Tahta hareketleri hemen belli eder. Yükseldi verdi ve 1.2-1.30. İş bitmiş
Printable View
fiili dolaşım ne kadarki bu kadar malı kaçtan aldı bunlar bu fiyattan satıyor. resmen insanlarla oynuyorlar oynasın bakalım oynasınlar en son biz oynucaz giderkende içimizi dışımızı boşaltım oyle gitcez
Değerli kardeşim bunların olduğu yere şeytan korkar uğramaz.Bir aracı kurumdan sattığını başka bir kurumdan aliyordur.Birde başımıza robot belası çıktı.Adamda para var bir program yazdırıyor yüklüyor robota kendisi çayını yusumluyor robotun yaptıklarını izliyor .Arada opulenler benim gibi salaklar oluyor.Bir halt sandık bu hisseyi varimizla yogumuzla daldık bu şerefli hisseye.Zarar girtlagida aştı.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maliyet kaç ulaş kardeş ben 1.48 de almiştim ve 4 ten asagı satmam. ben ınatcı bırıym 3 ay oncesıne kadar tire denen serefsiz hisse vardi bende 10 sene bekledim 3 ay once sattim 10 senem boşa gitti. yokya bu borsa denen lağım çukuru haramın peşinden koşuyoruz bosuna aldımız günahta cabası.bunlara ettim seyle yüz tane boğaz köprüsü dikerdim boğaza ))))))))::::
Hocam maliyet bundan önce 1.33 du. 1.22 ye kadar verdiler.bir hafta süründü bir halt olmaz dedik 1.27 den sattık.Ben sattıktan sonra hareket başladı mı.gitti tavan yaptı.Ertesi gün tekrar tavan yapar muhabbetine dönüşte 1.48 den ağladım mi (ben iyi bir sazanimdir.) Gerisini sen hesap et.Oyle az buz falan da atlamadim hani.İzmir Bornova'da yeni sattığım dairenin tümünü bu şerefli hisseye gömdüm.Bornovayi bilirsen en kıytırık daire 500 binden başlıyor.lot miktarını yazmak form kurallarına tersmiş (yukarıda yazdıklarımdan elimde ne kadar mal var tahmin yürüt.) Yeminle bu tahtanın sahibi benim kafamı koparmaya çalışıyor.
Daha gipraşmam kardeşim.El mahkum cikacak
insan neye üzülüyor biliyormusun kardeşim şirket kar eder kazanırsın zarar eder tabiki kaybetmekte var ama bunu alicengiz oyunlarıyla üç kâğıtçılıkla dolandırıcıkla yapıyorlarya insanın zoruna o gidiyor.yasal kumarhaneyi geçti parası olanın kazandığı bir platform olmuş borsa.
Arkadaş sana üzüldüm kademeli alim her zaman iyidir. Bir anda 1.01 e indirseler ne yapabiliriz ben 1.01 de avlandim. Neyseki kurtardım da karı boşver. Şu anda üfleyerek giriyoruz. Düşerse alırım çıkarsa umrumda değil.Ytd
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
Kap taki haber için yorumunuz nedir
Ne diyor haberde
Tavan falan açmaz zaten murat ülker söylemişti biliniyordu artı defter değerinin zaten 4 katından işlem görüyor satış fiyatı defter degerinden olursa taban bile olur
Kardeşim defter değerinden bile satılsa sorun olmaz..
Çünkü spk kurallarına göre yönetimin değiştiği satış durumlarında çağrı yapılır,
Bugünden itibaren geriye dönük 6 ayın ortalaması 1,20-1,30 arası,
O fiyattan aşağı yatırımcıya teklif edemezler,
Kipanın satışını inceleyebilirsiniz..
Tavanda 15 milyon lot alisla acilir net olarak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kafkaf sabah fırsat vermezmi diyorsun..
Bu habere tavanda 15 milyon alis olmuyorsa demekki hic almamak gerektigi anlami cikar
tavanda kaç lot var acaba?
Muhtemelen daha önceki haberleri yalanlamadılar, bir görüşme süreci var ve yol katedilmiş olmalı ki bunlar buradan haber verdiler . Adamların sattık satıyoruz demelerinimi bekliyorsunuz, hisselerinize sahip çıkın.
hisse tavan yapmış. yada tavan fiyatlarda kimse yok.......
Satis Rakam bilgisi olan varmi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elinde olan malına sahip çıksın bu haberi yıllardır bekleyen ayılar var bu hissede ellerinizdeki almak için her yolu denerler
:) aman kimseler kapmasın
Dun alan yapi tavana verdi 600 bin lotu unlu menkulde tavana 800 bin lot verdi unlu vermeseydi tavanda 3 milyon alici bekliyor olucakti sictilar tahtaya mal sekere gecti 700 bin lot
1,57 den dönem işlemler 12.334 milyon 3,934 milyon alış 8,400 milyon satış ama hisse tavanda toplam dönen lot 18,931 milyon şimdi satış ağırlıklı gösteriliyor alan satan bizim deli oğlan olabilir mi
***MAKTK*** MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***MAKTK*** MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 20/12/2018 tarih ve BİAŞ-4-10734 sayılı yazısına istinaden,
Ana Ortağımız Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 19.12.2018 tarih ve 18:15:22 saat itibarıyla yapmış olduğu Özel Durum Açıklaması (ÖDA) haricinde, Şirketimiz hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-15.1) Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri başlıklı 8. maddesine göre Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Makina Takım Endüstrisi A.Ş.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/725710
BIST
(20/12/2018 - 17:14:58)
Ünlü menkulün elindeki hisseler gözde girişimin, 750 bin lot satmış. Dün makina'yı satacağım diyorsun bugün neden hisse satıyorsun. Son iki haftada 800-900 bin satışı var Ünlü'nün. 1.5 yılda 8-9 milyon piyasaya hisse sattı gözde.
Fabrika kiralık, aktif büyüklüğü 126 milyon, şirketin varlığı; tezgahları ve markası...
Sabır ile bekleyenler hayrini görsünler...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eğer ünlü satıyorsa nasil oluyorda gözde %88 ulaşmak üzere bunun üzerine düşünmek gerekir
böyle bir haber para etmiyorsa demekki haber sallamasyon, ytd....
1.50 den atladim
Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulker firmalari her film doner
Bu başlığı şu anda 24 kişi okumaktadır. (4 üye ve 20 ziyaretçi)
pc_ogretmen, akın adanalı, ercannihat, Smiling Face
:)
son bahar bitti kışın ilk günüdür 21 aralık artık yaprak gibi dökülmeyin derim
Bir satis haberinden bizde faydalanalim dedik.buda mi gol degil hakim bey.[emoji3]