Sayfa 533/1001 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. ben, yeğenim 6 yaşında iken 1 ayda okuma yazma öğrettim..önemli olan bu yaştaki çocukların sosyalleşmesi..ama can daha önemli..
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    1.sınıflar uzaktan eğitimle okuma yazma öğrenemezler ,bu çocuklar okula gitmez ise sene kaybeder (belki bazılarının anası babası okuma yazma öğretebilir )

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen sağlıkçı olduğunu söylüyorsun acildemi idin neydin ama bi bok bilmiyorsun
    iki ilaç var nbaşka ilaç yok hafif olana birini ağır olana birini veriyorlar
    eşime ağır olanı verdiler müthiş yan etkileri var tüm bacakalrı mosmor şu anda pıhtı atmasın diye kan sulandırıcı kullanmak durumunda kaldı
    sen halen vaka sayısını 1.700 sanan yada öyle inanılmasını isteyen guruptasın anlkarada ambulanslar hastaya yetişemiyor 3000 imnüstünd efilyasyon ekibi hastalara yetemiyor ilçe sağlık müdürlüğü hastalara yyetişemiyor sağlık ocağında ki doktor 1 haftada 1 kere aradı onda da ben bi bok bilmiyorum dedi ve kapattı ambulans çağırsan gelmiyor sen kendin acile git diyorlar
    Bu işi panik hale getirmiyorlar sonuçları ağır olur.....2. dalga gelmiyecek onu söyliyeyim....panik kasıtlı yapan belli küresel güçler var....Kan sulandırıcı tedavide olmazssa olmaz....burada en önemli şey vucut direnci...

3. 1232 lönkler 1236 fileto izleyelim nenemizi.

covit olduğunda kurum yetkilisi arıyor ve kimseyle temasının olmadığını söyle diyor
    kızımın okulu başlamıştı okula bildirdiğimde okul bana bu durumu 2-3 gün söylemeyelim dediler bana ben aynı gün test yaptıyrdıydım negatif çıktığı için ben rahatım ama kurumlar saklama derdinde
    bir halt olacağı yok.

Ayhan başkan çok geçmiş olsun. Acil şifa dilerim zevcenize.
    Çember oldukça daralıyor. O kadar önlem almamıza rağmen bizim ailede de babamdan şüphelendik o şükür negatif çıktı. Şimdi de kardeşimin eşinin test sonucunu bekliyoruz. Yönetime aidat yatırmaya gitmiş. Kahve ikram edilmiş. toplam 10-15 dk süren bir olay. Kahve ikram eden kişi covid+diye endişe içindeyiz. Emzikli bebesi var kızcağızın. Ne kadar itina gösterilirse gösterilsin, ufacık bir boş bulunma virüse fırsat verebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Üslup berbat....
    Berbat bile değil. İsmi gibi sı.mış afedersin..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dünkü enerji hisselerinin hareketlenme nedeni......
    Piyasaları heyecanlandıran iddia: Bir trilyon metreküpün üzerinde!
    Türkiye'nin Karadeniz'deki 320 milyar metreküplük tarihi doğal gaz keşfi sonrası bölgeden yeni müjdelerin gelebileceğine ilişkin sinyaller verilirken ortaya atılan bir iddia ise heyecana yol açtı.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ağustos'ta açıklanan doğal gaz müjdesinin ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Karadeniz'de 320 milyar metreküp olarak keşfedilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdenin detaylarını açıklamadan önce yabancı kaynaklarda 800 milyar metreküp olarak ifade edilen doğal gaz keşfinin 1 trilyon metreküpün üzerinde olduğu öne sürüldü.
    kaynak ne?

hayır 100 katrilyon m3 olsa ne olacak.

enflasyon %25
    işsizlik % 25
    gsmh 4.000 dolar

ama tüik ne diyor

enflasyon %10
    işsizlik % 13
    gsmh 13.000 dolar

doğalgaz 1 trilyon m3 değil 990 kentrilyon m3 olsa ne olur

yalanla dolanla nereye kadar

yalanınızda boğulun