Abi bol para sıkıntı. Sıkı para politikası vs gibi bir yol izlerlerse kürek le döverler bizi
Printable View
Ben yataktan çıkmıyorum. Bu demek ki dünyada sıkıntı var. Totoş sıkıntısı başka hiçbir şeye benzemez.
amerikada havayollarının hepsine %3-5 çakmışlar...
yarın yağmur bekliyen şemsiyeci gibi beklicez...
MB faiz artışı yaparsa birde tutmazsa hem faiz hem kur şemsiyeden beter olmaz mı. Öncekiler ABD ye göre hamle yapardı
yok hocam burada benden daha tecrübeli, daha iyi olan bir çok insan mevcuttur. zaten normalde spotta takılıyordum ama baktım işler saracak gibi duruyor, dedim nakitte durup bekleyeceğime 3-5 de burada kazanayım öyle girdim, zamanı gelince bende senin gibi spota döneceğim. gerçekten iş değil de işte kanımıza işlemiş gibi bakmadan almadan duramıyoruz. :)
Kapanis oncesi Long pozisyonda kalan kac kisi acaba
Sagdan saymaya baslayalim : 1 :yahoo::yahoo:
Gelişmekte olan piyasalarda merkez bankası en yüksek faizi veren Türkiye...
Bu gece parası en çok değer kaybeden Türkiye...
Anlamı çok açık; faizi yükseltmek ile paranın değeri korunamıyor!!
EMPERYALİST EZBER ÇÖKÜYOR!!
Yürü be joleli reis
Sırf makam sahibi olmak koltuğunu korumak ,onu bu koltuğu bahşeden kişiyi pohpohlamak için bu cümleyi kurabiliyorlar
Bide vatan millet edebiyatı yapıyorlar
Varant, viop, fx hepsi oransal olarak yüksek yada düşük kaldıraç.. Ama ben vioptan veya herhangi bir kaldıraçlı piyasadan köşeyi dönen görmedim. Dönenler kahveciler yani oynatanlar, aracıkurumlar, yada para babası spekülatörler.Hepsinden uzaklaşmak gerek... Ytd
Döviz yükseldiğinde hangi firmalar iş yapar?(borsada)
-Döviz hesabı kabarık olanlar
-full ihracata çalışanlar ,arçelik,froto,vestel..gibi..
KOzaa grubuda yarın iyi iş yapabilir.. Bakaceğiz...
dolares sabah 7.20 altında fdow 32.000 lerde olsun lütfen palacan emmi...sonra nasılsa saatte 3.000 hızla düşürme gücün mevcut...şaka bir yana yarın vadenin son günü ve çalkantıya gebe normalde...fdow 31.300 ü yada dolares 7.45 i ihlal ederse kaç olduğuna bakmaksızın corta dönerim... bol şanslar...
HDP li milletvekilliklerinin dokunulmazlık dosyası mecliste üstüne birde bu tuz biber bakalım nasıl bir hareket olacak.
Tek teselli bu ay 28 çekiyor
Mart 18inde faiz toplantısı var şafak sayacağız artık 100 mü 200 mü yaparlar enflasyon için bakalım..
1 yılda hedgesiz takılalım salınn bizi :)
YTD
https://i.hizliresim.com/OUdJji.png
https://i.hizliresim.com/K2YBIZ.png
Doların atağını boş boş konuşup sayfa dolduranlara gelsin.
Hiç mi veri takip etmiyor bu vatandaşlar.
1 ayı aşkındır tek yön belirttim...
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
1 sa
ABD Hazinesi 7 yıllık Hazine ihracına çıkıyor. Son yılların en düşük talebi ve yüksek faizi ile karşılaşıyorlar. Sonrasında tahvil ikinci el faizleri tetikleyiyor. Bugüne yapılan yeni ihraclarda talep fazla ve ikinci elin altında oranlardi. Piyasa bu yüzden şok yaşadı
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
1 sa
2014 en zayıf 7 yıllık borçlanması. Buna enflasyon endişesi mi yoksa ABD büyük reflasyon hamlesini finanse etmek istenmemesi olduğu belli değil. Fakat 5 dakikada çarşı karıştı.
FED 10 milyar $ sınırlı bir fonlama yapmış sanır
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
12d
ABD: Ermenistan'ın demokrasisini destekliyoruz
Faiz care olmaz haftaya acıklanacak paket AB ve ABD iliskilerindeki adımlar onemli haftaya iyi haberler gelirse faiz artisina gerek olmazYTF
grafikler üzerinden o kadar güzel oyun kuruyorlarki 30 endeksine bakıyorum, 100 endeksine bakıyorum, bir önceki satışlardaki desteğin üzerinde tutarak güven veriyorlar sanki ama, bir taraftanda bankaları döşüyorlar. evet artı kapattılar onu bende görüyorum. bu tür hareketler olabilir normaldir ama ne kadar güvenilir sorun burada. çünkü bu yukarı hareketleri desteklerini kırdıktan sonra çektiler. velhasıl son görüntüye göre düşüncelerimi yazdım. yarın manzara değişir bizde diğer pencereye geçeriz. kimse bizi çarmıh'a germedi...
Sağda solda dolar düşmedi mi diye milletle dalga geçen kekolar var. Yaşam standardı günden güne rezil olacak umrunda değil herifçioğlunun. Bi de onun kuyruğuna takılan hamsiler var ki onlara hepten akıl fikir diliyorum.
Velhasılı kelam doların tekrar aşağı döneceğini düşünüyorum. Fena olmayan bir faiz oranı var şu an. Öyle kolay değil o roket işleri.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esnaf günaydın,
zorlu bir gün yaşanacak sanki. dün seans ortasında uykuya yatmıştık, şansımıza kâr ile pozisyonu kapamışız.
bugün vade sonu olması sebebiyle çok dalgalanma yapar.
dayak yemeden, elde çekirdek kenarda izlemekte fayda var.
Koza ve frotada %+5 ve %-5 bekliyorum..
Önce hangisi olur bakacağız..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cümleten günaydın, hayırlı bol kazançlı günler dilerim.
tarih 28 Şubat 2020, bakalım aynı tarih ne kadar tekerrür edecek?
Anlaşılan malda kalanlar gece nöbete kalmış,
3 cumadır eyi zopalio..önceden alırdı.. zopa eyidir
Sezen diyo ya simitçi kahveci gazozcu şinanay da yavrum şina şinanay.
Hah tam da öyle, borsaya girmemiş bi kundaktaki bebek kalmıştı son aylarda.Yeni girenlerin saçını şefkatle okşamadan bırakırlar mı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tam bana mazlumi getirin sahnesi yasanacak