thynin bir boeing fiyatında olması lazım bu hesaba göre :he:
:drunk:
Printable View
ben alıntıladığım yazdığınız her maddeye katılıyorum .. her trend sonlanır .. fiyatlar köpük seviyelere gelebilir .. fibo düzeltme seviyeleri destek olabilir .. ama bunlar şuan fiyatın neden 8600 de olmadığının sorgulanabilirliğini mantıklı hale getirmiyor .. fiyat olması gerektiği hareket etmiştir .. burdan sonra düşer yükselir kimse geleceği bilemez .. bilirim diyen yalan söylemiştir .. :).. bol şans/kazanç ..ytd..
Hesap ortada dayu
1 boing 2 sene önce kaç taleydi şindi kaç tale oldu
Kaç kat arttıysa çarpalım bölelim bi hesap çıkartalım :kahkah:
GARANTİ takası bilgi verebilir diye düşünüyorum
eylül 2021... kıyat 7 tl
15'e geliyor yabancı ''iyi fiyat... sat'' deyor satıyor
20 oluyor... yine aynı.. sat
35 oluyoru... ''daha nereye gidecek ? boşalt'' diyor bu sefer
50 oluyor... yine boşalt
SONUÇ: hissenin % 76'sı KEL'in eline geçiyor
kimsede satılabilcek mal kaldımı ? HAYIR
satmaya kalksada; KEL'in onuda karşılayacağını biliyoru
1,5 ay önce 100 tl... şimdi 135 tl.... % 35
borsa bizim anladığımız gibi çalışmayacaksa borsa değil bu..şirket olmuş birilerine çalışıyor artık..ben de o birilerine paramı emanet etmem o zaman..
borsa yine birilerine çalışsın ama bu kadar utanmazlık hakkaten fazla..herkes faizin düşmesinin olumsuz etkilerini biliyorken ve bunun piyasaca satın alınmadığını biliyorken algının bu kadarı da ne biliyim ben ..amaca da hizmet etmeyen inat bir durum..tam ALGI da değil bu..değişik bir durum var ortada..
pala ,...+2 ya da -2 arasında bir yerde kumara girecek..
MB, son dönemde beklenmedik hareketler yapmıyor. o nedenle piyasa beklentisine paralel 250 indirim bekliyorum.
oyun planım:
sabit ---> devre kesmeye kadar yolu var.
250 altı indirim ---> düşüş
250 ---> önce yükseliş sonra realizasyon (metin de önemli tabi.)
500 ---> yükseliş.
14'te volatilite çok yüksek olacak bu sefer, önceki toplantılara benzemez.
Bozkurt senin kırmızı dona mı Macit abi ev alıyor. Macit abi bunun çakıldaklı donu ne etcen arka merceği al Bozkurtun. En azından ticari olarak kullanırsın
Shortlayacam da karaduman korkutuyor:)
kağıdın gotu yok çıkmaya ama hırsız çoban gel boş ver deyo..
faiz sebep deyo..
Yavaş yavaş nerede olduğunu öğrenmeye başladın :)
ınsıder piyasası olduk , yabancı bunu gördüğü için gelmiyor gelende hızlı hedge fon.
bofa ayyukaya çıkınca Şimşekle beraber hsbc monte edildi süslediler ak yatım vs ile .
ınsıder haberler dolu piyasa reuters sa yetkili konuştu vs bir tane işlem yapıldımı yok.
tezgahı herkes görüyor bana çıksın birisi aynı şeyi satın alarak nasıl yükseldiğini anlatsın bu yüzden diyorumki kontrollü borsadayız borsayı hesaplarken onlar gibi hesapla mesala nisana kadar doları kaç bekliyorsan hesabını ona göre yap derim
Bozkurt reisim hünkârım sana bir tüyo vereyim. Çikolatalı gofret 35 Gr 10-12 TL. Bunun yerine sade gofret al kilo ile bir de Fiskobirliğin nuga fındık kreması var Nutella ayarında baya fındıklı. Bu nuga yi gofretin üstüne sürüp yiyorsun. Çok ucuza geliyor. Ben her türlü çikolatalı bişi gördüm mü dayanamam hepsini yerim o şekilde pahalıya geliyor. Kendim yapılan yiyorum artık
geri sayım başlasın....
tuborgunan bekliyom :drunk:
gyoları üst kademelere yaydım.. giderse ne ala..
verirlerse alım yabmam...
Kestaneler hazırsa pala pıçağı biledi
son rütuşlarda
çizecek :)
uçur bizi merkeeeeeez :drunk:
:dvr::dvr::dvr:
500 yeterli
Birazdan bütün faiz seneryosu hikayesi bitecek ne kalacak fiyatlayacak, suriyede mezhep kavgası başlamış haberler sosyal medya gösteriyor ne kaldı bu yüzden KARADUMAN burada mal dağıltıldıysa yine piyasaya fişi çekip çekmemek badem spor bileceği iş.
burası artık böyle yönetiliyor hep haber kaynaklı.Bu yüzden kendini yorma stratejini ona göre yap
200-250 indirim gelirse yataya sarar mı acaba?
karahan abi son bi kez daha pasgeçde yükselmeye devam edelim. dikişler sağlam olsun.
200 baz puan indirim bekliyordum.
1 ay öncesinden
Gelişmeler Fed,asgari ücret vs . bakalım
11120.00 birinci şortu yazdım
Türkiye Cumhuriyet Merkez bankası politika faizinde 250 baz puan indirdi
MB faizleri 250 baz puan indirdi.