Oylum da Finansal açýdan beklenen patlamayý yapamadý. Fiyatlamasý daha önde gidiyor. Durdo ve Hubvc de öyle...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bunlarýn hepsi Tahta yapýcýlarýn tutumu ile ilgili görsel yansýmalar. Kimi bonkör, kimi de tutucu oluyor. Allah baskýlý, art niyetli tahtalar dan korusun. Onlarýn eline düþürmesin.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Evet, O anda Gedzada idim. Cobra, Durdoyu her defasýnda methedince, Durdo nun Bilançosunun hemen düzelmeyeceðini, çok zamana ihtiyacý olduðunu, ama Gedza her yönüyle daha iyi olduðunu söyledikçe, bize fena zýt gitmiþti. Hatta bir ara Gedza yý yamultmakla tehdit etmiþti. Cobra Gedza yatýrýmcýsýna hiçbir zaman iyiliði olmadý...
þimdiki verilerden pekde farký olmayan hisseden o fiyatlarda adam dökebilmek alkýþlanýr.
Yer Ýmleri