Geçen gün bana çok alýngansýn dedin aynýsýný kendin yaptýn. Bak samimi söylüyorum þu koca forumda mesajlarýný dikkatle okuduðum ender yorumculardan birisin. Yapma böyle, millet bana neler dedi en iyi sen biliyorsun hele de Þaho. Resmen kafayý yedirtti KLGYO baþlýðýnda ama kiþilik olarak kindar deðilimdir. Dindar zaten deðil.Akþama, bilemedin ilk raký masasýnda her þeyi unuturum. Allahýn insanlara verdiði en güzel özelliktir unutmak. Ýyiliði unutmam ama. Ebedi...Bu baþlýða verdiðin emeði, genel kurullara kadar gidip posta koymaný vs hiç unutmam.
Güzel günlerin baþlayacaðýna inandýðým þu dönemde burayý terk etmen hiç yakýþýk almaz. Uzun zamandýr bu lanet hissedesin biliyorum ve senin sevincini görmek beni inanýlmaz mutlu ediyor...
Seneler önce emekli olmuþ adamým, þuna inan parayla pulla hiç iþim yok. Tamamen adrenalin, boþ vakitleri deðerlendirmece benimkisi. Yani benim gibi boþ beleþ birine kýzýp gitmen anlamsýz olur.![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yok estaðfurullah sn.hissedarxd, konunun sizinle alakasý yok. alýnganlýk ile ise hiç alakasý yok kesinlikle. Uzun süredir düþünüyordum hisse bazlý olarak yazmamayý zaten, artýk yorulmuþtum iyi olacak böyle.
sizinle ve bir çok arkadaþla güzel bir enerjimiz oldu, hepinize tþk ederim tkrr.
Yzacak neyýn kaldýký bundan sonra yazmayasýn.. mýlletý anasýný aglattýnýz yaptýgýnýz satýr arasýndaký algýlar ýle.. þýmdýde gýdýyorsunu, yazmýyorsun oylemý ? yazdýn ne oldu ký, yazmasan ne olsun ? ama cok beklentý yarattýnýz çokkk.. söyledýgýn tum beklentýler gerceklesdý ama hýsse her seferýnde düþdü, bu kadar býlen býrýnýn çok fazla yanýlmasýnýn , varýn degerlemesýný sýz yapýn degerlý yatýrýmcýlar)) tabý yatýrýmcý kaldýysa..ama ben samýmý bulmuyorum. mal cýkmak ýcýn kullanýlan algýlardýr mal cakýldý ve elemanlar gemýyý terk edýyor
)
býlýyordu ptesý ýtýbaren dusecegýný o yuzden yazmayacagým artýk dedýn dýmý. sený gýdý sený..
hayek, rekor kar geldý.. nerdesýn hayek. haný yukselýrdý ? nerdesýn. yaktýn býzý hayek yaktýn..
yok tavnmýþ, yok 4 e soluksuz gýdermýs, yok rekor karmýþ, yok a1 mýs , yok oymuþ, yok buymuþ, ee peký sonra ? sonra ben artýk yazmaaycagým.. la yazacak neyýnýz kaldý. sýzýn býrakýn bu forumu bu dýnyayý býle terk etmenýz gerekýyor..ne ýtelýdler mýllete de kaçtýlar bee
Aðlama duvarýna dönmüþ forum yine...
Rekor kar gelmiþ beðenmediniz mi?...?..?.
Ýdrak edemeyenler için tekrar yazayým 1 adet glryh hissesinin 1 lira olmasýyla 10 lira olmasýnýn hiçbir farký yok...
Ýsterse sermayesinin 8 katý kar gelsinn...
Murat güler size 1 kurus býrakmaz o paradan....
2 sene önce elindeki hisseleri satarken bugunlerin yaþanacaðý belliydi.....
Sabýr dilerim herkese...
Yer Ýmleri