Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Dünya Gazetesi
    @dunya_gazetesi
    ·
    12d
    ABD: Ermenistan'ın demokrasisini destekliyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    18 yada 19 olduğunda gereken sıcak para gelmezse. Bu esnaf ve sanayiciler hatta müteahhit bu faizle nasıl başa çıkacak.
    25 e kadar isterler bunu daha öncede gördük aynı senaryo. Ama cidden sıkıntılı bir dönem olacak. Merkez faiz burda kalsın imajı verirse 8.50 üstü gelir dolarda...ytd

Faiz care olmaz haftaya acıklanacak paket AB ve ABD iliskilerindeki adımlar onemli haftaya iyi haberler gelirse faiz artisina gerek olmazYTF

grafikler üzerinden o kadar güzel oyun kuruyorlarki 30 endeksine bakıyorum, 100 endeksine bakıyorum, bir önceki satışlardaki desteğin üzerinde tutarak güven veriyorlar sanki ama, bir taraftanda bankaları döşüyorlar. evet artı kapattılar onu bende görüyorum. bu tür hareketler olabilir normaldir ama ne kadar güvenilir sorun burada. çünkü bu yukarı hareketleri desteklerini kırdıktan sonra çektiler. velhasıl son görüntüye göre düşüncelerimi yazdım. yarın manzara değişir bizde diğer pencereye geçeriz. kimse bizi çarmıh'a germedi...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. Sağda solda dolar düşmedi mi diye milletle dalga geçen kekolar var. Yaşam standardı günden güne rezil olacak umrunda değil herifçioğlunun. Bi de onun kuyruğuna takılan hamsiler var ki onlara hepten akıl fikir diliyorum.
    Velhasılı kelam doların tekrar aşağı döneceğini düşünüyorum. Fena olmayan bir faiz oranı var şu an. Öyle kolay değil o roket işleri.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Döviz yükseldiğinde hangi firmalar iş yapar?(borsada)
    -Döviz hesabı kabarık olanlar
    -full ihracata çalışanlar ,arçelik,froto,vestel..gibi..

KOzaa grubuda yarın iyi iş yapabilir.. Bakaceğiz...
    İster dolarla ister altınla o saydıklarınız dahil sabah hepsine sopa var
    bir halt olacağı yok.

Esnaf günaydın,
    zorlu bir gün yaşanacak sanki. dün seans ortasında uykuya yatmıştık, şansımıza kâr ile pozisyonu kapamışız.
    bugün vade sonu olması sebebiyle çok dalgalanma yapar.
    dayak yemeden, elde çekirdek kenarda izlemekte fayda var.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İster dolarla ister altınla o saydıklarınız dahil sabah hepsine sopa var
    Koza ve frotada %+5 ve %-5 bekliyorum..
    Önce hangisi olur bakacağız..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •