Kor ona kafasi [emoji16]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
sayın sazeli beklentinin adı felaket tellalliği olmasa gerek. beklenti adı üstünde(bir finansal sabotaj=felaket yaşadığımız aşikar).
belki 2-3 ay kıramasa da 82 kırıldığında 72 dayanır 72 kırıldığında 68 altı olmaz sonunda 60 kırıldığında 50 küsürler devreye girdiğinde artık yıllarca toparlanamaz dendiğinde uzun vadeli alım zamanı gelmiş demektir diye not düşelim...
Dow 21 i kırmadıkça
Yön yukarı
Haftalardır sürekli para çıkıyor em lerden...sabahın köründe, birkaç haftadır ortada görünmeyen credit ve merill in alımda olması, Asya em lerdeki pozitif ayrışma, acaba em lere ufaktan para girmeye başladı mı dedirtiyor bana.
Not: hisse portföyüm hedge li, ayrıca kısa vade trade pozisyonum short...bunu yazıyorum ki, pozisyonum yönünde yazıyorum gibi düşünülmesin...zaten yabancı girişi var diye borsa düşmez diye bir kural yok...sadece dow un bu düşüşünde bizim neden daha az düştüğümüzü izah etmeye çalışıyorum.
ne demek rica ederim
detaylar aslında önemli ben bunlara dikkat çekmeleri açısından paylaşımlarda bulunuyorum yönlendirme etkileme vs. gibi bir niyetim asla yok eleştirenlerde kırıcı olmamaktan sonra canları sağolsun
ayrıca borsayı bile önermem aslında lakin bir umut misali tekrardan düşüşler bir fırsat mantığı ile girdik. hayırlısı ile.
bu arada sabahtan beri olumlu yapıcı tavır ve paylaşımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
itibar veremiyorum ( daha önceden verilmiş :) )
saygılar
çüş yani dolar 6,6450...
dow yüzde 25 yükselirken dipten biz ancak yüzde 12-13 gibi yükseldik,yarısı yani,korelasyon py nin arzu ettiği gibi oluyor.....düşüşte de öyle......
Düşmeyen borsada düşen işc ve akbank. İşc dipten yüzde 20 yükselen iştiraklerinde geri alım yaparken kendisine hiç bakmıyor.
Spot ile vadeli piyasa iyice sacmaladı. Eskiden korelasyon vardı şimdi sanki ikisi ayrı borsalar
Pgsus spotta neredeyse tavan olacak ama vadelide yüzde 4 artıda
Thyao ve Garan spotta daha yüksekten işlem görüyor
Gaptan yediğimiz zararı cıkarmaya calısıyorum ama zor valla. Pgsustan biraz aldık ama daha cok almak lazım
Thyao ve Garan uzadım bu arada.
104.875 flat. Bugün bana ekmek yok... Pala tersim pistir dedi.
sayın Cautionary
dow dün mesela 22.500 lerde iken biz 90.000 lerde idik. eğer dow 10.000 altı muhtemel 7-8.000 ler se nihai hedefi 2/3 daha kaybetme potansiyeline sahipken bizim de 60.000 hedeflediğimizi varsayarsak 1/3 düşme potansiyelimiz var. demem o ki dow dan bu çöküşün sonunda %50 daha az düşeceğimiz beklentim mevcut.
ne aldırıyor ne sattırıyor. xu12 hisse var diğerleri spek kağıdı.
Saat 17 de dow 20500 zirveden düşüş 30.70.bist 100 86300 zirveden düşüş 30.70 herkese bol kazançlar esen kalın.
BEnim tüm tehlikeli nitelikte gördüğüm
Kağıtlar artı 😊😊😊
Elimde olan
Cibiliyetsiz kağıdım yine endeks üstü getiri ediyor 💭💭💭
cuma aksami notumuz iner veya en iyi ihtimalle gorunum negatif olur...ama sevinmeyin boga kostumlu sigirlar...bu sefer son seferki gibi...beklenti gerceklesti zaten satilmisti diyip fiseklemez...daha satilmadi ki bu!...
Yan tahtalar feci gidiyor
Resmen rallinin kralı oluyor
Alcatel ne kaybettiyse aldı
20 tl den 10 düşmüştü tekrar 20 lere geldi
En tehlikeli kağıdım 3 gündür eze eze gidiyor vallahi
#uşak
Çok sert hareket ediyor borsa eksi o artı
Tavana kitlerse çok mutlu olacağım
Aynen
Xtum +1.8
Xu030 -0.8
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarihi bir ralli oluyo gene , yan tahtalar %50 yükseldi 1 haftada tüylerin diken diken olmaması imkansız...
XU 0.40 EKSİ VADELİ 1.6 EKSİ xu30 da 0.6 eksi
Abi neye göre trade edeceğiz anlamadım.
spot az daha alsa artıya gececek...
bağlasan Durmaz Abbas yolcu
Go go go
Utanmasa artı olacak ya 😊🥰😊🥰😊🥰
Akşam bakacağım dediğim seviyeden löng diyen
Ne kazanmış kaybetmiş 😀😀😀😀
Son cemre tahtaya düştü. Tahtalara. Düşer düşer ağlarım. Yürü ulan covid. Eşşeğün sıpası.
Hahahahaha
Ben böyle birşey görmedim
Yan tahtalara bak voba bak
Kar al yaptıkça voba yapıştıracağım 😊😊😊
salgın sebepli düşüş sürecinde dediğin geçerli...ben bugünkü hareket özelinde durumu izah etmeye çalıştım.
Ayrıca felaket senaryosu yazanlara şöyle bir hatırlatma yapayım...biz bu krizle 2009 diplerimize geldik ( dolar bazlı)..başta dow, pek çok ülke iki katı üzerinde işlem görüyor 2009 düşüklerine göre..hatta dow üç katında hala.
Yani, ilerleyen haftalarda da sağlam durabiliriz yurt dışına göre. Şimdiden söyleyeyim de, ona göre felaket senaryoları yazın.