O dönemde Silvercan tahtasýna uðramýþtýnýz abi. Sizinle öyle tanýþmýþtýk. Siz Anele þahane deyince, Üreten Eller her zaman daha iyidir sözümü hatýrladýnýz mý.
Printable View
Gedza yatýrýmcýsý relax ve ferah olmalý...Fiyatlama çok önemli olmamalý..
Güzel oluþumlar var. Gereði kadar toplu...
Malýnýza sahip çýkýn, piyasaya aldanmayýn...
Satmak isteyenlere izin verin.
Maraton bu unutulmamalý...
Fon tahtasý olacaktýr ileride...
Önemli olan, oluþumlarý bilmeyen ,tahtaya inanmayan, maratoncu olmayan yatýrýmcýlara satýþ yönünde izin vermek...
Alan olur merak etmeyin.
Saygýlar bol kazançlar
craps, pawnstar, thejackalav
5 yýlda 36 gönderi. Yýllýk bazda ortalama 5 gönderi yapýyor. Bu yazma iþini Telefon Kontüründen daha deðerli tutmuþ...:)
foruma sadece anele ile ilgili birisine bir soru sormak için üye olmuþtum.
https://www.ensonhaber.com/dunya/kre...ayin-yapilamaz
"RUSYA KISMEN MÜSLÜMAN BÝR ÜLKE"
Peskov, konuyla ilgili olarak "Rusya'nýn kýsmen Müslüman bir ülke olduðunu unutmayalým. Bizim ülkemizde böyle bir yayýn asla yayýnlanamaz." diye konuþtu.
"HAKÝM DÝN HRÝSTÝYANLIK AMA..."
Rusya'da yaklaþýk 20 milyon Müslüman'ýn yaþadýðýný belirten Peskov, "Rusya'da hakim din Hristiyanlýktýr, ancak ülkemizin benzersiz yaný, çok uluslu ve çok dinli doðasýndadýr. Rusya’da tüm inananlar birbirine tam olarak saygý duyarak yaþýyor." dedi.
"ÜLKEMÝZDE BÖYLE BÝR DERGÝNÝN VAR OLMASI ÝMKANSIZ"
Kremlin sözcüsü, "Bu nedenle, ülkemizde böyle bir derginin var olmasý, mevcut yasalarýmýz da dikkate alýndýðýnda kesinlikle imkansýzdýr." ifadelerini kullandý.
Komutan...ne olacak bu halin senin !
Siyasete de borsa gibi doðru ve objektif bakamýyorsun.. Ýþin zor.
Çok istedim kazanmaný , çokta isterim...
Ama sen kazanamadan iktidar deðiþecek.
Bý düþün en son para kazandýðýnda iktidar deðiþmiþti..(2000 li yýllar)...cool:;;
Geçmiþ 5 sene ,gelecek 5/10 sene ölmezsek bunlardayým.
cool:;;
Yanlýþým
by'lere tahtalarýnýn çokda doðru tahtalar olmadýðýný anlatmak için yýrtýnmam
yaw çok daha güzel tahtalarý neden sahiplenmezsiniz ki gelip bende alayým?
Oturduðum mahallede iki abim vardý aktif siyasetin içindeler, birisi ak partili birisi genç partili, yedikleri içtikleri ayrý gitmiyor rekabet ediyorlardý
genç partiliye ya abi ne iþin var genç partide ak partiye geçsene dediðimde
kamil orada bana yer kalmamýþ yapacak bi þey yok.
Tahta sahiplenmekde öyle bir þey galiba.
Gedza o fiyatlarda iken tutun bu hisseyi dedi patron. Bu konuda hakkýný yiyemeyiz. Tümosanda da dedi. Ama diðer hisseler uygun hisse olmadýðý için ilgilenmedik zaten.
kalav ters zamanlama yaptý, önce gitmesi gereken gedzayý götürmedi bilerek, çünkü piyasa da cobra da ky de hissedeydi.
p kart da 2 liralarda aslýnda çok uygun fiyatlarda takibimdeydi, bir gözüm üzerinde 2,20 de iken 2 liraya deðmesini bekliyorken sert hareketle 3 lira üzerine çýkýnca takipten çýkardým.
Aðalar þöyle sert bir bildiðiniz bir tahta varmý,zorlu ,ezilip bukulecegimiz,gün gelecek nefes almakta bile zorlayýcý ama bunlarýn sonunda üç ila bej sene sonra 1/3, 1/5, 1/10 getiri potansiyelli difransiyelli tahta yapýcýsýnýn benimle ugrasacagi cinsden ,saygýlar hürmetler
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hatta o zaman ancak takas topikte paylaþýlýrsa ancak takas deðiþimini görebiliyordum
p kart baþlýðýnda 100k lot altýnda iþlem olurken bi anda 10 milyonun üzerine çýkýnca bende takasýnda ciddi bir deðiþim gözlemliyormusunuz diye sormuþtum
kalav dostumda rahat ol bana sor ben söylerim demiþti
tanýþmamýzýn ilk günleriydi.
Büyüklük gibi bir saplantým yok zorlu olsun,Teklifler deðerlendirilir [emoji3166]
Sabýr mengenesinde vedahi cenderemde yarýþýlacak ve sonu/nda yaraþacak var mý cidden ?
HürmetlerRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aksen izlediðim guzellerden tþk,
Biraz daha açayým müsaadenizle,
Aradýðým gýz :
Þöyle 10 lar basamaðýnda serpilip ,enfazla 20 ler basamaðýnda cilvesi isvesi olan
Bereberlikte 100 ler kulübü üyesi olabilecek vedahi dahasý olabilecek
Dolares bazlý 25 usd sonrasý çanak katlama ile 50 li yaþlarý el ele birlikte görebileceðimiz
Kýsa iliþkiler gecelik gömlek deðiþtirir gibi deðil,tahtada o serpildikce varlýðýmýn vedahi aðýrlýðýmýn zamanla hissedileceði ,lotlarin dene dene sayýldýðý ....
Gibisinden Uzayýp gidiyor
Hürmetler
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komutan, bende küçük yatýrýmcýyým, tek fark her çocuðun yetiþkin olduðu büyüdüðü veya her fidanýn aðaç olduðu gibi büyümeye çalýþýyorum.
Ve bu zaman alýyor, kýþ oluyor. Yaz oluyor ,tekrar kýþ oluyor fýrtýna çýkýyor kar yaðýyor güneþ açýyor...
Ama o süreç ,o zaman ...fidaný çocuðu yatýrýmcýyý büyütüyor..
Bilmem anlatabildim mi !
Doðru tahta ,yanlýþ tahta konusuna gelince.... Tüm tahtalar o süreci içinde geçirirsen doðrudur , sadece sýralamasý farklý olur....bazýsý fidan ve çocuk gibi erken hýzlý büyür ,bazýsý yavaþ.
Ýnandýðýn kadar büyür, hayal ettiðin kadar deðil.
Saygýlar
Bak sana biþey daha söyleyeyim, bu platformda yatýrýmcý ve inanan çok az...herkez hayal ediyor.
Bir bireysel yatýrýmcý ,tüm yatýrým hayatýnda 1 veya Max 3 tahta ile hedefe gider.
Daha fazlasý mümkün olamaz.tabii maratoncu ise.
Hedeften kastým bebeði çocuk, çocuðu ergen, ergen i yetiþkin ,yetiskini olgun, olgun u yaþlý yapmak...
Tüm süreci yaþamak ..
Sen ne istiyorsun,. Her fidandan meyve alýp koparayým ...ya sonra ?
Büyüyen ne olacak sen mi? Kopardýðýn meyve mi?
Hergün 5/10 tahta paylaþýyor, her hafta 3/5 tahta alýp satýyorsun...iyiki sermayen çok deðil öyle olsa ! O tahta sahipleri senin gibi adam bekliyor zaten, her tahtada olduðu gibi.
Kazanamazsýn ,kazanamayacaksýn.
Umarým yanýltýrsýn beni.
Nasipse yanýltýrým deðilse yanýltamayacaðým dostum.
adýný andýðým hisselerin adýný ky'nin aklýna yatarsa alsýnda kazansýn diye yazýyorum.
sabýrlý olunmasý gerektiðinide benden deðil sizlerden öðrenmelidirler.
ben o iþi beceremiyorum.
bundan sonra kazansamda olur kazanmasamda.
Ve hala sölüyorum, Gedza ,iþc ,pkart ,Tümosan ,durdo...
Gedza ..daha iyisi henüz yok.
Ýþc ,dünyada böyle bý holding yok
Pkart. Thales neler yapacak izle
Tümosan, bunu paylaþamam
Durdo, tüm dünyada satýlan ünlü whiskylerin ( isim yazmamayým) ambalajý üretiyor Afrika'da da o kanada da da vs , yani Samsung telefon gibi.
Daha ne diyebilirim. Gerisi maraton
Ben sana al demiyorum, kimseye de...
Sadece burada kayýtlý kalsýn, zamaný gelince anlarlar...
iþc bir banka olmayýp holding olsa baþka hiç bir hisseye bakmam
þu an iþ c'nin kankasý þiþe deyim
ondan iyi holding mi var?
artýk þiþe
þiþe+soda+trkcm+andcm+paþabahçe+dencm= þiþe holding.