Sayfa 526/607 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    kusuratli olacak ilginc. 700 yapsalardi ya
    fiyatın kusuratlı olmasından ziyade eger elinizde 10 ve katları şeklinde lotunuz yoksa lotunuz malesef küsüratlı olacak ve o küsüratı satamayacaksınız elinizde kalacak

2. 20 ve katları şeklinde JANTSA varsa kusurat olmaz...

3. Küsuratlı lotlarinizi aracı kurumunuz aracılığıyla satabilirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
    fiyatın kusuratlı olmasından ziyade eger elinizde 10 ve katları şeklinde lotunuz yoksa lotunuz malesef küsüratlı olacak ve o küsüratı satamayacaksınız elinizde kalacak

4. akbank hibe kabul ediyordu. mesela denizbanktansatabildigimi hatirliyorum telden arayinca halletmislerdi

5. sureci uzatmadilar iyi oldu. bolunsun bakalim ne olacak

6. SASA ve KARTON bölündükten sonra düştü, bu ne yapar, yorumu olan var mı?

Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    otokar bedelsiz vermez alcar i hic bilmiyorum bakmadigim bir hisse
    Otokar'ın 2025 sonuna kadar vermesi lazım. Bir kere uzatma aldı. Otokar'ın FK'sı bu fiyatla 11,68. Özsermayesi, sermayesinin 28,5 katı. İlk üç aylık karı sermayesinin 4 katı. Sadece hisseyi tanımayan arkadaşların bilgisi olsun istedim.

Buraya yazacak olduklarım tamamen benı baglar kımse bu yazdıklarımdan etkılenmesın. Şimdiden soylemesı
    YTD
    Bu hıssede uzun zamandır bedelsız beklentısı vardı bu durum gerceklestı ve beklentıler alınıp gercekler satıldı.
    Ama hala benım beklentılerım bıtmedı.
    Mesala JANTS su anda 1.5 mılyon adet uretım yapıyormus geccenlerde bunun 2022 de 3 mılyon adete cıkacagı soylendı ve gerklı yatırımlar yapılıyormuş
    ewet 80 ulkeye ıhracatı olan bu fabrıka daha fazla ıhracat yapacak dıye bu uretımı artıracagını dusunebılırsınız .Ama benım asıl beklentım bu sene ıcınde yerlı otomobilede imza atacagı yonunde.
    Daha bu beklentı bence alınmadı bolunmeden sonrasında fıat yerıne oturdugu zaman ufak ufak bunun beklentısı alınacak dıye dusunuyorum
    Bastan dedim YTD
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Sayfa 526/607 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •