Sayfa 531/1001 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Viop LIV

1. 9 kişide bu bofa bu kadar korktuysa demek 100 kişi olursa cafer bez getirmeye gider...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. mayıs 2023 de başlayan yukari dalga u-100 4 saatlik lin. grafik..

2 çizgi 1 soru... trend bitmiş olabilir mi .. bence boğa konforu bozuldu.. trend bitti mi.. izleyip goreceğiz.. iyi akşamlar herkese bol şans...

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. Oyuncular arasında fikir ayrılığı mı oldu acaba
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    mayıs 2023 de başlayan yukari dalga u-100 4 saatlik lin. grafik..

2 çizgi 1 soru... trend bitmiş olabilir mi .. bence boğa konforu bozuldu.. trend bitti mi.. izleyip goreceğiz.. iyi akşamlar herkese bol şans...

Muhtemelen döndü bence, tabii belli olmaz, şortlarsan fışkırttırma ihtimali yüksek
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşci abi aklıma müthiş bir fikrim geldi, bu virüsler bizi rahat bıraknayacak belli ki, varyant değiştirip değiştirip geliyorlar.
    paraları denkleştirüp maske fabrikası kuralım bence, sektörün önü açık abi
    Olur,kasada ben durcM amaortayada afasofyayi koydukmu hikmete ereriz abi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    9 kişide bu bofa bu kadar korktuysa demek 100 kişi olursa cafer bez getirmeye gider...

sence bofa pandemi var diye mi satıyor Bofa dediğin zaten badem tayfası, sağlık bakanı bile ekipte olabilir

Sen bu işleri biliyorsundur da, gaz mı vermeye çalışıyorsun, onu anlamaya çalışıyorum.

Satış için, salakça da olsa, bir bahane aranır. Pandemi işini de bahane edecekler gibi. Zaten geçtiğimiz haftalarda kit üreticileri vs ara ara tavan olmuştu...Yani ısmarlama bir hareket yaptılar, haftaya bir de varyantlı bir hasta öldü derlerse bak o zaman curcunaya(muhtemelen 80 üstü, zaten grip-zatürre vs ölecek olan bir yaşlı).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. turkcell devre kesti

8. BIST100 8000 altına indirmeyin diyorlardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 531/1001 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •