Sayfa 534/1004 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Umarım yazdıklarımı, ciddi sanmamışsınızdır.

Ama madem iş inada bindi, burada 15 okka sucuk var hodri meydan.
    Tamam sucukta arayı baya açmışsın. Ama sen beni kıskanıyorsun.

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Trakya dan,ayçiçeği memleketinden bildiriyorum,bence pek güvenmeyin yerli ürün olduğuna......
    Evet haklı olabilirsiniz , ancak biryağ dahil hepsinde yerli ve yabancı tohumlardan sıkılmış tır yazıyor bir tek bunda yerli tohum kullanılmıştır yazıyor , yazıya ne kadar inanırsan bence pek çok yağ ayçiçek değil pamuk , kanola vb karışık gibi geliyor zira eskiden ayçiçek yağı kokardı ve lezzetli olurdu şimdi açık sarı , hafif vb reklamları altıda tad tuz kalmadi .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Halimize bak!6 ay evvel megane mi alsak yoksa yeni polo mu alsak derken şimdi 2katlı tuvalet kağıdı mı alsak yoksa paraya kıyıp 3 katlı olanı mı tercih etsek noktasındayız... onlar konuşur birileri koy...pardon yapar...

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Umarım yazdıklarımı, ciddi sanmamışsınızdır.

Ama madem iş inada bindi, burada 15 okka sucuk var hodri meydan.
    Sucukta ben bile bu dereceye ulasamam sanki sucuk imalathanesi

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Evet haklı olabilirsiniz , ancak biryağ dahil hepsinde yerli ve yabancı tohumlardan sıkılmış tır yazıyor bir tek bunda yerli tohum kullanılmıştır yazıyor , yazıya ne kadar inanırsan bence pek çok yağ ayçiçek değil pamuk , kanola vb karışık gibi geliyor zira eskiden ayçiçek yağı kokardı ve lezzetli olurdu şimdi açık sarı , hafif vb reklamları altıda tad tuz kalmadi .
    Sayın Desidero74,buradaki fabrikaların çoğu fason üretim yapar,bulunduğum çevrede ay çiçek tohumu hariç kullanan pek duymadım ama dünyanın en büyük ayçiçek yağı itrhalatçısı olarak %100 yerli sıkım yağ bulmanız pek olası değil,bana göre biryağ,havada karada torku yu döver...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Pes yani, akepelinin iddiası şu; güya halk ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlar ekmek almak için beklemiyormuş, görüntülenmek için bekliyormuş...

Söylediklerini inkar eden AKP’li Meclis üyesi videoyu görünce dondu kaldı
    https://tele1.com.tr/soylediklerini-...-kaldi-525263/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Halimize bak!6 ay evvel megane mi alsak yoksa yeni polo mu alsak derken şimdi 2katlı tuvalet kağıdı mı alsak yoksa paraya kıyıp 3 katlı olanı mı tercih etsek noktasındayız... onlar konuşur birileri koy...pardon yapar...
    2 paket 32 li 3 katlı tuvalet kağıdını kapmışım bmw sahii gibi hissediyorum kendimi
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Olmaz. Anlayın artık olmaz.
    Çok net, bravo

Sayfa 534/1004 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz