu iki gösterge öncü göstergelerdir banvitte....
Genel kurul olsa ne olacaktı? Ne bekliyordun. Merak etme gn krl. Olur yakinda. Ama bilki cikacak karar sen beni hic etkilemez. Gn. Krl. Ertelenmesi kagit icin hiic onemli degil. Ben buralar banvit icin uygun diyorum alinip trade yapilabilir.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende banvit her aldığımda düşüyor güven vermiyor artık diyorum
İş yatırım tamam, ama marketteki tavuk fiyatı alakasız. Hisse yüksek kara rağmen düştü. Mevzu Brezilya'daki soruşturma gibi görünüyor. Genel kurulun ertelenmesi de bununla ilgili gibi bence. Avusturya 'dan belgelerin gecikmesi ne demek, belgeleri vermemişlerdir heriflere. Beceriksizlik olamaz bu sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eee yani sonuç olarak hobim borsa tüm bunları toplarsak ne anlatmak istiyorsun
Yani bu iş b.ka sarıyor gibi.
Banvit'in satışı iptal edilebilir mi acaba, ticaret sicil kaydı olmayan bir firmaya nasıl satılmış banvit. Bu konuda uzman değilim, yanılıyor olmam muhtemel, ama burnuma pis kokular geliyor. Ytd.
Elimde hisse var duygusal düşünüyo olabilirim maliyetim de yüksek değil çok arkadas gibi ama siz payronun yerine koyun kendinizi genel kurulu neden iptal edersin misal bn olsam yeteri kadar mal toplayamadım için havadan sıdan bi bahaneyle iptal ederim veyahut yeteri kadar satamadıgım için yeni velhasıl kelam iyi yada kötü bi haber gelicek olma şansı yüksek iyi haber belki bedelsiz olabilir kötü haber pek şirket hakkında bilgim yok karını nekadar arttırırsa arttırsın yüzde 1000 yapmıs şirket bu karlılıgı koruyabilicekmi karlılıgı cok tan fiyatlamıs ve düEltmeye girmiş buda bilancolarla belli olucak bişey yani zaman he kottan çıkarır toplayamamıstır malı o ayrı takas a bakınca 3 aylık iş yatırımdaki malını teb e sevretmiş mal iş in satısı yok piyasda büyük oranda ama diğer kurumlardan baya bi çıkıs var bunu piyasaya vermişler kim aldı bilemem teknik olarak yükselmesi lazım ama merrily robotu anasını aglatıyo tahtanın ancak saglam bi alıcı tahtayı hareket ettirebilir başka türlü işimiz zor şahsen ben çarşambaya kadar süre veriyorum Kendi adıma.
3 aylık takas söyle 8.3 milyon lot türkiye iş bankasından teb e geçmiş birde iş bankası var taksta oda şu haftalardor deli gibi satan 1.7 milyon lot piyasaya mal vermiş yatırım finasman da 800 bin lot vermiş alan bir sürü kurum harici satan yok zaten
Keko, bu kadar üzüleceğini bilsem yazmazdım.
Satış olmuş bitmiş üzerinden 1 yıl geçmiş gerekli izin verilmiş ve şirket satılmış. Senin dediğiyin olacak tarafı yok. Adam şirketin kendisini aldı zaten ve şirketin kaydı yok mu? Ayrıca ihtiyaç olursa veya olduysa adam usulune uygun şirket kurar kaydını olur.
Kağıdı 28 liraya çıkardılar sonra 24 sonra 22 sonra 20 leree oyaladılar oralarda benim gibi bir kaç akıllı bu kağıt 28 e gitmese de 24 e gider diye atladı yine ama sonuç fiyasko. Şusn bulunduğu yer 17 ler. 16.50-16 yı veya aşağısını gösterecek mi yoksa toparlayacak mı? Ben bilmiyorum bu kağıdın ederi ne? 2017 ye girerken 7-8 liraymış sert hareketlerle yukarı gitmiş. Bu yağıdın yeri 20 TL altı mı 20 Tl üstü mü? Bu kağıt ucuz mu pahalı mı? Bu kağıdın açıkladığı bilanço kötü mü? Son bilançoya verdiği tepki normal mi anormal mi? Borsada kaybetmekten başka birşey bilmiyorum ben. Bilen birileri bu sorulara cevap verirsr biz de fikir ediniriz.
[emoji3][emoji3] evet sorun yok alıntılama ile ilgili hata olmuş. Evet isteselerdi genel kurul tabiki yapılabilirdi. Banvit Türkiyede faaliyet gösteren bir Türk şirketi ancak hakim ortak yabancı. Spk mevzuatına göre bir dayanak bulup ertelemişler. Sonuçlarını bekleyip göreceğiz. Her defasında daha düşmez dedik ama İnşallah bu son olur..
Banvit Pişmanlıktır..:(
Hissenin ederi normal şartlarda F/K ile hesaplanabilir. Yani karın toplam hisseye bölünmesi yoluyla hisse başına kazancına bakılır. Banvitin hisse başına kazancı 2.5 tl. Piyasa şartlarında düzenli temettü veren hiçbir şirketin F/K sı 10 un altında olmaz. Banvit ise uzun zamandır F/K sı 7 lerde. Nedeni de iş bankasının sürekli satış yapması. Normal şartlarda banvitin ederi bugün için en az 25 tl.
Banvit bu sene kâr dagitmayacak. Bu yil ki kârını geçmiş dönem zararlarına saydılar ve geriye 14 milyon tl kaldı. Sirket bu parayi da finansman bulundurmak için dagitmayacak. Banvit kar dağıtımına en erken önümüzdeki sene başlayabilir. Eğer birinci çeyrek kârı en az geçen sene kadar gelirse fiyatı sert bir şekilde yukarı tırmanır. Geçen seneden daha yüksek gelirse 30 lu rakamlar konuşulur. Genel kuruldan sürpriz bir pozitif karar beklemiyorum.
Bence hisseyi etkileyecek tek önemli haber birinci çeyrek bilanço sonucu. O saate kadar iş bankası satışlarını sürdürdüğü sürece hissede bir hareket beklemiyorum. Yatay harekete devam edecektir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Maşallah freni patlamiş kamyon gibi...
Bir mum hazırlıyor ama mavi mi kırmızı mı olacak acaba ? :)
http://imageturko.com/?di=UX8P
Dibini kim bulmuş.artik bir yerlerden dönmeli.
kaçtan alırsan al hep altına iniyorlar. ne mal varmış bitmedi gitti.
az kaldı az eli mecbur çıkış yapacak mart ayıda bitti bitecek ben sen görmüyoruz ama adamlar şimdiden karın ne kadar geleceğini biliyor benim tahminin 100,000,00 altında gelmeyeceği bekleyip göreceğiz sabır sadece gereken sabır YTD
Bu kağıdın alıcısı yok. Alıcısı olması için bir haber veya beklenti olmalı. İkisi de yok veya ikisi de var ama olumsuz.
Pasta atabilecek olan var mı
Kağıt güzel ama bist30 dışına çıkmak sıkıntı bunu tekrar gösterdi bana.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağıt güzel de
keşke bizde olmasa
uzaktan sevsek der gibi
Kağıt 8-9 dan maliyetlenip 24 ten boşaltmaya başlayan yabancı için güzelden de öte muhteşemdir. Ama bizim gibi yine 24 leri 28 leri görür diye trene binenler için fiyasko. Şu durum bana sasa yı hatırlatıyor. Dünya zarar ettiğim sasa da millet dünya para kazandı.
Bu kağıt gidecek mi elbette gidecek ama ne zaman. Giderken ben de banvitte olmak istiyorum ama olur muyum pek ümidim yok..
Sayın keko geçen gün marketdeki tavuk fiyatlarinin öneminden bahsetmistiniz ve yanlis hatirlamiyosam 6.25 gibi fiyatlar söylemistiniz ben haftasonu bir market zincirince fiyat kontrolü yaptim 7.95 tl kdv dahil etiket vardi. 7.36 kdv haric fiyata denk geliyor. Fiyatlarda bir artis olabilir mi??
Temel analiz olarak güzel.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16.640 gösterin lan operasyon çocukları
Operasyon çocukları 16,66 den aşağı niye vermediniz