sen short açýnca ben direk long açýyorum..hiç þaþmaz...bunu sonra keþfettim..Önce bilseydim þimdi zengindim.:)
Birde asal31 vardý...Ama o indikatörüm artýk yok.
Printable View
Hadi yine iyisiniz, geçinmenin sýrrýný çözdünüz, herkes kendi indikatörüne iyi davransýn, ters indikatörünüzü de ortalýk yerde ifþa etmeyin týlsým bozulur bir daha yazmaz. :cheers:
kemal kýlýçdaroðlu aramýþ ahmet ahlatçýyý -noluyo diye sormuþ, ahlatçý bu yüzden açýklamýþ, akdere yapýyor iþlemleri diye, bizim kurum olarak yaptýðýmýz bi þey yok diye.. sonra 5 aracý kurum toplanmýþ, destek atmak için her biri 100 milyon TL mal almak için mutabakata varmýþ, ertesi sabah ahlatçý mal almadýðý gibi satýþa devam etmiþ
ahlatçý büyük sherefsiz
Gelen telefonla müþteri ifþasý mý yapmýþ ? :he:
Sayýn Karahanlý olsaydý bu sehim için ne derdi Ahlatci ya?
Çok fevri davranmis derdi...
Borsa vadisi chapter 1.. kimseye güvenme hele badem lere hiç güvenme.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalan..
Komik..
Tutarsýz..
Bütün borsa alemi bilirki..
Bir çok patron kendi tahtasýnda OYNAR!
Ama tutup da bunu kendi hisseleri kendi hesaplarý üzerinden ELBETTE yapmaz..
Bu durumda suçu her zaman üzerine atýp kendisinin sýyrýlabileceði SPEKÜLATÖRLER devreye girer..
Bunu bir zamanlar londra üzerinden yabancý kisvesi ile yaparlardý..
Sorarsan da walla yabancý aldý yabancý sattýý oy oy oyy yerim seni..
SASA HEKTS yatýrýmcýlar mý sýçratýyor misal þimdi o tahtalarý..
Patron da oturmuþ izliyor ..Yada haberi bile yok demi..:)
Puhhhahaaa
Üstü çýplak deri giysili motorcular iþlem yapýyo diyolaaa :oleyo:
3 Ekim de borsada zurna zýrt diyecek.!!!
Pay vadeli kontratlarýn son günü 30 Eylül. 5 Ekim’de ya bazý kurumlarýn temerrüde düþtüðünü ya da tahtalar taban devam ettikçe takasa para yatýrdýklarýný veya takasýn týkandýðýný göreceðiz.
https://www.gazeteduvar.com.tr/3-eki...-haber-1582416
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
tarkank TEBRÝK EDÝYORUM..NEYSE PARAMIZ YABANCIYA GÝTMEDÝ. 1 kontrat shorta 1 kontrat long açýlmýþtý:)
bu günlerde ben ters indikatörüm...ama ne yapacaðým belli olmaz.
oohh yeaahhh serinledik :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
2630dan long ama çok tehlikeli , yarýþmalýk deel çýtýrlýk....
O nasil basýþ aqua.
o neydi öyle..ne haberi geçti ki??
otkar reis son günlerde kýpýrtýlý belki hafta sonu yemek yedirir .
þimdi bissürü hesap ekside, bazý vadeli pozisyonlar anca vade sonu eþleþmesinde netleþebilcek, ama esas sorun vadeli pozisyonlar deðil, kredili pozisyonlar.. bugün de kredilerin son kapanma günü- vade sonuna nakit hazýr etmek için, t+2
bu yüzden satýþ var, hatta bence bankalarda dün-bugün yukarý ataklar maldan çýkmak amaçlýydý, en güzel mal yukarý giderken satýlýr çünkü
s...e s...e alacaksýn sen de ben de biliyoruz. býrakalým bu 1 dakikada yalandan basma iþlerini.
Büyük olasýlýkla seans sonrasýnda gelecek hulk haberi. Tahminen abd saati ile sabah 10 da toplanýrlar.
[QUOTE=sindoma53;6102877]Bir analizde ben yapayým PIST 100 için yukarda 3550 aþaðýda 3150-3200 bandý aralýðýnda 14 -16 iþlem günü testere diyorum .
Ayýn 16 sýnda yaptýðýn analiz devam ediyor ,
bugun saatlikte OBO mevcut formasyon hedefi 3150-3160 lara denk geliyor.
pýst 100 de 3040-2900 beklentim devam ediyor.
Beklentiye sokmak istemem ama son aylarýn en ciddi haberi/kararý olabilir.
Keþke alaydým/sataydým icin tabiki.
aldým dolarýmý geldim...
18,65 ten dolar aldýran sistem utansýn...
TL tutmayýn diyor hükümetimiz...
Ben faiz vermem ne yapýyorsanýz yapýn diyor...
En kolayý döviz...
Sýrf daha iyi arabaya binmek için, daha yeni telefon almak için, daha çok konsere gidebilmek için baþka ülkelerin kapýsýna varanlara acýyarak bakýyoruz.
Cumhurbaþkaný Erdoðan
Hadi caným böyle birþey mi söylemiþ?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.