Sayfa 531/1005 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün 50 taleye aldığım cam bardak bugün 60 tale olmuş,
    Haliyle 40 tale olan şişecam ürettiği cam bardaktan ucuz olabilebilmesi mimkin değil
    Yani
    cam bardak 2 senede x10 kat attıysa parelel olarak fabrikasıda x10 kat artar.

Haaa

Soru şu

2 sene sonra Enflasyon düşer yada artmaz diye düşünüyorsan tabii ki bardak fiyatı artmazsa fabrikanında fiyatı artmaz
    thynin bir boeing fiyatında olması lazım bu hesaba göre

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    malesef katılmıyorum..her trend sonlanır ve borsa olduğu için abartı fiyatlar olur ve bunun da fibo düzeltme oranları gibi makul seviyeye taşınması olmalı..ancak bu şekilde yeni alıcı sisteme girer..
    aksi halde alıcısız piyasa olmaz..
    ben alıntıladığım yazdığınız her maddeye katılıyorum .. her trend sonlanır .. fiyatlar köpük seviyelere gelebilir .. fibo düzeltme seviyeleri destek olabilir .. ama bunlar şuan fiyatın neden 8600 de olmadığının sorgulanabilirliğini mantıklı hale getirmiyor .. fiyat olması gerektiği hareket etmiştir .. burdan sonra düşer yükselir kimse geleceği bilemez .. bilirim diyen yalan söylemiştir .. .. bol şans/kazanç ..ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. ama dayı, öyle kağıtlar varki 20-30 kat çıkmış..hektaş ( sermaye arttırımı ile ayakta) 5 yılda zirvesi ne kadar biliyor musun..
    100 KAT..

50 kuruşa aldığım çikilotalı gofret bugün 10 tale olduysa, fabrikasının halen 20 li fiyatını beklemek.
    Bilemedim yani
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. ama dayı, öyle kağıtlar varki 20-30 kat çıkmış..hektaş ( sermaye arttırımı ile ayakta) 5 yılda zirvesi ne kadar biliyor musun..
    100 KAT..

50 kuruşa aldığım çikilotalı gofret bugün 10 tale olduysa, fabrikasının halen 20 li fiyatını beklemek.
    Bilemedim yani

5. Hesap ortada dayu
    1 boing 2 sene önce kaç taleydi şindi kaç tale oldu
    Kaç kat arttıysa çarpalım bölelim bi hesap çıkartalım
    Hamdım Piştim Yandım

6. ama dayı, öyle kağıtlar varki 20-30 kat çıkmış..hektaş ( sermaye arttırımı ile ayakta) 5 yılda zirvesine göre ne kadar çıkmıştı biliyor musun..
    100 KAT..
    şu halde dahi 26 kat yukarda..
    Bilemedim yani

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şuan 8600 de olmayışımızın nedenini bilen var mı..
    satın alınan nedenler;
    faiz hemen düşecek-ardından enflasyon hemen düşecek-dolar yerinde sayacak-para borsaya akacak..
    buna kimse inanmadığı için hırsız çoban buraya kadar sürdü, asıl neden bu..ALGI..
    GARANTİ takası bilgi verebilir diye düşünüyorum

eylül 2021... kıyat 7 tl
    15'e geliyor yabancı ''iyi fiyat... sat'' deyor satıyor
    20 oluyor... yine aynı.. sat
    35 oluyoru... ''daha nereye gidecek ? boşalt'' diyor bu sefer
    50 oluyor... yine boşalt

SONUÇ: hissenin % 76'sı KEL'in eline geçiyor

kimsede satılabilcek mal kaldımı ? HAYIR

satmaya kalksada; KEL'in onuda karşılayacağını biliyoru

1,5 ay önce 100 tl... şimdi 135 tl.... % 35

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ama dayı, öyle kağıtlar varki 20-30 kat çıkmış..hektaş ( sermaye arttırımı ile ayakta) 5 yılda zirvesine göre ne kadar çıkmıştı biliyor musun..
    100 KAT..
    şu halde dahi 26 kat yukarda..
    Bazan bu şekil anomaliler fiyatlamalar borsada her dönem olmuştur dayu, Hekts da şanslı hisseymiş, 100 kat kazanç vermiş yatırımcısı ihya olmuş, artık ücbeş sene cepten yesede dokanmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 531/1005 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •