Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6773af24df.jpg
Printable View
Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6773af24df.jpg
Herşey bitti bir de leğen örtüsü kalmıştı......
Bir CHP Li isen bırak CHP yi önce kim devleti yönetiyorsa git onu eleştir. Sizin bu söylediklerinizi Suriye fatihi, varlık fonu başkanı ve maliye bakanının kayınbabası akp genel başkanı Erdoğan tekrar tekrar söylüyor zaten. Hiç bir halt sorunumuz yoktu CHP kaldı iyi mi ben sizin CHP Li olduğunuza inanmıyorum olsa olsa sizden Akp Li olur.
Sayın meteposta içinde aynı şeyler geçerlidir forumdaki CHPli postuna bürünmüş akp görevlileri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi hala KK nin neden boyle bir sey yapacagina benim aklim ermiyor. Cok sacma geliyor. Adam partide rakipsiz ve en guclu oldugu donem.
Akp yapmistir desem onlarda da niye yapsin ki.
Nereden tutarsan tut cok sacma bir olay
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atasının izinde; laik,demokratik,çağdaş,ilerici,Cumhuriyet değerlerini özümsemiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun...
Günaydın ahali...Selam ve sevgilerimle...
Suriye'nin Kürtçülere karşı harekete geçmesini engelleyen tek şey Akape iktidarının Suriye'ye karşı düşmanca davranarak rakip ordu beslemesi..
https://odatv.com/esadin-kurt-politikasi-23111906.htmlAlıntı:
Savaşın seyri Kürtlere Şam arasındaki ilişkiyi de değiştirdi. Kürtlerin hem kuzeyde hem de Fırat’ın doğusunda ABD ile kurduğu ittifak artık Şam’In radarına girmeye başladı. Şam yönetiminin Ankara’daki Suriye zirvesinin hemen öncesinde SDG’yi hedef alan açıklaması Suriye Kürtlerine olan yaklaşımın değiştiğinin en büyük göstergesi oldu. Esad yönetimi daha önce ‘Terörist gruplara karşı mücadele eden vatansever bir güç’ oalrak kabul ettiği SDG’yi ‘ayrılıkçı terörist milisler’ olarak tanımlamaya başladı. Erdoğan-Putin-Ruhani zirvesinin hemen öncesinde BM’ye gönderilen mektupta SDG ‘Uluslararası koalisyonun Suriye halkına karşı işlediği suçlara ortak olmak’la suçlandı. Mektupta SDG ilk kez ‘terörist’ ve ‘düşman’ ilan edildi.
Ülkenin batısında kontrolü ele alan Şam yönetimi yavaş yavaş yüzünü Kürt bölgelerine çevirmeye başladı. Şam için ülkenin geleceğiyle ilgili en büyük belirsizliği Fırat’ın doğusundaki Kürt oluşumu ve Kürtlerin burada ABD ile sürdürdükleri işbirliği oluşturuyor. Fırat’ın doğusunda ‘güvenli bölge’ konusunda ABD ve Türkiye arasındaki mutabakat büyük rahatsızlık nedeni. Uluslararası hukuka ve kendi egemenlik haklarına bir saldırı olarak görülen bu oluşumun bir parçası olan SDG’ye bu nedenle öfke büyük. BM’ye şikâyet mektubu ile Fırat’ın doğusundaki Kürt oluşumu bir tehdit olarak resmen ilan edilmiş oldu.”
Ve gündem değişti yine.
Tarihin yasal verilerle en büyük işsizlik oranı gümledi.
Yalancı enflasyon oranı hiç konuşulmaz oldu.
15 Temmuz paraları ve derneği gümledi.
Tank palet gümledi.
Tarım ve hayvancılık bitmiş konuşulmaz oldu.
Çalışan emekli olacak çalıştıkca maaşı düşüyor emi.Buda kayıt dışı çalışmayı ve süriyeli çalışmayı teşvik eder oldu.
Yaz yaz bitmez.
PKK/hdp'i Demirtaş'ı terörist değil de sevgi kelebeği olarak görenler,
PKK'nın Suriye'nin kuzeyinde sivilleri katletmesine niçin sesiniz çıkmıyor kelebeklerinize zarar mı gelir?
https://veryansintv.com/ypg-pkkdan-s...mbali-saldiri/Alıntı:
YPG/PKKdan sivillere bombalı saldırı
https://veryansintv.com/el-bab-ilces...ror-saldirisi/
https://veryansintv.com/tel-abyadda-...mbali-saldiri/
Eşinden şiddet gören Ayşe Tuba Arslan, bu nedenle Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptı ve eski eşi için uzaklaştırma kararı aldı. Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışmakta olan Ayşe Tuba Arslan, 11 Ekim'de akşam işten çıktıktan sonra minibüse bindi ve Atatürk Bulvarı 'na geldi.
Burada araçtan inen Ayşe Tuba Arslan 'ı takip eden Yalçın Özalpay yanında getirdiği satırla eski eşine saldırdı. Eski eşine vahşice saldıran Özalpay, Arslan 'a ağır darbeler vurdu.
Eskişehir Osmangazi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayşe Tuba Arslan 40 gündür verdiği yaşam mücadelesi bugun kaybetti.
Tebrikler kardeşim..güzel tespitler..
ya toz ol ya senle mi uğraşacağım...her seçimde oy bastığım partiyi benden iyi mi biliyorsun? yallah git başka kapıya...
ne tesadüf dün benim söylediklerimi bugün muharrem ince söylüyor...açık açık KK yı suçluyor işte haklıda sonuna kadar...KK CHP nin başındaki en büyük sorundur...AKP için bulunmaz nimettir...
Ben KK nin yerinde olsam hazir chp ruzgari arkasina almisken genel baskanligi birakirim ama yipranmamis birine
Ne muharrem inceye
Ne de imamogluna
Hatta bir kadin oluraa daha iyi olur ama su anda aklima biri gelmiyor. [emoji3]
Eger bu olay denildigi gibi chp genel merkezinde oluyoraa ve chp bir temizlik yapabilirse bu kumpastan daha guclu sekilde cikabilir.
Ne var ki Ince bu sekilde bir basin toplantisi yapmamaliydi. Fevri davranislari Chp ye cok zarar veriyor. Hitabeti kuvvetli ama kesinlikle bir lider degil.
A haber inceyi yere goge sigdiramiyor. Yahu nagehan bile yanindayim diyor. Bu gunleri de mi gorecektik.
Her halikarda gündemi değiştiriyor akp başı.
Konuşulması gerekenler değilde başka nedenler konuşuluyor.
Zaman her şeyi açığa çıkarır.Bahçelide olanlar gibi.
Yada kumpas kamaraları gibi
Balyoz yada kozmik oda yada feto,işid,pkk lılar ayan beyan belliler artık.
Tarikat ve onların elemanlarıda
yada yabancıların elemanları örnek yunan kazanaydı diyen ve onlara kol kanat geren diyolok kuran
ATATÜRK e hakaret edenler belli
Onun için bu olayda meydana çıkacaktır.
EPİAŞ/Türkoğlu: Vadeli Elektrik Piyasası 1 Aralık 2020’de devreye alınacak. Vadeli Elektrik Piyasası fiziksel teslim esasına göre işleyecek
Talat Atilla :
1) Yayın organlarında, sosyal medyada benimle hesabı olan, daha önce eleştirdiğim ne kadar soytarı, iki yüzlü, itibarı sadece şöhret olan gazeteci ve politikacı varsa, haberi maske yaparak bana hakaret ettikleri gibi manipülasyon yapıyorlar..
Amacı sadece eleştiri olan, "aslında ne oldu? " diye sorgulayanlara saygım var.
Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, "sorularına yanıt vermedigim gazeteciler " bile tv'ye çıkıp beni eleştirecek kadar küçüldüler.
Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.
2) Stajyer gazetecilik yapanlar bile bilirler ki, gazeteciler birbirlerine haber jesti yapar. Rahmi Turan' da Uğur Dündar'da sahibi olduğum siteye, ismime ve haberlerime defalarca yer verdikleri için onlara yaptığım bir jesttir bu.
Bugüne bakınca bunun hata olduğunu görüyorum.
3) Haberi ben yapmaliydım
Kemal beyin "Biliyorum ama açıklamam" sözleri
yerine bana saldırmayı, altından komplolar uydurmayı tercih edenler; güçlü gördüklerinin eteklerine sığınıp, kolay gördükleri hedefe ateş eden, hem CHP'ye hem iktidara yaranmak isteyen korkak ve zavallılar Aslında ne oldu? " diye sorgulayanlara saygım var. Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, "sorularına yanıt vermedigim gazeteciler " bile tv'ye çıkıp bana hakaret edecek kadar küçüldüler.
Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.
4) Geçmişte yaptığım ve doğruluğu ortaya çıkan yuzlerce haberim, 50'ye yakın ulusal ve uluslararası ödülümü, beni kriminalize etmeye çalışanların suratına çarpıyorum! Hiç kimseye verilemeyecek hesabım yok. Rahmi Turan "Kaynağı açıklamam dediği için Rahmi beyi korumak maksadıyla açıklamadım ama Rahmi beyin bunaldığını görünce defalarca "Ben olduğumu açıklayacağım " demek için aradım ama yanıt vermedi. O sırada bana oda tv sorunca, TV'de "Kaynağı açıklamam doğru olmaz" dedigi için Rahmi beyi yalancı çıkarmamak için benim demedim.
5) Turan abimdir. Onu ve hiç kimseyi bilerek hayatım boyunca manipüle etmeyecegime beni tanıyanları ve rabbimi şahit tutarım. Rahmi abiyi anlıyorum. Ona saygım da sevgim de devam ediyor.
Benim sitem de yıllarca baş yazarlık yaptı. Canı sağ olsun. Dün de duayen yazardı, bugün de Kılıçdaroğlu'nun Fox'da ifade ettigi sözler ortada...
"Biliyorum, açıklayamam" dedi. Haber bana geldiğinde çok iddialı bulduğum için getiren CHP'liden "Sizin partinizin mensubu olduğu için bunu Kemal beyden yüzde yüz doğrudur ifadesini alman şart " dedim, Kılıçdaroglu'ndan "yüzde yüz doğru yanıtını " alarak bana getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan çok iddialı konuşunca, yeniden sordum. Yine " yüzde yüz" yanıtı geldi.
Parçaları toplayınca; Kılıçdaroğlu'nun doğruluğundan emin olduğu haberin çıkmasını arzu ettigini anlıyorum.
6) Kılıçdaroğlu, TV'de söylediği "Dogrudur ama açıklamam" sözünü nasıl söylediyse...
Haber kaynağıma, TV'ye çıkmadan önce kendisine dogrulattığım bu haberden haberi olduğunu artık acıklamalıdır.
Beklenen ne? Haber kaynağımı deşifre etmem mi?
Ankara Valiliği, Pazartesi ve Salı günü Hava Savunma Sistemi Projesi Uçuşlu Test kapsamında Ankara semalarında F-16’ların test uçuşu yapacağını duyurdu. Açıklamayla uçuşlarının herhangi bir tedirginliğe yol açmaması istendi.
Yalnız B.Arınç değil Kürtçüler de "Rabbim verdikçe veriyor.." diyor.......
https://veryansintv.com/imamoglunun-...ntasbas-cikti/Alıntı:
Kent Konseyinin üyeleri arasında Aslı Aydıntaşbaş da var...........
DEMİRTAŞ HAYRANI VE ABD’LİLERLE ARASINDAN SU SIZMAZ......
Aydıntaşbaş, bu ayın başlarında da Soros’un Açık Toplum Vakfı lideri Osman Kavala’ya dostları tarafından gönderilen bir kitaba imzasını da atmıştı........
Dünyaya Atlantik’ten bakan Aslı Aydıntaşbaş’ın FETÖ’nün kumpaslarında da büyük görev üstlendiği ortaya çıkmıştı........
ERGENEKON KUMPASININ İLK HABERİ ONA AİT..........
https://veryansintv.com/imamoglu-cok...ti-mert-firat/Alıntı:
Kent konseyi üyesi Mert Fırat...........
Fırat’ın geçmişte verdiği söyleşi dünya görüşünü ortaya koyuyor. Özetlemek gerekirse Atatürkçü değilim diyor, Abdullah Öcalan’ı Kürtlerin lideri olarak görüyor, Gülen Cemaati’nin(FETÖ) tehlikeli görmüyor.........
https://veryansintv.com/zeynep-tanba...danisman-oldu/Alıntı:
Zeynep Tanbay İBB’ye danışman oldu....
Dansçı Zeynep Tanbay İBB'ye danışman oldu. PKK/hdp'li Ufuk Uras'ın eşi olan Tanbay, 'Kimse bana ne mutlu Türk'üm diyene dedirtemez' sözleriyle tepki çekmişti.
Zeynep Tanbay @Zeyne... 15 Eki 15 v Bu toprakların yetiştirdiği en zeki en akıllı siyasetçi Demirtaş:
"Şu anda ülkede en güvenli şey canlı bomba olmak"
Günaydın kafe , iyi haftalar
Kap : Koç Holding / Basın-yayın organlarında, müşterek yönetime tabi ortaklıklarımızdan Koç Finansal Hizmetler A.Ş. (KFS) hisselerinin tamamının iş ortağımız Unicredit'ten satın alınarak Yapı Kredi Bankası A.Ş.'de (YKB) çoğunluğun Şirketimize geçeceği ve iş ortaklığının sona erdirileceği yönünde bazı haberler çıkmıştır.
Konu hakkında daha önce yaptığımız açıklamada belirtildiği üzere, portföyümüzde yer alan şirketlere ilişkin hissedarlık alternatiflerinin değerlendirilmesine yönelik çalışma ve görüşmeler her zaman yapılmakta olup, bu değerlendirmeler sonucunda somut kararlar alınması halinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmaktadır.
Bu kapsamda, YKB sermayesinde doğrudan ve dolaylı olarak çoğunluğa ulaşmamak kaydıyla, pay alımı dahil KFS ve YKB ortaklık yapılarının yeniden yapılandırılmasına yönelik olarak Unicredit ile görüşmelerimiz devam etmekle birlikte, konuya ilişkin olarak herhangi bir yönetim kurulu kararı alınmamıştır. Bu nedenle, Tebliğ kapsamında kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte bir gelişme bulunmamakta olup, işbu açıklama yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine yapılmıştır.
Günaydın iyi haftalar.
günaydın arkadaşlarr
güzel bir hafta dileklerimle
http://flashresim.com/upload/MTVkZGI3OTE0OWI2Mzc.png
Ankara'da s-400 testi yapılacak, uçaklar arasındaki radar bağlantısı test edilecek-cnn türk
Adalet Bakanı Gül: "15 Temmuz'dan bu yana meslekten çıkarılan hakim ve Cumhuriyet savcısı sayısı 3 bin 926'dır."
Adalet Bakanı Gül: "Yargının ideolojisi adalettir. Anayasamızda mahkemeler, 'şu grubun, bu zümrenin adına' demiyor, 'millet adına karar verir' diyor."
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca ByLock kullanıcısı oldukları tespit edilerek haklarında gözaltı kararı verilen 46 şüpheliden 34'ü yakalandı. / Anadolu Ajansı
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Tamamen adrese teslim, (CHP'de) parti içi rekabette rakiplerini yok etmeye dönük bir kirli senaryoyla karşı karşıyayız."