Bu hafta bilançolarda açýklandýðýna göre , rtalb genel kurulu da yaklaþtýðýna göre rtalb bedelsiz sermaye artýrýmý haberi gelebilir. Ayný zamanda A1 Capital Spk onayý da gelebilir."yatýrým tavsiyesi deðildir"
Printable View
Bu hafta bilançolarda açýklandýðýna göre , rtalb genel kurulu da yaklaþtýðýna göre rtalb bedelsiz sermaye artýrýmý haberi gelebilir. Ayný zamanda A1 Capital Spk onayý da gelebilir."yatýrým tavsiyesi deðildir"
Pazartesi tavandan almaya hazýrým. Klasik olacak ama sýra gelirse.
Satýcýnýn olmadýðý bir tahta düþünün; spek daha ne kadar aþaðý basabilir ki bu saatten sonra. Rasyolar ortada.!
Gerçekler satýlýr desek, fiyat ortada; çift hane olsak kâr satýþý beklerim derdim. Nerden tutsanýz manyakça.
Daha önce dediðim gibi, bekleyip sabreden gerçek yatýrýmcý Murat Güler ile barýþmalý artýk. Murat Güler yatýrýmcýsýna kendisine inananlara muazzam bir hediye vermiþtir.
Yiðidi öldür hakkýný yeme derler..!
GLRYH forumlarýnda fiyat kendini buldukça küfür ve hakaretlerin yerini övgü ve alkýþýn alacaðý kanaatindeyim..
Haa, yapýlanlar; çekilen onca çile stres unutulur mu.!?
Ytd..
GLRYH tahtasý uzun zamandýr sýð olmasý nedeniyle trade etmediðim bir yerdi. En sonki harekette sayýn hayek bir þeyler yapmýþtý ama o zaman bende yoktu. Þimdi de yok ama sanýrým Pazartesi'den itibaren yeni gelecek müþterilerle birlikte bu anlamda çok güzel fýrsatlar verecektir. Ben bu tip hisselerde futbolcu gibiyimdir; maçýmý oynar kazanýr ya da kaybederim. Kaybettiðim günün akþamýnda da "önümüzdeki maçlara bakacaðýz" der keyfime bakarým. :p
Bana göre hakem düdüðü çaldý ve maç baþladý abi. Herkese bol kazançlar.:)
biz uzun dönemdir yatýrýmcýyýz tahtada (arada çaktýðýmýz trade mallarý hariç[emoji4])
þu bilanço 2021/12 bilançolarý içinde gelen en fantastik 5 bilançodan birisidir bist içinde.
artýk yol almamýz lazým, 4 liraya soluksuz gitsek ancak 3 yýllýk kar rakamýna iþlem görmüþ oluyoruz.
artýk güler tarafýnýn lokomotif olmasýný, rtalb'nin de onu takip etmesi beklenebilir. her iki tahta içinde güzel bir pazartesi olacaðýný bekliyorum ama sonrasý ne olacak önemli olan o.
bilanço geldiðine göre rtalb bedelsiz haberi gelebilir, a1 spk onayý gelebilir bir anda vites artýrabilirler. sonuçta her iki hissede dip fiyatlarda sürünüyor
Ne kadarda ýyýmser ýnsanlar, pazartesý ýcýn býrý ; tavandan alýrým dýyor, diðeri soluksuz 4 olur dýyor, býr baskasý maç baþladý dýyor, dýgerý býstýn en guzel 5 býlancosundan býrý dýyor. bu yazýlanlar dogrumu ? evet dogru, kaðýt uzerýnde doðru.. ya reel durum ; dönelým bakalým gerýye doðru reel durum oylemý ? mesela son ýký yýldýr býr tane olumlu haberý; haber oncesý yada sonrasý fýatladýmý ? hayýr fýatlamadý, peký bu guzellemelerý yapan arkadaþlar bu hýsseye yený gýrdý ve murat gulerý tanýmýyorlar mý ? hayýr tanýyorlar, e buna ragmen neden boyle guzellemeler.. yapýyorlar ? sanýrým ýyý nýyetlýler !!! onumuzdeký hafta umarým yený kurbanlar gelmez..býr hýsse sadece temel verýlerý ýle mý fýatlar, ? hayýr o hýsseyý yonetlerýn karekterýde onemlýdýr? peký bu hýsseyý yonetenlerýn karekterýný bu guzellemlerý yazanlar Býlmýyormu ? býlýyor,, e buna ragmen neden guzelleme yapýyorlar, deneyýmlý yatýrýmcýlarda.. ÞAÞIRTICI !! bu arada ýnsallah gýder ve tek býr magdur dahý kalmaz.. ama sýz de takdýr edersýnýz ký bu adam YATIRIMCI DUSMANI...!! ýnsallah ben yanýlýrým burda yazanlar haklý cýkar.. Bu arada bu sýrketýn malý verýlerý dunde ýyýdý, beklentýlerýde dunde ýyýdý. pek fýatý ýyý oldumu ? malý verýlerýn ýyý oldugu bugun anlasýlmadý ký.. DIKKAT MURAT GULER CIKABILIR !! YATIRIMCISI ILE ALAY EDEN MURTA GULER ! YTD. ben bu olumsuz beklentýyý neden yapýyorum peký? haksýzmýyým, yooo výjdanlý olan tahtayý býlen herkes haklýlýk payý var der. ÝNSALLAH BU ARADA CIKAR. VE BEN DUSUNCEMDE YANILIRIM...Yatýrým tavsýyesý asla degýldýr..
Ama þu konudada hakkýný yemeyelým ; a1 gýrýsým uzerýnden þirket satýn alamlarý yapýnca , alýnan þirketlerýn ýcý boþ yada dogru duzgun çalýsmadýgý yada yuksek fýatlý alýndýgýný dusunmustu býr cok kýsý, ben bu konuda yanýldým. cok cýddý kar sagladý bu a1 gýrýsým.. tabý býzý bu olumsuz dusuncelere atan þeylerýn ne oldgu konusundada sýrket býr adým atarsa kurumsallasýr.. aksý halde ýster dunya kar yazsýn.. eger artýk borsada buyuk yatýrýmcý olmak ýstýyorsa adým atmalý , öyle nazlýyý alýp, yayýn yapmak ýle olmuyor bu iþler..
elinde 1 lot güler yatýrým hissesi ve 1 lot rtalb hissesi olmayan insanlar gelir aylarca bu forumda yazar , çizer anlatýr sürekli spk þikayetlerinden bahseder, patrona söver ama gün gelir patronu över, yatýrýmcý ile barýþtýrmaya çalýþýr ! bilançonun b sinden anlamaz, versen 4 iþlem matematik bilgisi yoktur, çarpým tablosunu 7x8'nin sonucunu kafasýndan çarpamaz. Ama saatlerce yazar, yazar iþi sulandýrana kadar yazar.
böyle tipler de var.
290 milyon piyasa deðeri olan þirketin 142 milyon kar gelmiþ , yatýrýmcusýnýn mutlu olmasýný bile istemez. en ufak beklentiye tahammülü yoktur ! burda patronun ve ona hizmet eden senin gibi adamlarýnýn ahlaksýz olduðunu herkes biliyor.
problem yok rahat ol.. pazartesi taban açsa þaþýrmayýz yani, sende mutlu olur göbeðini kaþýrsýn"yatýrým tavsiyesi deðildir"
çok merak edýyorum. bu tablo acýklanmadan , gerý alým onayý aldýlar.. bu tablonun boyle gelecegýný býlmelerýne ragmen, gerý alýmý yapmadýlar ? neden ? zerre guvenmýyorum bu adamlara.. zerre... bir an olsun malý verýlerý býr yana býrakýn. býr tane, sadece býr tane olumlu býr adým attýlar mý yatýrýmcý ýcýn ? bakýn sadece býr tane dýyorumm.. býr gecede melekde olmayacaklar. ceplerýde nakýt dolu, neden 2,20 - 2,40 rasý gerý alým yapmadýlar.??? ýtýbar pahalý býrseydýr. belký çok paralar kazancaksýnýz, ama ya gönullerý? onu nasýl kazanacaksýnýz ?? zaten umurunuzdada degýl, önemlý olan , para kazanmak ýszýn için, nasýl kazanýldýgý degýl, sadece kazanmak..
sureklý hakaret edýyorsunu. bende edebýlýrým. yazdýklarýmý tarafsýz býr göz ýle oku. ve haksýz mý bu adam de !! kazanýlan parnýn, ne temettu, nede hýsse fýatýna olumlu katký saglamamasý ,,, bu sorularýn sorulmasý.. sucmu ? bu arada hýssemýn olmadýgýný soyluyorsun, ama emýn ol var, boyle býr zorunlulug yok ama hýssem var..konu bumu ? beným hýssem olmasý mý ? yoksa bu magdurýyetlere karsý temkýnlý olmak ýstemek mý ? ben yazýmýn sonunda dedým, yanýlabýlýrým, umarým yanýlýrýmda . yatýrýmcý kazanýr. ama nasýl.. bu adamlarýn samýmýyetýne hangý hareketlerýnden öturu ýnanaýlým..
ayrýca defelarca yazdým bu sýrketýn mevcut verýlerýne gore 8-10 olmasý lazým ama ya yonetým. býr gerýye dogru uygulamlarýna bak.. dedým.. þirketýn karlýlýgýna tek býr laf etmedým.. ama kötu ýnsanlar var bu sýrkette.. ve tek býr adým býle atmadýlar... ýyý þeyler soyledýgýnde bende ýnanadým, aylarca burda ben ýkna oldum.. ýyý seyler yapacaklar dedým. madde madde yazdým. sonuc ? ne oldu sonuc.. ben kandýrýldým.. haksýzmýyým, kandýrýlmadým mý ?
BU ARDA YATIRIMCIYA BIR TANEDE GUZEL BIR HABER SOYLEYEYIM - ASLINDA GUZEL HABER COKDA - ýnanýlmaz derecede býr kar gelmýs. þu a1 gýrýsým beklentýlerýn uzerýnde býr kar sagladý, ve fakat en onemlýsýnde 2022 ve devam eden yýllarda daha fazlada saglama beklentýsý cok yuksek... neden mý ? cunku erham enerjýnýn % 25 nde ýcg fýnansal aldý. bu durumda sýrf erham enerjý uzerýndeký guler paylarý dýrek ve dolaylý olarak %50 ye geldý.. Bence artýk patron surdurulebýlýrlýk ve ýtýbar konularýna egýlým gostermelý ve artýk yatýrýmcýyý kazanmalý. umarým ptesý çok olumlu býrgun olur ve rtalbde bu yuksleýs ve samýmýyet trendýnden faydalanýr. Hayýrlý olsu bu buyuk kar.. yatýrýmcýyaa
ben rtalbýn konsolýdesý gelýnce maxýmumum gulerde 110 mýlyon kar gelýr dýyordum, % 30 yukarýya cýkardý ama.. harýka býr kar acýkladý ve kasada ýnanýlmaz lýkýt durumda.. yatýrýmcýsýna hayýrlý olsun..
hayek sana býr soru sorcagým. bu verecegýn cevab gore alým yada satým yapmayacagým, fakat gercek dusuncený merak edýyorum yanýlýyor olsan býle, bakalým ongorulerýn tum bu yonetýmsel arýzalara ragmen tutacak mý ? sence ; bu beklentý uzerý kar ve yönetýmýn aymazlýklarý býr arada dusunuldugunde . ptesý tavan acacak mý ? tek býr noktadan bakma, malý tablo ve mevcut yonetýmýn kareketerý ýle yorumladýgýnda. ptesý tavn mý degýl mý sence ?
GLRYH, haftalýk..
https://i.hizliresim.com/284nxr2.jpg
Ytd..
benim gsd holding için beklentim 700-800 arasýydý , her zaman bu böyleydi. 624 geldi gayet normal ! ne bekliyorsunuz bire bir mi tutturayým. Forumdaþlarýmýz ilginç hakikaten aracý kurum analistlerinden alamdýklarý hizmeti bizden talep ediyor.
gsd için usd 18 seviyesine geldiði zaman þirketin kur pozisyonu hesabýna göre 1.1 milyar kar yazmasý gerekiyordu.. Buna karþýn kur 12.99 kapattýktan sonra kar beklentisi netleþti.
Ayrýca Rtlb de sen 200 kar beklerken problem olmuyor üsteki arkadaþ 155 kar beklerken olmuyor biz 150 beklerken 115 geldi diye mi sorun oluyor [emoji4] sen yapma bari sn. hissedarxd
neyse canýnýz saðolsun ! sende iyi adamsýn
bu arada iyi ikili olmuþsunuz !??? epey samimi gördüm sizi [emoji4]
-----
Sonuç :
"bu günden sonra viop, usd ve yeni arzlar gibi GENEL konular dýþýnda foruma yazmama kararý aldým". TÜM hisse bazlý topiklerde sadece izleyici olacaðým !! özel mesaj seçeneðini de kapatacaðým.
Bugüne kadar kýrdýýðým tüm forumdaþlardan ve yatýrýmcý arkadaþlardan özür diliyor ve saygýlarýmý iletiyorum.
Tüm arkadaþlarýmýza bol kazançlý ve bereketli yatýrýmlar diliyorum, özellikle de güler ve rtalb yatýrýmcýlarý ! herkesten fazla hakediyorlar bunu
Geçen gün bana çok alýngansýn dedin aynýsýný kendin yaptýn. Bak samimi söylüyorum þu koca forumda mesajlarýný dikkatle okuduðum ender yorumculardan birisin. Yapma böyle, millet bana neler dedi en iyi sen biliyorsun hele de Þaho. Resmen kafayý yedirtti KLGYO baþlýðýnda ama kiþilik olarak kindar deðilimdir. Dindar zaten deðil.:) Akþama, bilemedin ilk raký masasýnda her þeyi unuturum. Allahýn insanlara verdiði en güzel özelliktir unutmak. Ýyiliði unutmam ama. Ebedi...Bu baþlýða verdiðin emeði, genel kurullara kadar gidip posta koymaný vs hiç unutmam.
Güzel günlerin baþlayacaðýna inandýðým þu dönemde burayý terk etmen hiç yakýþýk almaz. Uzun zamandýr bu lanet hissedesin biliyorum ve senin sevincini görmek beni inanýlmaz mutlu ediyor...
Seneler önce emekli olmuþ adamým, þuna inan parayla pulla hiç iþim yok. Tamamen adrenalin, boþ vakitleri deðerlendirmece benimkisi. Yani benim gibi boþ beleþ birine kýzýp gitmen anlamsýz olur.:)
Yok estaðfurullah sn.hissedarxd, konunun sizinle alakasý yok. alýnganlýk ile ise hiç alakasý yok kesinlikle. Uzun süredir düþünüyordum hisse bazlý olarak yazmamayý zaten, artýk yorulmuþtum iyi olacak böyle.
sizinle ve bir çok arkadaþla güzel bir enerjimiz oldu, hepinize tþk ederim tkrr.
Yzacak neyýn kaldýký bundan sonra yazmayasýn.. mýlletý anasýný aglattýnýz yaptýgýnýz satýr arasýndaký algýlar ýle.. þýmdýde gýdýyorsunu, yazmýyorsun oylemý ? yazdýn ne oldu ký, yazmasan ne olsun ? ama cok beklentý yarattýnýz çokkk.. söyledýgýn tum beklentýler gerceklesdý ama hýsse her seferýnde düþdü, bu kadar býlen býrýnýn çok fazla yanýlmasýnýn , varýn degerlemesýný sýz yapýn degerlý yatýrýmcýlar :()) tabý yatýrýmcý kaldýysa..ama ben samýmý bulmuyorum. mal cýkmak ýcýn kullanýlan algýlardýr mal cakýldý ve elemanlar gemýyý terk edýyor :))
býlýyordu ptesý ýtýbaren dusecegýný o yuzden yazmayacagým artýk dedýn dýmý. sený gýdý sený..
hayek, rekor kar geldý.. nerdesýn hayek. haný yukselýrdý ? nerdesýn. yaktýn býzý hayek yaktýn..
yok tavnmýþ, yok 4 e soluksuz gýdermýs, yok rekor karmýþ, yok a1 mýs , yok oymuþ, yok buymuþ, ee peký sonra ? sonra ben artýk yazmaaycagým.. la yazacak neyýnýz kaldý. sýzýn býrakýn bu forumu bu dýnyayý býle terk etmenýz gerekýyor..ne ýtelýdler mýllete de kaçtýlar bee
Aðlama duvarýna dönmüþ forum yine...
Rekor kar gelmiþ beðenmediniz mi?...?..?.
Ýdrak edemeyenler için tekrar yazayým 1 adet glryh hissesinin 1 lira olmasýyla 10 lira olmasýnýn hiçbir farký yok...
Ýsterse sermayesinin 8 katý kar gelsinn...
Murat güler size 1 kurus býrakmaz o paradan....
2 sene önce elindeki hisseleri satarken bugunlerin yaþanacaðý belliydi.....
Sabýr dilerim herkese...
Peki sayýn bensattýmgitti ne önerirsiniz bize ? maliyetmi düþürmeli? Satýp asagilardan almalý mý? Yada satýp baþka mecralarý dalmali mi? Veyahut sus pus oturup yükselmesini mi beklemeli? Sizin öneriniz nedir? Ben kendi adýma farkýndayým bu üçyüzlü sahtekar düzenbaz ky düþmaný bize birþey vermiyecek uzunca bir süre ama bir umuttur iþte bekliyorum.
M2101K9AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Su imtiyazli hisse muhabbetine bi ayar çekseler misal imtiyazli hisse maksimum normal hissenin 3 katýna kadar oy hakkýna sahip olsa gibi. O zaman görürüm ben muro zirtosunu öyle hissenin yuzde 1 inden adýyla þirketi yönetip firsat buldukça bedelli yapmasýný
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erham enerji bu çeyrek 35 -40 milyon deðerleme karý gelecek. .ama bizim spek eþek gibi...
Kimse yazmamýþ ben yazayým bari A1 giriþimin sermaye artýrýmý onaylanmýþ. Çok garip herkesin bu konuyu atlamasý.
M2101K9AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Alýntýdýr,
TUM PLATFORMLARDA PAYLASALIM,RTALB Genel Kurulunda Syn. Murat GÜLER’ e sorulacaklar,1- 2020 Yýlý karýný ne yapacaksýnýz2- 2021 yýlý karýný ne yapacaksýnýz3- Gülerden Gelen tahsisli sermaye artýrým nakitini ne yapacaksýnýz ( fabrikadan arda kalan )4- Yapýlmakta olan fabrýkanýn muhtemel anahtar teslým, iþler maliýyetý ne kadardýr5- Ýþtiraklerýnýn karýný býr yere koysak býle, a1 kapýtal ve a1 lýfe den gelen 2020-2021 yýlý karýný katmasak býle 2020 ve 2021 yýlý rtalb solo yaný tek kendý karýný ne yapacaksýnýz ?6- Zaten yatýrýmlarý gülerden gelen tahsýslý parasý ýle yapýyorsunuz ( fabrýka ýnsaatý ) 2020 ve 2021 yýlý karýný neden yatýrýmcýya daðýtmýyorsunuz ?7- Rtalbýn 2021 yýlý solo karý 72 mýlyon+ 2020 yýlý solo karý yaklaþýk 50 mýlyon. Toplarsak 122 mýlyon yapar+ ýlaveten gayrýmenkul sattýnýz.. bu tutarlarý toplarsAK 160 mýlyona yakýn nakýt ve benzerý tutarlarý ( bu rakam 2021 yýlý yayýnlanan býlancoda gözükmekte ) ne yapacaksýnýz ?8- Bir þirketýn elbetteký , hýsse fýatý artar yada azalýr. Bu anlaþýlýr býrsey, peký kar eden býr sýrketýn kasasýnda bu kadar nakýt tutulmak ýcýn amaçlanan nedýr ?9- Rtalbýn kasasýndaký parayý , ayný güler yatýrýmcýsýna 24,30 tl den güler aldýrdýðýnýz ( bugun 16 tl hýsse fýatý, güler yatýrýmcýsý , sadece bu ýslemden % 40 zararda) gýbý. A1 gýrýsým payý mý aldýracaksýnýz ? býzede ayný güler yatýrýmcýsýna yaptýðýnýz gýbý, a1 gýrýsým ( yený adý pardus gýrýsým sermayesý ) sermayesýnýn paylarýný yüksek fýattan satýp, kendý % 75 sahýp olduðunuz þirkete mý nakýtlerý aktaracaksýnýz..10- Gulerýn gecen yýlký genel kurulunda sabýr dedýnýz, þirketlerýnýz rekor kar açýklamasýna raðmen, bu sefer yatýrýmcýnýza ne dýyeceksýnýz.11- Gülerýn gecen yýlký genel kurulunda bu fýatlar ucuz, gerý alým yaparým bu fýatlar devam ederse dedýnýz mý ? dedýysenýz neden gerý alým yapmýyorsunuz ? siz bu fýatý güler ýcýn dedýgýnýzde gulerýn hýsse fýatý 2,65 dý, þimdi ise 2,50 ve aradan býr yýl neredeyse geçtý, ayrýca rekor kar da açýklanmamiþtý.12- Sosyal medyada ve platformlarda þirketlerýnýz ve þahsýnýz hakkýnda yazýlanlarý haksýz mý goruyorsunuz, sizce yatýrýmcý haksýzlýk yapýyorsa, neden haksýzlar.13- Son 2 yýldýr hangý sýrketýnýz ýcýn yatýrýmcý dostu denebýlýr.14- Bir þirketýn hýsse fýatýnýn artmasý ýcýn ne gerekiyor ?15- Lütfen artýk, hem þahsýnýzýn hemde þirketlerýnýzýn itibarlarý ýcýn adým atýnýz..16- Ýnsanlar sýze gulerýn genel kurulunda býr kredý daha açmýþtý, bunun hic býr onemý yokTek amacýnýz, hangý gerekçe ýle olursa olsun, ahlaký ve etýk degerlerýn býr kenara býrakýlarak para kazanýlmasýmýdýr..
Evet, GÜLER yatýrýmcýsý da 1 lot rtalb hissesi alýp, rtqlbin genel kurulan katýlmalý. Hep birlikte hesap sorulmalý.. çok güzel sorular..
Guler yatýrýmcýsý, Nisan 11 ne kadar 1 lot rtalb hissesi al ve rtalbin genel kuruluna katil, gerý alým yapacaðým diyip geri alým yapmayan yönetime, . 24.30 dan alýnan rtalb hissesinin bugün 16 tl ye düþmesinin, a1 girisim üzerindeki % 50 lik payýmýzý % 25 e düþürülmesini de hesabýný sorun !! Hep birlikte 1 lot rtalb hissesi alýp hem rtalb yatýrýmcýsýna destek oluyoruz, hemde guler yatýrýmýn genel kurulunda söylenen yalanlarýn ve a1 giriþindeki sermaye oranýn düþürülmesinin hesabýný soruyoruz.
herkes ama herkes kurula gelsýn, o ayþe terzý de hesap versýn. mýlletýn gazýný almak degýll-- Sorularýmýzý guzelce soralým ve tutanaga gecýrtelým, aksý halde genel kurulda guler yatýrýmcýsýna söyledýgý yalanlar býzým baþýmýzýda gelýr, bakanlýk temsýlcýsý memura , m. guler yada temsýlcýsýnýn verecegý cevaplarýn genel kurul toplantý tutanagýna alýnmasýný rýca edelým..GULER yatýrýmcýsýda kurulda destege gelýyor,Güler yatýrýmcýsýs gelýn rtalbýn genel kurulunda hesap sorun, ne hesabýmý baþlýklar aþaðýdaký gýbý ? bu haksýzlýga dur de. sadece 1 lot alýp katýlabýlýrsýnýz..-nasýl mý kandýrýldýnýz, iþte boyle yazdýklarým gýbý ; Guler yatýrýmcýsý, Nisan 11 ne kadar 1 lot rtalb hissesi al ve rtalbin genel kuruluna katil, gerý alým yapacaðým diyip geri alým yapmayan yönetime, . 24.30 dan alýnan rtalb hissesinin bugün 16 tl ye düþmesinin, a1 girisim üzerindeki % 50 lik payýmýzý % 25 e düþürülmesini de hesabýný sorun !! Hep birlikte 1 lot rtalb hissesi alýp hem rtalb yatýrýmcýsýna destek oluyoruz, hemde guler yatýrýmýn genel kurulunda söylenen yalanlarýn ve a1 giriþindeki sermaye oranýn düþürülmesinin hesabýný soruyoruz.