https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...esi-bitmeyecek
Milli Mücadele Sergisi'nin açýlýþýnda konuþma yapan Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Türk milletinin vatana, bayraða ve ezana sahip çýktýðý sürece istiklal mücadelesinin bitmeyeceðini söyledi.
tüpraþ koç sabancý bankalar vs vs hala sürünüyolar kazandýrmadýlar.
rasyonel fiyatlamadan söz edebilmek için
rasyolarý kötüleþen iþ yapamayan firmalarýn hisselerinin deðer kaybetmesi kazananlarýnda deðerlenmesi gerekirdi
mevcut verilerle havacýlýk sektörü cari fiyatlarýnýn da çok altýnda fiyatlanmalýydýlar
yan hisslerdede madem yakýndan takibimizde örnekde onlardan olsun
durdo 2 liralarda gedza bu fiyatlarda olmalýydý.
Abicim o dönem tahvil faizleri % 20 ye yaklaþmýþtý sanýrým. O ortamda hisseleri de 4 - 5 f/k dan yukarý kimse fiyatlamýyordu haliyle. Þimdiki faiz oranlarý o dönemin altýnda da olsa 5 - 6 aya oralara yaklaþma ihtimali yüksek. Bu durumda hissselerin de genel olarak tekrar düþük f/k ile fiyatlanmalarý ya da yüksek f/k lý balonlarýn hýzlý þekilde düþmesi þaþýrtmaycaktýr beni. Bunu Gedza için deðil ama genel manada söyledim.
SaygýlarYatýrým tavsiyesi deðildir.
Durdo aslýnda fena hisse deðil, içi boþ þirket deðil. Bu fiyatlamalara getirmelerini anlýyorum, ama acele ettiler, hemen düzelecek zannedip abarttýlar. O zaman bu fiyatlara uçururken, çevrede ondan çok daha iyi ve ucuz hisse olabileceðini düþünmediler. Olayý þuna baðlýyorum; Yatýrýmcýda para var, ama bilgi yeterince yok. Bazý Hisselerde anormal fiyatlamalar da bundandýr.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri