Sayfa 534/852 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Ha bu arada birşey söylemeden geçemeyeceğim Çok uzun zamandır borsada kendi çapımda
    birşeyler yapan biri olarak ilkdefa dün beni bankamdan borsa müşteri temsilcim aradı ve Kipanın iyi kar yaptığını
    buradan satmam gerektiğini söyledi çok şaşırdım Ben de kendisine birleşmeyi görmeden Kipadan vazgeçmeyeceğimi
    Söyledim. Bu normal mi?

2.  Alıntı Originally Posted by semirler Yazıyı Oku
    Ha bu arada birşey söylemeden geçemeyeceğim Çok uzun zamandır borsada kendi çapımda
    birşeyler yapan biri olarak ilkdefa dün beni bankamdan borsa müşteri temsilcim aradı ve Kipanın iyi kar yaptığını
    buradan satmam gerektiğini söyledi çok şaşırdım Ben de kendisine birleşmeyi görmeden Kipadan vazgeçmeyeceğimi
    Söyledim. Bu normal mi?
    Normal değil hocam 2.25seviyelerine geldiğinde banka daha yukarı gitmez buradan satalım kaç senedir bekliyorsunuz demişti bnde satmamıştım. Kağıttaki mazim 3 yılı devirdi. Ya tamamen batarım yada tamamen kazanırım. Herkese iyi kazançlar

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Benzer olay benim basima da geldi. Banka artik satin cok kar getirdi argumani ile yaklasti. Ancak hayir dedikce en son aradiklarinda tebrik ederiz bu kadar sabir ve dirayet nadir gorulur dediler. Ama yine de ileride satmakta fayda olacagini belirttiler. Tabiki cakallik baska birsey degil.

4. Endeks eksili yatay acacak insallah takilmadan devam ederiz bugun

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hadi bakalım bol kazançlı bir gün dilerim

6. Cumlemize inşallah

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bereketli olsun 70 actik inşallah kirariz 80i

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ters eslesme 4.80 görünüyor ken neden 4.70 acti. Bulgisi olan bir arkadaş aydinlatirmi lutfen

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 534/852 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •