En büyük bayram bu bayram, herkeze kutlu olsun...cool:;;
craps, pawnstar, thejackalav
Printable View
En büyük bayram bu bayram, herkeze kutlu olsun...cool:;;
Cumhuriyet Bayramı 'mız kutlu olsun...
https://i.hizliresim.com/1uuH3r.jpg
Cuhuriyet bayramimiz kutlu olsun
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.ensonhaber.com/gundem/97...ulus-belgeleri
Cumhuriyet'in 97. yıl dönümünde Cumhuriyet'in kuruluş belgeleri arşivden çıkarıldı.
Haber Merkezi
29.10.2020 - 08:23
Güncelleme : 29.10.2020 - 09:28
WhatsApp ile paylaş
Google News'de takip et
Türkiye’nin Cumhuriyet oluşunun 97. yıl dönümü...
Hepimiz nasıl kurulduğunu biliyoruz; hukuki boyutunuysa Murat Bardakçı yazdı.
Bardakçı'nın, Meclis Arşivi'nden ulaştığı belgeler ve o belgelerin hikayesi...
Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefe ulaşma azmini ve çabasını, ülkemizin aydınlık geleceği için kendisine ülkü edinmiş büyük Milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Tamam sizi tanıma şansım oldu. Sorun yok, tamam Şeref Nişanı, Elysee Sarayı... Açıkça söylüyorum, bu benim düşünce Tiksiniyorum. Ben yurt dışındayım, arada bir bakıyorum ama artık susamam. Tabii ki ben Müslümanım. Tüm ibadetlerimi yerine getiremiyorum ama mükemmel bir insan olmaya çalışıyorum. Bilmelisin ki Müslümanlar mükemmelliğe yakın ama maalesef ben yapamıyorum. Bakıyorum ki en ufak bir sorunda hep Müslümanlar ön plana çıkartılıyor. Müslümanları ön plana çıkaranlar küçücük bir azınlık, hatta azınlık bile değil, onlar deli. Macron, sen böyle şeylere izin veriyorsun. Hayır kabul etmiyorum."
https://www.ensonhaber.com/kralspor/...lige-itiyorsun
1 yildir gedza kafamda yazili tabloya gerek yok topragim. Nasil bir buyumenin icinde oldugunu daha once yazmistik. Yakinda kap lar ile gomlegin dar geldigini herkes gorur.
Gedzanın şimdiye kadar hangi kaleminde nasıl bir gelişme gösterdiğini halen görebilmiş değilim.
Tüm dostlarimin Cumhuriyet Bayramımı kutlarim.
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...lendirmektedir
Burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aziz Atatürk; Cumhuriyetimizin 97'nci yıl dönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde bir kez daha huzurundayız. Zatıalinizi, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
"KARARLILIĞIMIZ DAHA DA ARTIYOR"
Bize emanetiniz olan Cumhuriyeti ileriye taşımak, hedefleri ve hayalleri ile buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere, savunmadan ekonomiye, sağlıktan dış politikaya kadar her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır. Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da artırmaktadır.
"ORTAK GELECEĞİMİZE DOĞRU YÜRÜYORUZ"
Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ortak geleceğimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun." ifadelerini kullandı.
Acsel de öyle. Her çeyrek yeni bir umut deyip, bir sonrakini bekleye, bekleye, vaktini geçirdi yatırımcı. Gedza ondan bir iki tık daha iyi tabiiki...
Oylum da Finansal açıdan beklenen patlamayı yapamadı. Fiyatlaması daha önde gidiyor. Durdo ve Hubvc de öyle...
Bunların hepsi Tahta yapıcıların tutumu ile ilgili görsel yansımalar. Kimi bonkör, kimi de tutucu oluyor. Allah baskılı, art niyetli tahtalar dan korusun. Onların eline düşürmesin.
Evet, O anda Gedzada idim. Cobra, Durdoyu her defasında methedince, Durdo nun Bilançosunun hemen düzelmeyeceğini, çok zamana ihtiyacı olduğunu, ama Gedza her yönüyle daha iyi olduğunu söyledikçe, bize fena zıt gitmişti. Hatta bir ara Gedza yı yamultmakla tehdit etmişti. Cobra Gedza yatırımcısına hiçbir zaman iyiliği olmadı...
şimdiki verilerden pekde farkı olmayan hisseden o fiyatlarda adam dökebilmek alkışlanır.
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...esi-bitmeyecek
Milli Mücadele Sergisi'nin açılışında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin vatana, bayrağa ve ezana sahip çıktığı sürece istiklal mücadelesinin bitmeyeceğini söyledi.
tüpraş koç sabancı bankalar vs vs hala sürünüyolar kazandırmadılar.
rasyonel fiyatlamadan söz edebilmek için
rasyoları kötüleşen iş yapamayan firmaların hisselerinin değer kaybetmesi kazananlarında değerlenmesi gerekirdi
mevcut verilerle havacılık sektörü cari fiyatlarının da çok altında fiyatlanmalıydılar
yan hisslerdede madem yakından takibimizde örnekde onlardan olsun
durdo 2 liralarda gedza bu fiyatlarda olmalıydı.
Abicim o dönem tahvil faizleri % 20 ye yaklaşmıştı sanırım. O ortamda hisseleri de 4 - 5 f/k dan yukarı kimse fiyatlamıyordu haliyle. Şimdiki faiz oranları o dönemin altında da olsa 5 - 6 aya oralara yaklaşma ihtimali yüksek. Bu durumda hissselerin de genel olarak tekrar düşük f/k ile fiyatlanmaları ya da yüksek f/k lı balonların hızlı şekilde düşmesi şaşırtmaycaktır beni. Bunu Gedza için değil ama genel manada söyledim.
SaygılarYatırım tavsiyesi değildir.
Durdo aslında fena hisse değil, içi boş şirket değil. Bu fiyatlamalara getirmelerini anlıyorum, ama acele ettiler, hemen düzelecek zannedip abarttılar. O zaman bu fiyatlara uçururken, çevrede ondan çok daha iyi ve ucuz hisse olabileceğini düşünmediler. Olayı şuna bağlıyorum; Yatırımcıda para var, ama bilgi yeterince yok. Bazı Hisselerde anormal fiyatlamalar da bundandır.
Sadece Faiz olayına da bakmıyor. 20 sene önce Enflasyon %70-80 iken, F/K =10 mantığı o zaman da vardı. Başka etkenler de var, Genel konjonktür, Parasal genişleme vs. gibi...
neyi var üstad allah aşkına?
marka mı?
altı üstü fasoncu firma
para kazanıp kar mı ediyor
üst üste kar açıklayabilimiş mi
temettü verebilmiş mi
verebilir mi?
borcu gırtlağına dayanmış
öz sermaye yok denecek kadar az
bakmayın o dönem popüler oluşuna by tanıdıklar orada olduğu için yazıp çizdim
madem onlar orada sizlerde kazanacaksınız mealinde yazılar yazdım.
birde o zaman aldığı bir makinadan piyasada çok şey bekledi bende.
:) Çok sık yazmazdım ben. Siz gemiyi erken terk edip kurtulmuştunuz. Ben ise sağlam tokatlanıp al senin olsun hepsi demiştim :) Normalde 8 TL ederi olan tahtayı 1.70 e basmak adiliğin daniskasıydı af edersiniz. Şimdi kar yazmayan şirketi sürdüler oraya ayrı.Yatırım tavsiyesi değildir.