Sayfa 533/1000 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Haberin tarihini bi araştırın. 5 gün önceki olayı yeniymis gibi servis etmeleri çok manidar..

Libyanin birden hortlamasi bu abd ***inin rahat durmayacağını belli etti her yerden kasıyor o.c.

Lakin bu pi....lerinde canlarının diğer tüm canlılardan daha kıymetli olduğu, tayvana gidn menopozun

Uzun bir süre havada kaldıktan sonra inen,havaalaninda karanlıkta telefon ışıkları ile korka korka röportaj verirken

Çok net anlaşılmıştır...

Bisttede büyük bir yabancı nin kopegini yakaladılar diye tahmin ediyorum.onu patlatmadan dönmez.....
    ben sabah tvden duydum son dakıka dıye dıger 2 ucak tacızınden farklı gırıtten kıtlenmıs s300 ler...gırıtte farklı bır durum mu var adalar sılahsız olması lazım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Adam kac mil uzaktan dihorki turkiye d.akdenizde en büyük tehdittir açıklaması yapıyor..

Sjmdi bu insan ,kendi ülkesinde elinde oyuncak tabanca varken vurulan parklardaki çocuklardan tuttta

Canli yayi da polislerin insanların gözüne soka soka adan öldürmesine laf edemeyen ********e/............rin

(Okumaz bunuda yazmazsam damarlarımdaki rahatsızlık artacak)zenciler .............n
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ben sabah tvden duydum son dakıka dıye dıger 2 ucak tacızınden farklı gırıtten kıtlenmıs s300 ler...gırıtte farklı bır durum mu var adalar sılahsız olması lazım
    Aynen öle hocam..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu fiş konusunun gerçekçiliği var mı teknik olarak açıklayacak var mı
    elektirik sarf etmez.....hele cep tel fişleri akıllı otamatik duruyor.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Bizim de meşhur s400 leirmz var.
    Onlarda kilit atsın...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. bizim s400 ler inşaallah şov amaçlı değildir..Suriyede 35 civarı askerimiz şehit edildi suriye ve rusya işbirliğiylede üstü kapandı..ne bir general istifa etti nede bakan..karşilk ne verdik ?.korkutlarımız vardı da neden orda değillerdi..?Sorumlu yok...içimizde hala hainler görevde hemde fazlasıyla..

7. Kamu hizmeti eskiden verirdim. Az öz yine vereyim yine belki faydalananlar olur. Gözüme carpanlar... Spotcular icin Süre bir iki ay yüzde 50 ve üzeri olması yüksek ihtimal...
    Alfabetik sıra
    Adel
    Aefes
    Agesa
    Akenr
    Akgrt
    Alcar
    Ansgr
    Arase
    Arena
    Arsan
    Arzum
    Ateks
    Ayces
    Bascm
    Bfren
    Blcyt
    Brlsm
    Bryat
    Bsoke
    Burce
    Burva
    Cmbtn
    Crfsa
    Dardl
    Despc
    Deva
    Dgate
    Dggyo
    Dnisi
    Eggub
    Egpro
    Fade
    Fmızp
    Fonet
    İcbct
    İşbir
    İsklp
    Klnma
    Konya
    Krvgd
    Kstur
    Link
    Maalt
    Mrshl
    Parsn
    Pksrt
    Raysg
    Royal
    Sekfk
    Trılc
    Turex
    Turgg
    Vertu
    Vestel
    Vkfyo
    Vkıng

56 kağıt var burada... Demek ki borsamiz iyi durumda... Çarpıp bölüp beş altı kağıtlık bir portföy yapılabilir.
    Kağıt pazarlama denmesin lutfen. Belki kendi qnalizlerinizle örtüsup çarpıp bölüp karar veriniz. Bu kadar tahtaya hakim olan adam "herif" tır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bildiğim bileli ege detaciz olur..
    Maksat her iki tarafın politikacılarına iş çıksın..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 533/1000 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •