fiyatın kusuratlı olmasından ziyade eger elinizde 10 ve katları şeklinde lotunuz yoksa lotunuz malesef küsüratlı olacak ve o küsüratı satamayacaksınız elinizde kalacak
Printable View
20 ve katları şeklinde JANTSA varsa kusurat olmaz...
akbank hibe kabul ediyordu. mesela denizbanktansatabildigimi hatirliyorum telden arayinca halletmislerdi
sureci uzatmadilar iyi oldu. bolunsun bakalim ne olacak
SASA ve KARTON bölündükten sonra düştü, bu ne yapar, yorumu olan var mı?
Buraya yazacak olduklarım tamamen benı baglar kımse bu yazdıklarımdan etkılenmesın. Şimdiden soylemesı
YTD
Bu hıssede uzun zamandır bedelsız beklentısı vardı bu durum gerceklestı ve beklentıler alınıp gercekler satıldı.
Ama hala benım beklentılerım bıtmedı.
Mesala JANTS su anda 1.5 mılyon adet uretım yapıyormus geccenlerde bunun 2022 de 3 mılyon adete cıkacagı soylendı ve gerklı yatırımlar yapılıyormuş
ewet 80 ulkeye ıhracatı olan bu fabrıka daha fazla ıhracat yapacak dıye bu uretımı artıracagını dusunebılırsınız .Ama benım asıl beklentım bu sene ıcınde yerlı otomobilede imza atacagı yonunde.
Daha bu beklentı bence alınmadı bolunmeden sonrasında fıat yerıne oturdugu zaman ufak ufak bunun beklentısı alınacak dıye dusunuyorum
Bastan dedim YTD
arkadaşlar biraz önce kap açıklamasını okudum 7 mayıs başlangıç olmak üzere 11 mayısta bölünme olacak yani en geç 7 mayısta hisseyi satın alan kişi 11 mayısta bedelsiz hisse almaya hak kazancaktır bilgilerinize.
Umarım iyi olur yoksa karton benzeri aşagılara oynarsa çok sıkıcı günler bekliyor olabilir jantın çok ekmegini yedim umarım zararda olanlarda karla ayrılırlar bir süre dışarıdan izlemeyi seçtim Allah bereket versin........
ben de senin gibi düşünmüştüm...bedelsiz ile ilgili çok güçlü duyumlarım olmasına rağmen 165 maliyetli hisselerimi 495 ten satmayı yeterli görmüştüm..sonrasında bebek jantsa diye gedza aldım...
gedzanın sermayesi de 11,6 milyon...cirosu ve karı sürekli artıyor...sektöründe türkiye pazarının %80 ine hakim..avrupanın da önde gelen şirketlerinden biridir...önümüzdeki 12-14 ayda iki tane toplamda 50 milyon tl tutarında yatırımı var...finansalları çok güçlü...yatırımları tamamlandığında 2022 yılında 80-100 milyon karlar yapmasını bekliyorum...
kısacası yeni jantsa ,egeen ,alcar, bryat gibi görüyorum...bu aralar biraz baskı görse de (beklentilerinin yüksek olmasından dolayı ) sabır ettiğimde kazanacağıma inanıyorum...
geçmişte jantsada çok yorumlar yaptım...yaptığım tüm yorumlar da neredeyse gerçekleşti...tabi kalsaydım daha da kazanma potansiyeli yakalayacaktım..ama yine de tadında bırakmak gerektiğini düşünerek kazandıklarım ile yetindim...jantsa bundan sonra ne yapar ?? bence bölündükten sonra bir miktar dinlenmesi gerekebilir...
karlılık yönünden jantsa gittikçe daha iyiye gidecek o konuda bir şüphem yok....ama fiyat olarak geldiği nokta da malumdur...ben tercihimi yeni jantsalar bulmakta kullandım...
jantsadan önce egegübreden de iyi kazanmıştım ama en çok jantsadan kazandım..ekmeğini çok yedim...her vakit jantsayı hayır ile anacağım...emeği geçen herkese teşekürler...
20 lot göstermelik var. Çok ekmek yedirdi sağolsun
Kesinlikle YTD.
çok geçmişte brisanın bedelsizini bir hafta süre ile kaçırmıştım ama goodyearın bedelsizini ise yakalayabilmiş idim...o iki hisse bölündükten sonra ne yazık ki bayağı süründürdüler...şu anda sen söylediğin için kartonun da grafiğine baktım...zirvesi 125 görünüyor şu anda ise 61 fiyatında...tekrar eski zirvesini görmesi için yüzde yüz çıkış yapması lazım...işte benim de demek istediğim şey buydu...yalnız janta bedelsiz potansiyelinin tümünü kullanmadığı için ileride tekrardan bedelsiz yapma potansiyeli var..bu beklenti jantsayı güçlü tutacaktır...ama ilk etapta bir miktar süründürebilir...bu miktarın süresini ve miktarını tahmin edemiyorum...
sonuçta jantsada zararı olanlar ileri de zararlarını çıkarabileceklerdir...buna inanıyorum...ama bir miktar zaman kaybına neden olabilir düşüncesindeyim...
Reklam olarak anlaşılmış ise özür dilerim..beni tanıyanlar iyi niyetimi zaten biliyorlar...
Jantsayi da ilk 165 ten aldığımda 6 ay önceki 30 TL lik fiyatına göre 6 kat çıkmış idi..👍😊
Önemli olan şirketin buyumesidir..ciro ve karlılığının düzenli artıyor olmasıdır..
Bedelsiz açıkladığı tarihten sonra %20 primli fiyat ile bölünecek. Bu süreçte çok güzel bir bilanço açıklandı. Bedelsiz muhabbeti ile bilanço arada kaynadı.
Bedelsizi yalnızca geçen yıl karından vermesi, artan kapasite, artan kar ve yine sermayesi üzerinde kar elde etmesi ile potansiyelini aynı şekilde koruyacaktır.
Bedelsiz hareketini geçmişte erbosun yaptığı bedelsize benzetiyorum.bölündüğü ve tekrar geldiği yer ortada. muhtemelen jant da aynısı olur. Ancak orta vadedemi uzun vadede mi olur orasını şirketin mali performansı belirler.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ne olursa olsun kotu bedelsiz fiyatlamasi. 670 den bolunuyor saka gibi bence. kulliyen zarar ziyan. uzun sure mahvedecek beni
Slm keko,evet uzun süre jantta idin verdigin emek için tşk geçen yeni hisse sayfana baktım eski dostlar orada bilgi paylaşımları güzel hisse gerçekten gelecek vaadediyor cezan varmış filan dediler bitmis geçmis olsun genel konjoktürü dikkate alıp zamana yayarak düşünülebilir saygılar...
Son yarım saatte yarısını boşalttım, zararına.
Yarısı bölünecek, bakalım nasıl olacak...
borsa pismanliktir. yillarca burdan kazanamadigimizi coinlerden kazandik
Aynen hocam sağlam karlı şirketlerin hisselerini uygun yerlerden alır sabredersen çok güzel kazanırsın. Önemli olan ucuzken alıp biriktirmek ve bir kaç yıl sabretmek şimdi dünya ve ülkemiz çok zor durumlardan geçiyor hele ki bu iktidarın elinde daha da zor geçiyor. Milletin uzak durduğu zamanlar da alım yapacaksın ufak ufak. Elbet bu günlerde geçecek.
Guncel fk ne oldu su an?
Sabah tavan değil miydi bu lanet
kot pantolonlu spor ayakkabili patron genel kurul gunu hissenin fiyatini bilmiyor muydu? Yani o gün 25.03.2021 1800 civari imis o gunden bugune bu spk sormadi mi olagandisi bir sey mi var mi diye?Batti yandi mi uretime ara mi verdi kriptoda mi batti?
Göstermelik 20 lot demiştim bölündü. Tavanı gösteren kağıt nasıl bu kadar salınır. Bu kadar kara karşılık bu düşüş beklenti üstü. Kendisi bilir az daha düşerse zorla mal sahibi edecek yeniden.
Kesinlikle YTD.
Tavandan -7 ye... Welcome to Türkiye. Adaletin merkezi