[emoji106] [emoji106]
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji106] [emoji106]
40 dan döndü 37 de alısım vardı, kısmet. şöyle bir 4,86 yapsa çok güzel olacak.
Resim koyamiyorum ama saatlikte fincan kulp oldu hedef 4.80 ler ilk aşamada. Ytd
Endeks bozuyor kağıtların cogu saldi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endekse 5 dk lik bif haber geldi ama sonra toparladi. Aksama cikar neymiş haber
Yine afrine girmisler suriye medyası yazmis güya matrikse dustu saat 5de...cilki cikti yani
Ya bu haberleri tam bu saatte servis eden seref yoksunlarina karsi biseyler yapmak gerek
Bu ara borsa pamuk ipliğine bağlı en ufak bir haberde 5 dk kada paran erir
Su an itibariyle 1.4 milyon lot alış tarafi yine artida sayin ortaklar. Kim aliyo goren var mi
64 harika kapadik 80 ustu 5 yakindr insallah son dk 50den aldm
karanlık odada çok iyi işlem oldu.İnş.yarın devamı gelecektir
Süper kapanış
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En yüksek kapanış oldu galiba yarın 4.80 üstü agresifleşir alımlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta yokmu?
Son iki gündür tahtayı gözlemlediğim kadarıyla alıcılar çok istekli!! Haber yakın sanki!! Dün ve bugün portföyümü fulledim!! Dünkü düşüş avrupa kaynaklı bir spekülasyondu umarım trenden inen olmamıştır!! Tüm ortaklara hayırlı kazançlr
Ytd
Allah'ın hakkı üçtür.. deriz. dün denedi olmadi. bügün de denedi olmadi..direnci kiramadi..yarin ücüncü:whistling: 80 üstüne atarsa 5 li fiyatlar bizi bekliyor..
Teknikten anlayan biri baksa
Günlükte 2 li tepe ve rsı de düşme var sanki
Negatif uyumsuzluk tehlikeli değil mi
Pat die düşmez inşla
Dusmez rahat ol hacim iyi cokda kotu degil ikili tepe icin 78 i kiramamasi lazim yarin endeks iyi olursa kiracak inşallah bu arada zirve kapanisi yaptik ilkkez 4.64...
VEFA NOTUDUR
Kagidin 1'li rakamlardan bu seviyeye gelmesi de emegi olan, Izmir toplantilarindan tutun cimer bimere vs kadar yazilar yazip derdimizi anlatmaya calisan ve yilmadan mucadele eden, bizleri verdikleri bilgi ve gorusler ile dik tutan ve sonucta karsi tarafa geri adim attiran ekibe tesekkurlerimi sunmak istedim. Eminim su an onlar da sessizce izliyor ve gercek hedefe kilitlenmis durumda. Daha bir kac ay oncesine kadar uc bes kisinin yazistigi bu platformda son bir kac haftadaki trafik bas dondurucu. Umarim bu arkadaslar da kazanc elde eder, ancak bu rakamlarin arkasindaki kahramanlari da hatirlatmak istedim.
Saygilar
YTD
[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Bizler 1 li rakamlardan bu yana takip ediyoruz.Burada kimler geldi kimler geçti.İzmirli,elfida benim bildiğim arkadaşlar.Bunlarda uzaktan izliyor benim gibi.Ben bir ses vereyim dedim:)
Hayırlı sabahlar 3 senedir bugünleri bekliyoruz taki Moyan Bey zamanından
beri takip etmekteyim ortalamayı yazmama gerek duymuyorum gereksiz konuşmakta
İstemiyorum Hedefe kilitlenmiş bukadar yılın acısını çıkarmak için sabrediyorum. İnşaAllah beklediğimize fazlasıyla değecek.
Ha bu arada birşey söylemeden geçemeyeceğim Çok uzun zamandır borsada kendi çapımda
birşeyler yapan biri olarak ilkdefa dün beni bankamdan borsa müşteri temsilcim aradı ve Kipanın iyi kar yaptığını
buradan satmam gerektiğini söyledi çok şaşırdım Ben de kendisine birleşmeyi görmeden Kipadan vazgeçmeyeceğimi
Söyledim. Bu normal mi?
Normal değil hocam 2.25seviyelerine geldiğinde banka daha yukarı gitmez buradan satalım kaç senedir bekliyorsunuz demişti bnde satmamıştım. Kağıttaki mazim 3 yılı devirdi. Ya tamamen batarım yada tamamen kazanırım. Herkese iyi kazançlar
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benzer olay benim basima da geldi. Banka artik satin cok kar getirdi argumani ile yaklasti. Ancak hayir dedikce en son aradiklarinda tebrik ederiz bu kadar sabir ve dirayet nadir gorulur dediler. Ama yine de ileride satmakta fayda olacagini belirttiler. Tabiki cakallik baska birsey degil.
Endeks eksili yatay acacak insallah takilmadan devam ederiz bugun
Hadi bakalım bol kazançlı bir gün dilerim
Cumlemize inşallah
Bereketli olsun 70 actik inşallah kirariz 80i
Ters eslesme 4.80 görünüyor ken neden 4.70 acti. Bulgisi olan bir arkadaş aydinlatirmi lutfen
Eslesmeler anlik değişir cogu zaman tutmaz
Tskler
Rabbimin izni bereketiyle busefer 80 kirilicak 5 tl gelecek insallah
Yuruu be anlik 83! Cok şükür yeni zirve
bugün 5 i görürüz inşallah
86 dan bayağı işlem oldu. Birleşmeden önce 5 li rakamlar artık hayal değil.
Mal toplandığını düşünüyorum... Yine de sakin düşünmekte fayda var.
Asla ve Asla yatırım tavsiyesi değildir.
4,90 dan itibaren yıne her 5 kademeye satıs girmiştim ama kısmet 4,88 den döndü
Kazan doğutuyor herkes mutlu....bu kazan ölmeye mahkum!!!
Forumu okuyorum migros hissesi bekleyenler var.
Kipanın piyasa değeri migrosu %40 aştı....yani kipaya yatırdığımız parayla migrosu %40 daha ucuza alıyoruz..?yada kipanın tamamı bizim olsa migrosu komple alıyoruz üstünede 500 milyon dolar kalıyor....tahta sığ olmasaydı bu fiyatlar imkansız.
Dünkü işlemlere baktım iş yatırım marbaş milyonlarca lot dönmüş...gün sonu ellerinde kalan lotlar şaka gibi....operasyon devam ediyor....brüt takas yememiş olması düşündürücü.....yinede bir sürü oyuncuya ceza bekliyorum....ben bugün çıkacam....iş çığtından çıktı millet rakamlara oynuyor.