9 kişide bu bofa bu kadar korktuysa demek 100 kişi olursa cafer bez getirmeye gider...
https://i.hizliresim.com/obh7sf4.png
Printable View
9 kişide bu bofa bu kadar korktuysa demek 100 kişi olursa cafer bez getirmeye gider...
https://i.hizliresim.com/obh7sf4.png
mayıs 2023 de başlayan yukari dalga u-100 4 saatlik lin. grafik..
2 çizgi 1 soru... trend bitmiş olabilir mi :) .. bence boğa konforu bozuldu.. trend bitti mi.. izleyip goreceğiz.. iyi akşamlar herkese bol şans...
https://i.hizliresim.com/kvm1oub.jpg
Oyuncular arasında fikir ayrılığı mı oldu acaba
sence bofa pandemi var diye mi satıyor:) Bofa dediğin zaten badem tayfası, sağlık bakanı bile ekipte olabilir:)
Sen bu işleri biliyorsundur da, gaz mı vermeye çalışıyorsun, onu anlamaya çalışıyorum.
Satış için, salakça da olsa, bir bahane aranır. Pandemi işini de bahane edecekler gibi. Zaten geçtiğimiz haftalarda kit üreticileri vs ara ara tavan olmuştu...Yani ısmarlama bir hareket yaptılar, haftaya bir de varyantlı bir hasta öldü derlerse bak o zaman curcunaya(muhtemelen 80 üstü, zaten grip-zatürre vs ölecek olan bir yaşlı).
turkcell devre kesti
BIST100 8000 altına indirmeyin diyorlardı.
Hissenin surekli yukselmesini istiyorlar derken ben sizi kastetmedim[basliginda hem zarar bekleyip ayni anda 3.5$ fiyat bekleyenler var]
trade eden kisiler icin elbette ereglide yaptiklari islemlerden vadeli mevduattan fazla kazaniyorlar ki yapiyorlar
bu trade edenlere ben dahil degilim . benim alip sattiklarim acemi sansi ve tamamen tesaduften ibaret
selamün alikim
vob yapman başaramazsınız.. hisse alman kazanamazsınız.
:drunk::drunk:
Borsa yıkılıyor çok bir haber yok, millet dün sattı muhtemelen.
Aşıyı çabuk bulmuş birisi ,devre atti:he:
8.638 1 lot long jetonu yazdık 8.510 u yetiştiremeyecek 3 jeton oralarda.hadi gari ver stopu kısa zati.
Hindistan'da Nipah virüsü kaynaklı ölüm oranları Kovid-19'a kıyasla daha yüksek
Hindistan'da Nipah virüsü kaynaklı viral enfeksiyondan ölüm oranının Kovid-19'a kıyasla çok daha yüksek olduğu bildirildi.
Hindustan Times'ın haberine göre, basın toplantısında konuşan Hindistan Tıbbi Araştırma Konseyi (ICMR) Genel Müdürü Rajeev Bahl, Nipah virüsüne ilişkin açıklamada bulundu.
Kovid-19'da görülen ölüm oranının yüzde 2 ila 3 olduğunu belirten Bahl, Nipah virüsünün öldürücülüğünün ise yüzde 40 ila 70 olduğunu kaydetti.
Bahl, Nipah virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin oranının Kovid-19'dan ölenlere kıyasla çok daha yüksek olduğuna dikkati çekti.
Virüsün yayılımının kontrol altına alınması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Bahl, "Vakaların neden sürekli ortaya çıktığını bilmiyoruz. 2018'de Kerala'daki salgının yarasalarla ilişkili olduğunu tespit etmiştik. Enfeksiyonun yarasalardan insanlara nasıl geçtiğinden emin değiliz." ifadelerini kullandı.
Hindistan'ın Kerala eyaletinde 6 kişinin Nipah virüsü testi pozitif çıkmış, 2'si hayatını kaybetmişti.
- Nipah virüsü nedir?
Nipah virüsü bulaşanlarda belirtiler hemen ortaya çıkmasa da ateş, baş, boğaz ve kaslarda ağrı gibi belirtilerle grip benzeri bir durum gelişebiliyor. Sonraki aşamada ise baş dönmesi, yorgunluk ve bilinç değişiklikleri yaşanabiliyor.
Hem hayvanlarda hem de insanlarda hastalığa yol açan viral enfeksiyon olan Nipah virüsü, Malezya'nın Nipah bölgesinde ilk kez bir salgınla yayılmaya başladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bence karanlık odada alıp 8000 üstü yapması gerekir.
Satış amaçlı değil korkutma ve kafa karıştırma amaçlı oldu bugün.
Ya dünkü hareket tuzak ya bugunkü yada bizim bilmediğimiz bademlerin bildiği bir haber gelecek.
ben dün aldıklarımı azalttım hem hafta sonu hem bu satış ve kapanıştan dolayı.
Seans kapandı bizimki halen basıyo :drunk:
Vay arkadaş sakız olduk millet Bozkuştan korkup şebeği gündeme almıyor beni sakız yapıyor. Bak şahit seni yalancı şahitlik ten mahkemelerde süründürürüm. Bear bul abi herhalde kâra geçti mert abim de bikini parası çıkardı. Oğlum şahit bikini mağazası açalım nasıl olsa Mert abi orada eziyor parayı.
Bıst100 7961
bıst30 8372
vıop30 8651
SPOT kapanış, hisseleri aşağıdan eşleştirerek BİST100 ü günün en düşük rakamından kapattırdılar,
https://i.hizliresim.com/kmsmc31.PNG
Seans kapanıştan hemen önce ercb almıştım pazartesi satayım diye oda 18 kademe yukarıdan kapadı pazartesiye bırakmadan sattım. İlaç da tavandan gitti yeter bugünlük.
Yavuz bundan sonra her gün ne yersen bana raporunu ver de o gün rahat rahat işlem yapayım senin barsaklar endeksi iyi biliyor
Almanlar,unlü ünsüz,hsbc, ma aile xu30 satış yapmış.
midemi bulandıran dün dik duran tahtalardan koç ta bile satış bölümü hoş değil.
ne diyorsunuz bir gönül sayfası daha kapanıyor mu.:)
Emlak abd yaptırımı diyorsunda başka haber sayfalarında 2-3 gün önce ABD nin yaptırımları kaldıracağı konuşuluyordu.Bence hisse alanlar bu saatten sonra dikkat etsin sağda solda 12-13-14.000 endeks yazanlar dolu yemek masasına oturur gibi oturun dokunan yemeği tatlıyı yemeye çalışmayın :)
YF kapanışta 1.2 milyar mal aldı ..Tüm gün bu anı bekledi ve dipten malı aldı
Mantıken TCMB karaları etkili oluyor sıkılışma var havası verilmesi gerekir. Seçim kampanyalarına kadar kadar yatay aşağı yapmalarını beklerim. Bu arada döviz de yatay ve aşağı gidebilir.