Originally Posted by
HobimBorsa
Yani bu iþ b.ka sarýyor gibi.
Banvit'in satýþý iptal edilebilir mi acaba, ticaret sicil kaydý olmayan bir firmaya nasýl satýlmýþ banvit. Bu konuda uzman deðilim, yanýlýyor olmam muhtemel, ama burnuma pis kokular geliyor. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Satýþ olmuþ bitmiþ üzerinden 1 yýl geçmiþ gerekli izin verilmiþ ve þirket satýlmýþ. Senin dediðiyin olacak tarafý yok. Adam þirketin kendisini aldý zaten ve þirketin kaydý yok mu? Ayrýca ihtiyaç olursa veya olduysa adam usulune uygun þirket kurar kaydýný olur.
Kaðýdý 28 liraya çýkardýlar sonra 24 sonra 22 sonra 20 leree oyaladýlar oralarda benim gibi bir kaç akýllý bu kaðýt 28 e gitmese de 24 e gider diye atladý yine ama sonuç fiyasko. Þusn bulunduðu yer 17 ler. 16.50-16 yý veya aþaðýsýný gösterecek mi yoksa toparlayacak mý? Ben bilmiyorum bu kaðýdýn ederi ne? 2017 ye girerken 7-8 liraymýþ sert hareketlerle yukarý gitmiþ. Bu yaðýdýn yeri 20 TL altý mý 20 Tl üstü mü? Bu kaðýt ucuz mu pahalý mý? Bu kaðýdýn açýkladýðý bilanço kötü mü? Son bilançoya verdiði tepki normal mi anormal mi? Borsada kaybetmekten baþka birþey bilmiyorum ben. Bilen birileri bu sorulara cevap verirsr biz de fikir ediniriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Yer Ýmleri