Sayfa 533/1001 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. PKK/hdp'i Demirtaş'ı terörist değil de sevgi kelebeği olarak görenler,
    PKK'nın Suriye'nin kuzeyinde sivilleri katletmesine niçin sesiniz çıkmıyor kelebeklerinize zarar mı gelir?
    YPG/PKKdan sivillere bombalı saldırı
    https://veryansintv.com/ypg-pkkdan-s...mbali-saldiri/
    https://veryansintv.com/el-bab-ilces...ror-saldirisi/
    https://veryansintv.com/tel-abyadda-...mbali-saldiri/

Eşinden şiddet gören Ayşe Tuba Arslan, bu nedenle Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptı ve eski eşi için uzaklaştırma kararı aldı. Anaokulunda aşçı yardımcısı olarak çalışmakta olan Ayşe Tuba Arslan, 11 Ekim'de akşam işten çıktıktan sonra minibüse bindi ve Atatürk Bulvarı 'na geldi.

Burada araçtan inen Ayşe Tuba Arslan 'ı takip eden Yalçın Özalpay yanında getirdiği satırla eski eşine saldırdı. Eski eşine vahşice saldıran Özalpay, Arslan 'a ağır darbeler vurdu.

Eskişehir Osmangazi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayşe Tuba Arslan 40 gündür verdiği yaşam mücadelesi bugun kaybetti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Tebrikler kardeşim..güzel tespitler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya toz ol ya senle mi uğraşacağım...her seçimde oy bastığım partiyi benden iyi mi biliyorsun? yallah git başka kapıya...

ne tesadüf dün benim söylediklerimi bugün muharrem ince söylüyor...açık açık KK yı suçluyor işte haklıda sonuna kadar...KK CHP nin başındaki en büyük sorundur...AKP için bulunmaz nimettir...

Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Herşey bitti bir de leğen örtüsü kalmıştı......
    Bir CHP Li isen bırak CHP yi önce kim devleti yönetiyorsa git onu eleştir. Sizin bu söylediklerinizi Suriye fatihi, varlık fonu başkanı ve maliye bakanının kayınbabası akp genel başkanı Erdoğan tekrar tekrar söylüyor zaten. Hiç bir halt sorunumuz yoktu CHP kaldı iyi mi ben sizin CHP Li olduğunuza inanmıyorum olsa olsa sizden Akp Li olur.
    Sayın meteposta içinde aynı şeyler geçerlidir forumdaki CHPli postuna bürünmüş akp görevlileri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya toz ol ya senle mi uğraşacağım...her seçimde oy bastığım partiyi benden iyi mi biliyorsun? yallah git başka kapıya...

ne tesadüf dün benim söylediklerimi bugün muharrem ince söylüyor...açık açık KK yı suçluyor işte haklıda sonuna kadar...KK CHP nin başındaki en büyük sorundur...AKP için bulunmaz nimettir...
    Ben KK nin yerinde olsam hazir chp ruzgari arkasina almisken genel baskanligi birakirim ama yipranmamis birine

Ne muharrem inceye
    Ne de imamogluna

Hatta bir kadin oluraa daha iyi olur ama su anda aklima biri gelmiyor. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Eger bu olay denildigi gibi chp genel merkezinde oluyoraa ve chp bir temizlik yapabilirse bu kumpastan daha guclu sekilde cikabilir.

Ne var ki Ince bu sekilde bir basin toplantisi yapmamaliydi. Fevri davranislari Chp ye cok zarar veriyor. Hitabeti kuvvetli ama kesinlikle bir lider degil.

A haber inceyi yere goge sigdiramiyor. Yahu nagehan bile yanindayim diyor. Bu gunleri de mi gorecektik.

Her halikarda gündemi değiştiriyor akp başı.

Konuşulması gerekenler değilde başka nedenler konuşuluyor.

Zaman her şeyi açığa çıkarır.Bahçelide olanlar gibi.

Yada kumpas kamaraları gibi

Balyoz yada kozmik oda yada feto,işid,pkk lılar ayan beyan belliler artık.

Tarikat ve onların elemanlarıda

yada yabancıların elemanları örnek yunan kazanaydı diyen ve onlara kol kanat geren diyolok kuran

ATATÜRK e hakaret edenler belli

Onun için bu olayda meydana çıkacaktır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 533/1001 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz