Sayfa 527/564 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Ama şu konudada hakkını yemeyelım ; a1 gırısım uzerınden şirket satın alamları yapınca , alınan şirketlerın ıcı boş yada dogru duzgun çalısmadıgı yada yuksek fıatlı alındıgını dusunmustu bır cok kısı, ben bu konuda yanıldım. cok cıddı kar sagladı bu a1 gırısım.. tabı bızı bu olumsuz dusuncelere atan şeylerın ne oldgu konusundada sırket bır adım atarsa kurumsallasır.. aksı halde ıster dunya kar yazsın.. eger artık borsada buyuk yatırımcı olmak ıstıyorsa adım atmalı , öyle nazlıyı alıp, yayın yapmak ıle olmuyor bu işler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    elinde 1 lot güler yatırım hissesi ve 1 lot rtalb hissesi olmayan insanlar gelir aylarca bu forumda yazar , çizer anlatır sürekli spk şikayetlerinden bahseder, patrona söver ama gün gelir patronu över, yatırımcı ile barıştırmaya çalışır ! bilançonun b sinden anlamaz, versen 4 işlem matematik bilgisi yoktur, çarpım tablosunu 7x8'nin sonucunu kafasından çarpamaz. Ama saatlerce yazar, yazar işi sulandırana kadar yazar.

böyle tipler de var.

290 milyon piyasa değeri olan şirketin 142 milyon kar gelmiş , yatırımcusının mutlu olmasını bile istemez. en ufak beklentiye tahammülü yoktur ! burda patronun ve ona hizmet eden senin gibi adamlarının ahlaksız olduğunu herkes biliyor.

problem yok rahat ol.. pazartesi taban açsa şaşırmayız yani, sende mutlu olur göbeğini kaşırsın"yatırım tavsiyesi değildir"

3. çok merak edıyorum. bu tablo acıklanmadan , gerı alım onayı aldılar.. bu tablonun boyle gelecegını bılmelerıne ragmen, gerı alımı yapmadılar ? neden ? zerre guvenmıyorum bu adamlara.. zerre... bir an olsun malı verılerı bır yana bırakın. bır tane, sadece bır tane olumlu bır adım attılar mı yatırımcı ıcın ? bakın sadece bır tane dıyorumm.. bır gecede melekde olmayacaklar. ceplerıde nakıt dolu, neden 2,20 - 2,40 rası gerı alım yapmadılar.??? ıtıbar pahalı bırseydır. belkı çok paralar kazancaksınız, ama ya gönullerı? onu nasıl kazanacaksınız ?? zaten umurunuzdada degıl, önemlı olan , para kazanmak ıszın için, nasıl kazanıldıgı degıl, sadece kazanmak..

4. sureklı hakaret edıyorsunu. bende edebılırım. yazdıklarımı tarafsız bır göz ıle oku. ve haksız mı bu adam de !! kazanılan parnın, ne temettu, nede hısse fıatına olumlu katkı saglamaması ,,, bu soruların sorulması.. sucmu ? bu arada hıssemın olmadıgını soyluyorsun, ama emın ol var, boyle bır zorunlulug yok ama hıssem var..konu bumu ? benım hıssem olması mı ? yoksa bu magdurıyetlere karsı temkınlı olmak ıstemek mı ? ben yazımın sonunda dedım, yanılabılırım, umarım yanılırımda . yatırımcı kazanır. ama nasıl.. bu adamların samımıyetıne hangı hareketlerınden öturu ınanaılım..

5. ayrıca defelarca yazdım bu sırketın mevcut verılerıne gore 8-10 olması lazım ama ya yonetım. bır gerıye dogru uygulamlarına bak.. dedım.. şirketın karlılıgına tek bır laf etmedım.. ama kötu ınsanlar var bu sırkette.. ve tek bır adım bıle atmadılar... ıyı şeyler soyledıgınde bende ınanadım, aylarca burda ben ıkna oldum.. ıyı seyler yapacaklar dedım. madde madde yazdım. sonuc ? ne oldu sonuc.. ben kandırıldım.. haksızmıyım, kandırılmadım mı ?

6. BU ARDA YATIRIMCIYA BIR TANEDE GUZEL BIR HABER SOYLEYEYIM - ASLINDA GUZEL HABER COKDA - ınanılmaz derecede bır kar gelmıs. şu a1 gırısım beklentılerın uzerınde bır kar sagladı, ve fakat en onemlısınde 2022 ve devam eden yıllarda daha fazlada saglama beklentısı cok yuksek... neden mı ? cunku erham enerjının % 25 nde ıcg fınansal aldı. bu durumda sırf erham enerjı uzerındekı guler payları dırek ve dolaylı olarak %50 ye geldı.. Bence artık patron surdurulebılırlık ve ıtıbar konularına egılım gostermelı ve artık yatırımcıyı kazanmalı. umarım ptesı çok olumlu bırgun olur ve rtalbde bu yuksleıs ve samımıyet trendınden faydalanır. Hayırlı olsu bu buyuk kar.. yatırımcıyaa

7. ben rtalbın konsolıdesı gelınce maxımumum gulerde 110 mılyon kar gelır dıyordum, % 30 yukarıya cıkardı ama.. harıka bır kar acıkladı ve kasada ınanılmaz lıkıt durumda.. yatırımcısına hayırlı olsun..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu sefer 3 bilançonun ikisinde BARİZ biçinde yanıldım.
    A1 Capital'i neredeyse birebir tutturduk (aslında en zoru buydu)
    Rtalb tarafında 150 kar bekliyorduk 115 geldi , kötü kar değil ama bariz yanıldık (a1 yaşam tarafından gol yedik)
    Güler tarafında 113 max. kar bekliyorduk, 142 kar geldi. "
    Resmen bu bilançolar da bizi ters köşe yaptı "yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 527/564 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •