Originally Posted by
HobimBorsa
Yani bu iş b.ka sarıyor gibi.
Banvit'in satışı iptal edilebilir mi acaba, ticaret sicil kaydı olmayan bir firmaya nasıl satılmış banvit. Bu konuda uzman değilim, yanılıyor olmam muhtemel, ama burnuma pis kokular geliyor. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satış olmuş bitmiş üzerinden 1 yıl geçmiş gerekli izin verilmiş ve şirket satılmış. Senin dediğiyin olacak tarafı yok. Adam şirketin kendisini aldı zaten ve şirketin kaydı yok mu? Ayrıca ihtiyaç olursa veya olduysa adam usulune uygun şirket kurar kaydını olur.
Kağıdı 28 liraya çıkardılar sonra 24 sonra 22 sonra 20 leree oyaladılar oralarda benim gibi bir kaç akıllı bu kağıt 28 e gitmese de 24 e gider diye atladı yine ama sonuç fiyasko. Şusn bulunduğu yer 17 ler. 16.50-16 yı veya aşağısını gösterecek mi yoksa toparlayacak mı? Ben bilmiyorum bu kağıdın ederi ne? 2017 ye girerken 7-8 liraymış sert hareketlerle yukarı gitmiş. Bu yağıdın yeri 20 TL altı mı 20 Tl üstü mü? Bu kağıt ucuz mu pahalı mı? Bu kağıdın açıkladığı bilanço kötü mü? Son bilançoya verdiği tepki normal mi anormal mi? Borsada kaybetmekten başka birşey bilmiyorum ben. Bilen birileri bu sorulara cevap verirsr biz de fikir ediniriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Yer İmleri