Sayfa 532/712 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by ulas351 Yazıyı Oku
    Hocam maliyet bundan önce 1.33 du. 1.22 ye kadar verdiler.bir hafta süründü bir halt olmaz dedik 1.27 den sattık.Ben sattıktan sonra hareket başladı mı.gitti tavan yaptı.Ertesi gün tekrar tavan yapar muhabbetine dönüşte 1.48 den ağladım mi (ben iyi bir sazanimdir.) Gerisini sen hesap et.Oyle az buz falan da atlamadim hani.İzmir Bornova'da yeni sattığım dairenin tümünü bu şerefli hisseye gömdüm.Bornovayi bilirsen en kıytırık daire 500 binden başlıyor.lot miktarını yazmak form kurallarına tersmiş (yukarıda yazdıklarımdan elimde ne kadar mal var tahmin yürüt.) Yeminle bu tahtanın sahibi benim kafamı koparmaya çalışıyor.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaş sana üzüldüm kademeli alim her zaman iyidir. Bir anda 1.01 e indirseler ne yapabiliriz ben 1.01 de avlandim. Neyseki kurtardım da karı boşver. Şu anda üfleyerek giriyoruz. Düşerse alırım çıkarsa umrumda değil.Ytd

#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.

2. Kap taki haber için yorumunuz nedir

3. Ne diyor haberde

4.  Alıntı Originally Posted by Explation Yazıyı Oku
    Kap taki haber için yorumunuz nedir
    Direk tavan açar, ertesi günde devam eder, sonra ne yapar bilemem ama artık satış işi iptal oldu denmedikçe artık bu fiyatlara tekrar gelmesi çok zor..

5.  Alıntı Originally Posted by selman Yazıyı Oku
    Direk tavan açar, ertesi günde devam eder, sonra ne yapar bilemem ama artık satış işi iptal oldu denmedikçe artık bu fiyatlara tekrar gelmesi çok zor..
    Herkese göre değişir ama tahmini nerelere kadar gider daha önceki zirvesi olan 3,14 rakamına yol alır mı?

6. Tavan falan açmaz zaten murat ülker söylemişti biliniyordu artı defter değerinin zaten 4 katından işlem görüyor satış fiyatı defter degerinden olursa taban bile olur

7.  Alıntı Originally Posted by Explation Yazıyı Oku
    Herkese göre değişir ama tahmini nerelere kadar gider daha önceki zirvesi olan 3,14 rakamına yol alır mı?
    3,14 Hemen olmasa da süreç içerisin de aşılır, ama 3,14 hisse başı kimse vermez bu şirkete...

8.  Alıntı Originally Posted by tranatula Yazıyı Oku
    Tavan falan açmaz zaten murat ülker söylemişti biliniyordu artı defter değerinin zaten 4 katından işlem görüyor satış fiyatı defter degerinden olursa taban bile olur
    Kardeşim defter değerinden bile satılsa sorun olmaz..

Çünkü spk kurallarına göre yönetimin değiştiği satış durumlarında çağrı yapılır,

Bugünden itibaren geriye dönük 6 ayın ortalaması 1,20-1,30 arası,

O fiyattan aşağı yatırımcıya teklif edemezler,

Kipanın satışını inceleyebilirsiniz..

Sayfa 532/712 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •