O kağıtta patron çok etkili. İnerken tüm emirleri verir, çıkarken şanslıysanız kırıntıları toplarsınız.
Printable View
oo borsanın reklamı iyi yapıldı millet las vegasa gitmeye gerek yok nasılsa borsa var diye çıkıp çıkıp gelecektir maniplasyon spekülasyon bedelli ne ararsan var kadın bir lot hissesi yok şirkette yönetim kurulu başkanı bizde borsa düşsün diye ayılık yapalım kandırıldık ayıcıklarım aç bi şivas yanımdakine de vir vir :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
bir günde pala tepeden 10 bin puan bastı.
pazartesi çok caf caflı bir gün yaşayacaz bence.
"Cimer e şikayet edelim, SPK ya şikayet edelim. Böyle patron olmaz "falan filan... Kimi kime şikayet ediyorsun? Sonra da "komple yönetim idare çete" diyoruz anlamıyorlar.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rodosun batısında yunan hava savunma sısıtemlerı bızım jetlere yıne karadan kılıt atılmıs ıyıce arttı bu tacızler
Eskiden yunanla ilişkimiz daha sıcaktı..
Yakın mesafeden it dalaşına girerdik...
Biri denize düşerdi.
Diğeri inin yakıtı biterdi güreşirken..
Şimdi aramız soğudu herhalde.
Uzaktan taciz...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 kaplan gücü bist100 de ptesi ne olacak?
Haberin tarihini bi araştırın. 5 gün önceki olayı yeniymis gibi servis etmeleri çok manidar..
Libyanin birden hortlamasi bu abd ***inin rahat durmayacağını belli etti her yerden kasıyor o.c.
Lakin bu pi....lerinde canlarının diğer tüm canlılardan daha kıymetli olduğu, tayvana gidn menopozun
Uzun bir süre havada kaldıktan sonra inen,havaalaninda karanlıkta telefon ışıkları ile korka korka röportaj verirken
Çok net anlaşılmıştır...
Bisttede büyük bir yabancı nin kopegini yakaladılar diye tahmin ediyorum.onu patlatmadan dönmez.....
Mektuba cevab veremeyen ayaklarda bu kopeklerle işin içinde..
zenciler evlerinde partinin kralını yapıyor beyazlarla:oleyo:
Adam kac mil uzaktan dihorki turkiye d.akdenizde en büyük tehdittir açıklaması yapıyor..
Sjmdi bu insan ,kendi ülkesinde elinde oyuncak tabanca varken vurulan parklardaki çocuklardan tuttta
Canli yayi da polislerin insanların gözüne soka soka adan öldürmesine laf edemeyen ********e/............rin
(Okumaz bunuda yazmazsam damarlarımdaki rahatsızlık artacak)zenciler .............n :he:
Bizim de meşhur s400 leirmz var.
Onlarda kilit atsın...
bizim s400 ler inşaallah şov amaçlı değildir..Suriyede 35 civarı askerimiz şehit edildi suriye ve rusya işbirliğiylede üstü kapandı..ne bir general istifa etti nede bakan..karşilk ne verdik ?.korkutlarımız vardı da neden orda değillerdi..?Sorumlu yok...içimizde hala hainler görevde hemde fazlasıyla..
Kamu hizmeti eskiden verirdim. Az öz yine vereyim yine belki faydalananlar olur. Gözüme carpanlar... Spotcular icin Süre bir iki ay yüzde 50 ve üzeri olması yüksek ihtimal...
Alfabetik sıra
Adel
Aefes
Agesa
Akenr
Akgrt
Alcar
Ansgr
Arase
Arena
Arsan
Arzum
Ateks
Ayces
Bascm
Bfren
Blcyt
Brlsm
Bryat
Bsoke
Burce
Burva
Cmbtn
Crfsa
Dardl
Despc
Deva
Dgate
Dggyo
Dnisi
Eggub
Egpro
Fade
Fmızp
Fonet
İcbct
İşbir
İsklp
Klnma
Konya
Krvgd
Kstur
Link
Maalt
Mrshl
Parsn
Pksrt
Raysg
Royal
Sekfk
Trılc
Turex
Turgg
Vertu
Vestel
Vkfyo
Vkıng
56 kağıt var burada... Demek ki borsamiz iyi durumda... Çarpıp bölüp beş altı kağıtlık bir portföy yapılabilir.
Kağıt pazarlama denmesin lutfen. Belki kendi qnalizlerinizle örtüsup çarpıp bölüp karar veriniz. Bu kadar tahtaya hakim olan adam "herif" tır.
Bildiğim bileli ege detaciz olur..
Maksat her iki tarafın politikacılarına iş çıksın..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twıter gundemıne bakıp okuyorum..gercekten ıyı yasıyoruz bu ulkede akıl ve sınır hastası olmadan ...hersey var
Kurumlar çökünce ne oluyor?
https://ugurses.net/2018/08/19/kurum...nce-ne-oluyor/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
xlbank-yakın vade tahtasına baktım biraz, 961 lot toplam açık pozisyon, lot başına gereken teminat 3.490 TL, yani masadaki toplam pot 3 milyon TL.. karşılaştırma olsun diye- 30-endeks vadelisinde pot 15 milyar TL civarı yada tskb vadelilerinde 2.2 milyar.. yani bu tahtanın likiditesi yok gibi bi şey.. ayın ilk yarısında günlük hacim <1000 lot imiş, son günlerde 1500-2000 lot işlem görür olmuş, sizin portföy hacmiyle bile bu tahtada fiktif piyasa oluşturmak mümkün, az sayıda meraklı dışında muhtemelen banka portföyü yapıp-burada short taşıyan yani spot-vadeli makasına oynamakta olan bazı arbitrajcılar mevcuttur
muhtemelen bearbull üstad burada arbitraj pozisyonu taşıyanlardan biri olabilir
Yunan Reisinin oyu düşmüş diyorlardı...
Sirtaki mi yapsaydı..
merakım şu ihlas grubu sürekli bedelli yaptı.....spk buna sürekli izin verdi......son çıkan bedlli yapanlardan alınan rüşvet ifşası ile ....acaba bu grup bedellinin yüzde kaçını bu rüşvetçilere verdiler.....
sonra herkes desin nasıl yüksek bedelli izni verildi diye.....
xlbnk tahtası dardır, pandemide orada çok iyi satrateji kurup
x30 al xlbnk sat işlemi demiştim bankalar x30 dan 400-500 puan daha yukarıda idi,
strateji iyide gidiyordu, bende durmadan poz arttırıyordum, (hatırlayanlar vardır)
ama damadın istifası ile ani hareket xlbnk da kısa süre terse kalma ve vadelide 3 vadeyi birden tavanları cizip poz kapama durumunda kalmıştım.
son zamanlarda banka pozisyonu taşımıyorum.
yine x30 opsiyonlardayım ve aşağı yukarı ani 100 puanlık günlük hareketler içine etti, poz.ları bir tarafa dengeliyorum öbür tarafa o tarafa dengeliyorum diğer tarafa gidiyor,
tüm dengelemeler hareket olduktan sonra yapıldığından bana extra maliyet. bu vade benim için pek parlak geçmedi ve daha 2 iş günü var oynaklık ise devam ediyor.
x30 - x10xb ve xlbnk
faiz hesaplamalarına gelirsek
yıllık % kaç faizle hesaplandıkları en sağ kısımlarda yazıyor
2-3 günlük işlem , arbitrajcılar için çok iyi rakamlar.
https://imgyukle.com/f/2022/08/28/nIYKix.png
https://imgyukle.com/f/2022/08/28/nIYKix.png
Dün akşam TV de Marka holding patronunun eski SPK başkanı ve uzmanları ve de bazı Cumhurbaşkanı danışmanları hakkındaki iddialarından sonra yarın açılışın sert aşağı olması yüksek ihtimal oldu.. Amerika ve Avrupa vadelileri de eksi olacaktır büyük ihtimalle..
Girit o kapsamda bir ada değil. S300’de büyük ihtimal güney kıbrısın aldığı ama bizim baskımızla girite gönderilen s300ler
Girit adası Birinci Balkan Savaşı neticesinde 1913 yılında Yunanistan'ın hakimiyetine geçmiştir.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Girit
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hazır mı herkes yarınki cenke? kılıçlar bileylendi mi?
hat mı müdafaa edilecek yoka tüm satıh mı?
y.t.d.
FXLBNK.. cuma gece-kapanışta 50 lot sıralamıştım ama sadece 2 adet gelmiş..
O da 294.200-294.700.. oysa 290'a kadar verebilirdi..
Sabah açılışta 290-92 arası beklentim bâki..Gece seansındaki hırslı alış isteğim yok..
Ne olur ne olmaz..
Bu ara vadeli PGS veya vadeli FROTO'da çok az talep var...Farklar, marjlar çok açık..
1 TL farkta 4-5 lot bile olmuyor.. PGSUS'ta..
(IDEAL'in kademeli emir penceresinin hızlı işlemlerde faydası da çok.Hakkını verelim..
Diğer kurumda MATRIKS açık ama, kullanım açısından ideale alıştım..)
Film de çıkmış, olaylar olaylar...
Hep bu bist denilen yatırım aracında paramı koruyabilmek yada kazanç sağlayabilmemin çok zor olduğunu biliyordum. Gerçekten bu arenada aslan olmak falan hikaye. Elimizde paramızı hala tutuyor olabilmek mükemmel bir başarı yada şans. Kolay gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üzerini örtelim soğudukça unutulur gider taktiği bu sefer tutmayacak gibi
Çünkü son zamanlarda borsayla ilgilenen çok fazla küçük yatırımcı var , en etkili olan bu faktör sanırım
Kpss gibi olmadı henüz..
Mani işlerinin üzerine gidilmez...
Blbül dut yediyse susar..
Buralar dutluktu...
Siz bilmezsiniz..
Sedat Bey qua granite ve gezinomi nin sahibinin de spk başkanı olduğunu söyleyen yeni tweet'ler atmış...