Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Ayın 16 sında yaptığım analiz devam ediyor , kafası basmayanlar doktor bu ne demişti3150 çalıştı yukarı tepki hareketi yapıldı ben ona teknik hazırlık olarak kabul ediyorum
haftaya bu analizin 2. bölümünün çekileceğini düşünüyorum 3150 altı hareketler beklentim mevcut düzeltmenin devamını bekliyorum 3040-2900 beklediğim bantlar.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
aaaaaa bunların hesap sordugu tahtalarda varmış...
işlerine nasıl geliyorsa...
BİST: ZOREN.E ve ROYAL.E, şirket paylarında meydana gelen olağandışı fiyat/miktar hareketine ilişkin olarak talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından KAP'a zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır
Yatırım tavsiyesi değildir.
nacizane
1-senet ismi paylaşanların bazıları her 3-5 dk bir hisse paylaşıyor.sonra çıkan olursa ben bildim vs vs...
o tip yazılar görürseniz bir önce önerdiği hisselerden hangisini satıp son önerdiğini alacağınızı söyleyip test ediniz.
2-1 e10 1 e 30 primi çok kısa zamanda yapmış senetleri önerenlere.son bir senede ne değiştiğini ...neden geçen sene3 tl veripde alabileceğiniz senedi şu an 100 tl vermeniz gerektiğini sorunuz( 1 e 30 yapmış )
o gün önermeyen şimdi niye önerir vs vs...gibi
3-tarafsız sadece data içeren kaynaklara itibar ediniz.Haberler sizin için önem derecesi yüksek ise en az 2 ayrı bağımsız ajans tarafından geçilmiş olmasına özen gösteriniz.
4-bir de özellikle görsel medyada yorum dinliyorsanız
a-real time olup olmadığına
b-konuk ise kimin seçildiğine ve zamanlamasına dikkat ediniz(misal dirençlerde optimist biri mi çıkıyor,tabanlarda pesimist biri mi çıkaralıyor.adam inandığını söylüyordur ama o konuğu oraya çıkaran bir akıl var )
.......
Bunaz benzer bir çok dikkat edilmeyen konular var ama hele bir ortam durulsun sohbet ederiz ilgiliyseniz.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri