Sayfa 530/1004 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sadece Faiz olayına da bakmıyor. 20 sene önce Enflasyon %70-80 iken, F/K =10 mantığı o zaman da vardı. Başka etkenler de var, Genel konjonktür, Parasal genişleme vs. gibi...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Durdo aslında fena hisse değil, içi boş şirket değil. Bu fiyatlamalara getirmelerini anlıyorum, ama acele ettiler, hemen düzelecek zannedip abarttılar. O zaman bu fiyatlara uçururken, çevrede ondan çok daha iyi ve ucuz hisse olabileceğini düşünmediler. Olayı şuna bağlıyorum; Yatırımcıda para var, ama bilgi yeterince yok. Bazı Hisselerde anormal fiyatlamalar da bundandır.
    neyi var üstad allah aşkına?
    marka mı?
    altı üstü fasoncu firma
    para kazanıp kar mı ediyor
    üst üste kar açıklayabilimiş mi
    temettü verebilmiş mi
    verebilir mi?
    borcu gırtlağına dayanmış
    öz sermaye yok denecek kadar az
    bakmayın o dönem popüler oluşuna by tanıdıklar orada olduğu için yazıp çizdim
    madem onlar orada sizlerde kazanacaksınız mealinde yazılar yazdım.
    birde o zaman aldığı bir makinadan piyasada çok şey bekledi bende.

Evet haklısınız Sayın izci. % 20 den sonra tahvil faizi - f/k arasındaki ters korelasyon kayboluyor. Zira her şirketin de bir ederi var. Bedavaya inemez [emoji4]
    Teşekkürler.
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sadece Faiz olayına da bakmıyor. 20 sene önce Enflasyon %70-80 iken, F/K =10 mantığı o zaman da vardı. Başka etkenler de var, Genel konjonktür, Parasal genişleme vs. gibi...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by Ahmt Yazıyı Oku
    Evet haklısınız Sayın izci. % 20 den sonra tahvil faizi - f/k arasındaki ters korelasyon kayboluyor. Zira her şirketin de bir ederi var. Bedavaya inemez [emoji4]
    Teşekkürler.

Estağfurullah, Siz boş değilsiniz, zora düşürecek can alıcı yerden örnek verdiniz. Renk kattınız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Bilmukabele, teşekkürler. Doğruları istişare ederek yakalayabikirsek, zarar etme ihtimalimiz düşecektir. Hiç birimizin herşeyi bilmesine imkan yok.
    Saygılar
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Estağfurullah, Siz boş değilsiniz, zora düşürecek can alıcı yerden örnek verdiniz. Renk kattınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmt Yazıyı Oku
    Bilmukabele, teşekkürler. Doğruları istişare ederek yakalayabikirsek, zarar etme ihtimalimiz düşecektir. Hiç birimizin herşeyi bilmesine imkan yok.
    Saygılar

Hala kendime kızıyorum sizi anele'den neden hatırlayamıyorum diye.

Çok sık yazmazdım ben. Siz gemiyi erken terk edip kurtulmuştunuz. Ben ise sağlam tokatlanıp al senin olsun hepsi demiştim Normalde 8 TL ederi olan tahtayı 1.70 e basmak adiliğin daniskasıydı af edersiniz. Şimdi kar yazmayan şirketi sürdüler oraya ayrı.
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Hala kendime kızıyorum sizi anele'den neden hatırlayamıyorum diye.

8.  Alıntı Originally Posted by ahmt Yazıyı Oku
    çok sık yazmazdım ben. Siz gemiyi erken terk edip kurtulmuştunuz. Ben ise sağlam tokatlanıp al senin olsun hepsi demiştim normalde 8 tl ederi olan tahtayı 1.70 e basmak adiliğin daniskasıydı af edersiniz. şimdi kar yazmayan şirketi sürdüler oraya ayrı.

son beş senede en uzun taşıdığım hisse bir sene taşıdım.

Sayfa 530/1004 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •