Temel analiz olarak güzel.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kağıt güzel de
keşke bizde olmasa
uzaktan sevsek der gibi
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Kağıt 8-9 dan maliyetlenip 24 ten boşaltmaya başlayan yabancı için güzelden de öte muhteşemdir. Ama bizim gibi yine 24 leri 28 leri görür diye trene binenler için fiyasko. Şu durum bana sasa yı hatırlatıyor. Dünya zarar ettiğim sasa da millet dünya para kazandı.
Bu kağıt gidecek mi elbette gidecek ama ne zaman. Giderken ben de banvitte olmak istiyorum ama olur muyum pek ümidim yok..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Sayın keko geçen gün marketdeki tavuk fiyatlarinin öneminden bahsetmistiniz ve yanlis hatirlamiyosam 6.25 gibi fiyatlar söylemistiniz ben haftasonu bir market zincirince fiyat kontrolü yaptim 7.95 tl kdv dahil etiket vardi. 7.36 kdv haric fiyata denk geliyor. Fiyatlarda bir artis olabilir mi??
dostum bilmiyorum ama bu gün yolumun üzerindeki markete tekrardan bakarım...en son bir hafta önce almıştım ve fiyatı 6,25 tl idi...bir de yanında ilk defa gördüğüm ak tavuk markası vardı...onun da fiyatı 5,95 tl idi...görünüşü de güzel görünmesine rağmen ben banvit aldım...batmanda bir kaçtane markete baktım hepsi de banvitleri kampanyaya koymuşlardı ve de uygun satıyorlardı...
bilmiyorum batmandaki fiyat ile diğer illerdeki değişir mi ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
16.640 gösterin lan operasyon çocukları
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer İmleri