bence önemli
Printable View
bence önemli
-200 puan....
Biz ne desek boş,onlar kurgusunu yapmışlardır...Ebu Suut efendi,Bakara,Nas mas hesabı yaparlarsa sizin o dediğiniz olabilir,ama yine 100 baz açık veriyor,çünkü 12 hesabı yapıyorlar,döviz artarmış,onu zaten ciddiye alan yok cepleri dolu olduğu için,yani tok acın halinden anlamaz,işin en acı tarafı dış düşmanlara gerek yok düşman içimizde olduktan sonra.
Olmaz. Anlayın artık olmaz.
Öyle bir gider ki....
Kanal tavanı/tabanı..
Akıllarını başlarına devşirmezlerse, seç beğen...
https://imgyukle.com/f/2021/12/14/kfynII.jpg
sahilden odun topladım bugün
odun yok oduncu da dükkanı kapamış
Hergün fiyat değiştiği için dükkanı esnaf açmıyor
Sütçü gelmez oldu 3 tl den 4 yapmış
Geçen yapmış
küfürü basmışım adam gelmez oldu sahile zor sttı kendimi
Yalasan girilecektim 2.5 idi 3 yaptı hed dedim 4 ne amk
Süte zam mı olur
Peynire giydirmişler 30 tl idi 20 koymuşlar 50 papel oldu
Sorunun cevabını odun aklıma gelince atladım
bir ihtimal bir ara yardıracaklar gibime geliyor
15 den yardırırlarsa diyeyim 14
14 den yardırırlarsa diyeyim 13
20 den yardırdılar diyeyim 19
30 den yardırırlarsa diyeyim.29
3 hane olursa yardırmayı unut
Direk Mars ta oluruz :he:
Macit ağabey.!!
Memlekette.!!
Çook Sazan var.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Tamam işte senin grafiktede üst kanal direncine gelmişiz, buralar kritik. Burdan dönüş 2018 benzeri olabiir. Ama tabi dediğim gibi olmazsa , değişiklik vs kur burayı kırar üst kanala girer o zaman başka şeyler konuşuruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/hz7f4hq.jpg
Buradakilerin çoğunun "Ağzı Mecidiye keser, götü beşibiryerde bozar" şu BAĞ-GUR emeklisi gibi, 5 okkalık unu kucaklayanı çıkmaz.:kahkah:
dediğin olmazsa,terste kalanın hayatı kayar.
kırmızı kanalda olmadığımızı garanti edebilirmisin ?
2018 de ne oldu şimdi ne oluyor..
teknik direnç o kadar..
bak maacit odun dedi..
dükkan kapalı dedi.. :he:
salarsa anca 1 lira salar dedi. :he: :he:
kimse tl kullanmayınca,
merkez le hazine anca çay partisi, pisküvit kararları alırlar dedi. (ima etti :he:)
Marie antoinette fransız kraliçesi ekmek bulamıyolarsa pasta (yani makarna demek o latince de) yesinler demiş Ya
Bende de hiç un yok ama epey bi yumurtalı erişte makarna vs var A101 malı
https://i.hizliresim.com/kjajqvp.jpg
Umarım yazdıklarımı, ciddi sanmamışsınızdır.:notr:
Ama madem iş inada bindi, burada 15 okka sucuk var hodri meydan.:dvr:
Evet haklı olabilirsiniz , ancak biryağ dahil hepsinde yerli ve yabancı tohumlardan sıkılmış tır yazıyor bir tek bunda yerli tohum kullanılmıştır yazıyor , yazıya ne kadar inanırsan bence pek çok yağ ayçiçek değil pamuk , kanola vb karışık gibi geliyor zira eskiden ayçiçek yağı kokardı ve lezzetli olurdu şimdi açık sarı , hafif vb reklamları altıda tad tuz kalmadi .
Halimize bak!6 ay evvel megane mi alsak yoksa yeni polo mu alsak derken şimdi 2katlı tuvalet kağıdı mı alsak yoksa paraya kıyıp 3 katlı olanı mı tercih etsek noktasındayız...:drunk: onlar konuşur birileri koy...pardon yapar...:kahkah:
Sayın Desidero74,buradaki fabrikaların çoğu fason üretim yapar,bulunduğum çevrede ay çiçek tohumu hariç kullanan pek duymadım ama dünyanın en büyük ayçiçek yağı itrhalatçısı olarak %100 yerli sıkım yağ bulmanız pek olası değil,bana göre biryağ,havada karada torku yu döver...:)
Pes yani, akepelinin iddiası şu; güya halk ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar ekmek almak için beklemiyormuş, görüntülenmek için bekliyormuş...
Söylediklerini inkar eden AKP’li Meclis üyesi videoyu görünce dondu kaldı
https://tele1.com.tr/soylediklerini-...-kaldi-525263/
Hayır bu böyle giderse cidden ilk kez ben hafiften sistem dışına çıkarım.Yok öyle mantıksız iş,sen eksi rezervdesin ,ne idüğü belirsiz bir akılla benim paramı bana satıyorsun,ya da artık kime satıyorsan ,bunda bir iş var,bu kadar saçmalık olmaz.
Twitirda kus yazmis faiz arttiracaklar diye. El mecbur artacak o faiz. Bosa girdi bize giren. De kisa vade ise yarar artik. Kayis kopuk
Bokunu yesin senin
Faizi aşağı bas,ucuza kredi ver ,o bedava para da ya emlağa gitsin gariban gençlerin artık ev alma imkanlarını geçtim ev hayali kurmaları bile imkansızlaşsın,ya da dövize gitsin dolar uçsun.Ne anladım ben bu işten.Faizi aşağı basarsan ucuza millete saçma sapan kredi vermeyeceksin .Bedava para olmayacak piyasada ,o zaman görürüz seçmenin ne yapıyor,senden beslenen inşaat sektörü ne yapıyor.
Migrosun kendi yağını kullanıyorum 2 yıldır. sonuçta aynı fabrikalardan aynı ürünlerden çıkıyor, birine yudum birine migros basıp satışa sunuyorlar. Yuduma marka parası ödüyoruz fazladan.