Ayhan başkan geçmiş olsun. Tez zamanda hasarsız atlatırsınız inş.
Printable View
gaz gönder gaz gönder.
Ailecek tek bir gün dışarı çıkmadık. 3 hafta ayvalığa gittim kendi yazlığımızda kaldık cundaya gezmeye bile sadece 2 kere oda haftaiçi saat gece 10 dan sonra gittik. denize bildiğimiz boş alanı olan koylarda ve yerlerde girdik. toplu taşıma hiç kullanmadık 2-3 arkadaş nikaha çağırdı nonlara dahi gitmedik anneme 15 günde bir uğrayıp market ve pazar ihtiyaçlarını temin e ttim market alışverişlerini 15 günde bir toplu yaptım ekmeği 4-5 günlük alıp buzdolabına koyduk ama çevrede salak çok eşimin iş yerindeki çocuğun annesi hastalanmış 4 gün hastanelere götürümüşle rfaranjitle başlayıp covitle tamamlamış hastahaneler. banka çalışanın annesi covit diyince tüm şubeye özelden test yaptırdılar ve annesi hasta olanla eşimde covit çıktı o salak annesi hasta iken eşime söylese anında izin veridi gitmesi i,çin ama 4 gün söylememiş 5. gün 2 side covit çıktı
ankartada sanırım bugün herkes maskeli balkondan bakıyorum herkes amske ile geziyor eskiden gezen yarı yarıya idi onların çoğunund aya burnu açıktı ya boğazında takılı idi inmsanlar sorumsuz vurdum duymaz bazen youtubede yapılan röportajlara bakıyorum değil covit olam gtüne kazı soksan kadermiş başa gelirs eçekeceksin diyen gerizekalı kaynıyor emmleket
Son Dakika! Sağlık Bakanı Koca: Mart ayından beri mücadele verdiğimiz koronada tekrar artış yaşanıyor.
İncelemelerde bulunmak için Van'a giden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın burada yaptığı açıklamada "Mart ayından beri büyük bir mücadele verdiğimiz koronavirüs salgınında tekrar bir artış yaşanıyor" sözleri adeta Türkiye'deki koronavirüs salgınında durumun kötü gidişatını gözler önüne serdi.
https://www.sondakika.com/amp/haber-...beri-13587471/
—-///
Yeni yasaklar loading?
2. Dalga loading?
Gıda, kimya, sağlık, kağıt, hastane postane ralli loading?
Prof Mehmet Ceyhan hoca siyaseti gözetmeden dürüst samimi öneriler getirdi ,Hiç birisi dikkate alınmadı ,
Dolmuş ve otobüslerde kalabalığı önleyeceksen mesai saatlerini kademeli yapacaksın diyor ,değilse adam işine zamanında gitmek için illa ki tıkış tış da olsa gidecek .
Düğünlere katılacaklarla ilgili sayı sınırlaması getir dedi
iller arası seyahat edenler kontrol edilsin
kritik yerlerde çalışanlar (berber ,kasiyer dolmuş /otobüs şoförleri vs)
test yapılması gerekir
okulların açılması için hedef belirlemeniz gerekir örneğin günlük vaka sayısı 500 altına düşerse okulları açarım gibi ..ve bu hedef için planlama yapılması gerekir
Aklıma gelenler bunlar
fiziki şartlar yeterli değil.. okullar okul değil.. iki tane sınıf yapınca okul mu oluyor.. ??
okul dediğin ferah olmalı..geniş oldukça geniş yeşil alan olmalı.. daha buyuk sınıflar olmalı..
eğitime değilde diyanete para harcanırsa böyle oluyor işte..
işte yine aynı soru:. vergileri nereye harcadınız ???
sen sağlıkçı olduğunu söylüyorsun acildemi idin neydin ama bi bok bilmiyorsun
iki ilaç var nbaşka ilaç yok hafif olana birini ağır olana birini veriyorlar
eşime ağır olanı verdiler müthiş yan etkileri var tüm bacakalrı mosmor şu anda pıhtı atmasın diye kan sulandırıcı kullanmak durumunda kaldı
sen halen vaka sayısını 1.700 sanan yada öyle inanılmasını isteyen guruptasın anlkarada ambulanslar hastaya yetişemiyor 3000 imnüstünd efilyasyon ekibi hastalara yetemiyor ilçe sağlık müdürlüğü hastalara yyetişemiyor sağlık ocağında ki doktor 1 haftada 1 kere aradı onda da ben bi bok bilmiyorum dedi ve kapattı ambulans çağırsan gelmiyor sen kendin acile git diyorlar
istanbulda normal okullara hiç yatırım yok.. yatırımı sadece imam hatiplere yapıyorlar yıllardır.. herkesin bildiği bir "sır" bu..
belli sınıfların açılmasının amacı, virüsün yayılacağını beklemiyorduk denecek, özel okul ücretlerinin ödenmesi ve bunlarla ilgili alışverişlerin devam etmesi lazımdı..yani ne bilelim yahu denecek..bizim planımız okulların açılmasıydı denecek..sırf bu yüzden bazı sınıflar açılıp kapanacak
Faiz indirimleri de coronayi ciddi sekilde yaydi
Saka degil
dünkü enerji hisselerinin hareketlenme nedeni......
Piyasaları heyecanlandıran iddia: Bir trilyon metreküpün üzerinde!
Türkiye'nin Karadeniz'deki 320 milyar metreküplük tarihi doğal gaz keşfi sonrası bölgeden yeni müjdelerin gelebileceğine ilişkin sinyaller verilirken ortaya atılan bir iddia ise heyecana yol açtı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ağustos'ta açıklanan doğal gaz müjdesinin ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
Karadeniz'de 320 milyar metreküp olarak keşfedilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdenin detaylarını açıklamadan önce yabancı kaynaklarda 800 milyar metreküp olarak ifade edilen doğal gaz keşfinin 1 trilyon metreküpün üzerinde olduğu öne sürüldü.
istanbul içinde okulların çevresinde istimlaklar olmalı.. hızlı.. parası verilip hemen evlerden çıkartıp daha güzel yerlere taşısınlar ev sakinlerini.. okulları genişletsinler.. aynı kapasite için 4-5 katına çıkması lazım okul alanlarının...
1232 lönkler 1236 fileto izleyelim nenemizi.
covit olduğunda kurum yetkilisi arıyor ve kimseyle temasının olmadığını söyle diyor
kızımın okulu başlamıştı okula bildirdiğimde okul bana bu durumu 2-3 gün söylemeyelim dediler bana ben aynı gün test yaptıyrdıydım negatif çıktığı için ben rahatım ama kurumlar saklama derdinde
Ayhan başkan çok geçmiş olsun. Acil şifa dilerim zevcenize.
Çember oldukça daralıyor. O kadar önlem almamıza rağmen bizim ailede de babamdan şüphelendik o şükür negatif çıktı. Şimdi de kardeşimin eşinin test sonucunu bekliyoruz. Yönetime aidat yatırmaya gitmiş. Kahve ikram edilmiş. toplam 10-15 dk süren bir olay. Kahve ikram eden kişi covid+diye endişe içindeyiz. Emzikli bebesi var kızcağızın. Ne kadar itina gösterilirse gösterilsin, ufacık bir boş bulunma virüse fırsat verebilir.
kaynak ne?
hayır 100 katrilyon m3 olsa ne olacak.
enflasyon %25
işsizlik % 25
gsmh 4.000 dolar
ama tüik ne diyor
enflasyon %10
işsizlik % 13
gsmh 13.000 dolar
doğalgaz 1 trilyon m3 değil 990 kentrilyon m3 olsa ne olur
yalanla dolanla nereye kadar
yalanınızda boğulun
Ayhan başkanım çok geçmiş olsun.
Yani seans saatinde konuyu uzatarak burayı meşgul etmek istemiyorum ama size cevap verip kapatayım konuyu.
Şimdi ne alaka soylediklerimizle söylediğim şeyler kardeşim. Ben yasaklara karşıyım onu bunu yasaklamayla olmaz bir işler insanlar kendileri disiplinli olmalidir. Yoksa yasak koyucu her bahanede keser kulağını oturursun evinde. Zaten bilirsiniz otlatilmaya muhtaç ve otlatma heveslisi oldukça fazla.
Öte yandan biz diyoruz covid ;siz daha siyaset din. O kadar yolumuz var ki adam olmaya diye düşünüyorum böyle gördükçe.
Ayrıca yani ne diyelim şuradan akıl hastanesine gidip pandemi süreciyle mücadelede konut kredisi böyle şöyle indirildi desek kiclarini dönüp bize gülmeye başlar deliler. Bunu mu konuşalım bunları mi masaya yatiralim. Gerek var mı?
Aklinizi başınıza toplayın şurada bir trafik kazası olmuş desek naksibendiden girecek hale gelmişsiniz yazık ediyorsunuz kendinize.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıçtın bezinide kendin bul temizle
Be jetkm neden devre kesmedi hala yawfu :oleyo:
35,50 ve üzerine shortları yerine koymak için yayıldım
Ayhan başkan geçmiş olsun
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrol bulsak,
daha güzeli altın bulsak işimiz
anca hallolur.
gazda zaten 5 yıl taahüdümüz var.
5 yıl dayanacak gücümüz mü var?
ecb toplantı ne zaman?
Orta vade tahminim
Abd secimine kdr bist fazla düsmez rte ekstra bir kriz cikarmazsa hatta 120 125 binleri gorebiliriz. Ytd
Rte her daim risk ama o yuzden tahminime kendim bile güvenemiyorum :)
geçmiş olsun sn Ayhan53.inşallah tez zamanda atlatırsınız hastalığı.ne derece doğrudur bilmiyorum ama ,bir doktordan duymuştum
gazlı içecek içiyorsanız tercihiniz " schwepps tonik " olsun içinde kinin var ,ingilizler sıtma salgınında ürettiler diye.birde bol sarmısaklı
yenmesini söylüyorlar.tekrar geçmiş olsun.