Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş \ Tanıtım videosu
Tıklayın
https://www.youtube.com/watch?v=6anb43WzUOs
Printable View
Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş \ Tanıtım videosu
Tıklayın
https://www.youtube.com/watch?v=6anb43WzUOs
YENİ UZMAN KURULUŞ RAPORU
Tıklayın
http://ozbal.com/icerik/bilgi_resim_liste/2841.pdf
Değişimden sonra ne kadar hisseniz olacak
Tıklayın
http://fs5.directupload.net/images/170806/e7r2owqb.png
çöp olmaz inşaallah.
Arkadaşım sen de benim gibi uzun süredir burdasın sana saygım var fikirlerin benim için önemli fakat ben mızmızlanmıyorum arkadaşların gerçekleri görmesini istiyorum burda hisseye hatırı sayılır destek veren arkadaşlar pazartesi desteklerini sürdürmelerini istiyorum kimse panikleyip satışa geçmesin amacım biliyorsun ani kararlar sonucu satışa geçilmesi kime yarar saglar saygılar yapacak fazla birşey yok yarın 10:00 da görecegiz bakalım olmadı 14:00 de bekleyelim
http://www.hisse.net/topluluk/showth...439#post745439
HAFTALIK HİSSE YARIŞMAMIZDA YENİ HAFTA TAHMİNLERİNİZİ HEM TOPİĞE HEM LİNKE ALALIM.
Pazartesi kısmet olursa gücüm kadar 3000 lot destek atacagım
Sıkıntı yapmayın sonu iyi olacak inşALLAH anlık hata yapmayın yeter bilançoyu bir görelim hele..
Sn drc ozbalin bilancosumu erciyas borunun bilancosumu ozbalin sahibi Erciyas olduğuna göre artık Erciyas bilançosu önemli bence ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki hafta ikisinin bilançosu gelmesi lazım.da bu spk neyi kabul etmiyor açık açık şirkete bildiriyor mu acaba.veya şirket kaynaklı bir sorun var anlamadım.başvuru tarihinden itibaren son dört ayın ortalaması 1,39 bunda sıkıntı yok.yeni bilanço dönemi geldiği için mi Yen'i ortalama mı istiyor?yoksa toplantıya kadar danışıklı dövüş mü var anlamadım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Cuma günü kap a yapılan bildirimde yeni rapor hazırlandı ve SPK ya iletildi diyor ve hisse oranı 1000 lota 305 lot değişim diyor bu rapor yeni iletildi bu olumlu haberi güzel olan haberi bazı arkadaşlar olumsuz haber gibi yazan arkadaşlar hisseden çıkmış olabilir geri almak için olumsuz yazmaya gerek yok SPK bence hızlı dönüş yapıyor onay kısa sürede çıkabilir ytdr
Çok şey yazılmış ama sıkıntının ne olduğu belli.
Şirketin verdiği yeni rapor göz önünde bulundurarak spk açıklama yaptı yoksa yeni raporu da mı beğenmedi?
Bunun cevabını şirket pazartesi yapacağı açıklama ile bildirecektir.
Şirket spk nın yaptığı açıklamayı yeniden kap a bildirirken cevabını buluruz.
Şirket spknın istediği yeni rapor iletildi ancak kabul edilmedi mi diyecek yoksa istediği yeni rapor iletildi mi diyecek ?
İlk sorunumuz bu .
Bazı arkadaşların bu belirsikliten ötürü sıkıntılı sanırım.Satış yapmak isteyenlere yarın 3.00 üstünde satış imkanı verir ama eksi açılması olasılık.düşüş devam edecek mi onu kararsız arkadaşların satışları belirler.ama benim şahsi düşüncem ciddi bir şatış olmaması yönünde.sonuçta bizim için birleşme oranın 3050 olarak güncellenmesi çok iyi.tek sorun erciyasın bu oranı ne kadar yükselteceği.
Erciyasın bu işten vaz geçmesi bence ihtimal değil sadece süreç uzar.
yarını bi hayırlısı ile atlatalım gene bu seviyelee kısa vadade cıkar
399. Ve 400. Sayfaları iyi okuyun birileri malı 3,10-3,35 arası ky ye kitledi. Tahta düşmesin diye de forumdaki bazı çakallarda destek çıktı. Bunu gördüğümden cuma günü bütün malımı çıktım .Kimseye güvenmeyin forumdaki babanızda olsa..pazartesi tahtayı 2,40 lara salarlar önce ordanda mallanırım...spek yardakçılarına dikkat edin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şirketimizi tanıyalım..3.10dan erciyas holding hissesi almak biizm için büyük gururdur..tahtanın %81ini bir kurum almış..bu mu MAL kitleme..
Şirketini tanıyalım..
https://youtu.be/PS32w1pE6ms
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5aae305b43.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...06163b623f.jpg
Hey maşallah
Beyler yarına bişey kalmadı 3.45 üstü kapanış çok güzel olur ytdr
Spekde mal kalmadı acigada veremiyor eli mahkum yukardan almaya gaza gelmeyin sabır acıdır meyvesi tatlıdır incir oldu incirin balı damlamaya başlıyor ytdr
Bu hisseyi alırken yada satarken bunlarida düşünmek gerek Erciyas boru tanap ihalesinden 140 milyon dolarlık ihale aldı TL olarak 470 milyon TL bu bir ikincisi karadenizdde döşenen petrol ve doğalgaz boru hattı bu hat çift boru hattı hem petrol hemde doğalgaz bu projeye 3 milyar 500 milyon dolarlık boru döşenecek ozbali alan Erciyas holding Türkiye'nin yüzde 25 pazar payına olasti yani her satılan yada döşenen 4 borunun biri Erciyas boruya ayit bunu bilen spek 2.40 verirmi vermezmi verirse anca kapalı seansda kendi kendine verir keşke vetsede alsak ytdr
Biletin cebindeyse çekilişi bekle bileti olmayana ikramiye cikarmi inşallah elinde ozbali olan tüm arkadaşlar kazanır bunu canı gönülden dilerim kardeşim ytdr
Arkadaşlar bileti aldık büyük ikaramiyeyi bekliyoruz maliyet 1 20 civarı ama ben bu hisseyi çocuklarıma bırakacağım sonu na kadar bekleyeceğim inş herşey istediğimiz gibi olur
Herşey çok güzel ancak tek endişe 3 ay önce birkaç kişiydik yazan çizen iki gündür görülen o ki baya özbalda ky varmış?inşallah tüm ky kazanır spek uşakları kaybeden olur
Pazartesi 2.40 gösterirler diyen kardeş taban 2.60
Kap'a gönderilen Yen'i rapor değerlendirilmeden neden tekrar açıklama yapsınki spk!şirketin açıklamasını bekleyelim.benim açımdan sıkıntı yok,Özbalın borçlarında da azalma bekliyorum.erciyası anlatmaya gerek yok ikisi birleşince çok güzel olacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba burda hangi yazıyı mal pazarlama olarak gördün arkadaşım lütfen ama Arkadaşım lütfen birilerini çamur atacaksan bile destekli at sonra arkandan gülmesinler 399 ve 400 sayfalarda yazı yazan arkadaşlarımız hala aramızda ve hala hisseye destek olan güvenen kişiler zeytin kardeşimizin taha kardeşimizin Uyargil kardeşimin bu hisseye güvenci olmasa buruya kadar taşımazlardı sanırım neyse sen bugün sat alan bulunur bu bir bayrak yarışı sen devret bayrağı bizler taşırız sonuna kadar :halay:
Kale alma onlar gunlukculer. Bugün satar lar yarın tavandan almaya çalışırlar
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlarda 400 sayfadaki açıklamalar biz daha neler gördük ama burada yazılanlar bana göre hisse pazarlama değil sen istersen bir daha oku belki o zaman bu arkadaşların görüşlerine istinaden hisse almış olabilirsin ama cuma günü biliyorsun ki kardaydın neden satmadın acaba yoksa şimdi sen mi çığırtkanlık yaparak hisse sattırmaya çalışıyorsun demezler mi ben derim başkasını bilmem şu aşamada biri çıkıp haber kötü birleşme olmaz Erciyas vazgeçecek açılışta taban görür birde taban fiyatı belli iken daha aşağı fiyatlar verirse ben iyi niyet aramam birde bu form paylaşım formu kimse kimsenin kötülüğü için birşey yazmıyor kimse kimseye de zorla mal al veya sat demiyor ama senin yaptığın biraz zorla mal sattırmak oluyor ama kusura bakma lütfen bin düşün bir yaz :rtfm:
özbalın bilancosunu bekleyenleri anlamıyorum, erciyas bu şirketi alalı artık yıllar oldu, bilanco yine tırt gelecektir.. önemli olan onay onay onay.. ve erciyasın bütünüyle içinde olacağı bilancolar önemli
Hayır bilip bilmeden insanları zan altında bırakmak hoş bir davranış değil ozgur_ates25 linkli arkadaş ne zaman faydalı birşey yazmış zaten satmışsın birde yok o zaman o kadar iyi biliyordun bu güne kadar neden sustun tam herkesin kafası karışıkken çıkıp hisse pazarlıyorlar demek biraz neyse şimdi bizde onların seviyesine düşmeyelim öle bir düşüncen varsa satarsın çekilirsin kenara kimse sana silah zoruyla hisse aldırmadı dimi kızmak elde değil yırtık dondan çıkar gibi çıkıp milletin malına göz dikip üç kuruş kar edeceğim diye millete mal sattırmak hoş değil özellikle cuma günü 3,00 üzerinden alan ve bu gibi yazıları okuyup 3,00 altına panik satışları yapacak arkadaşlara sesleniyorum lütfen dinlemeyin bu arkadaşları siz zararına sattıkça onlar ellerini ovuşturarak beleşe mal bulduk diye sevineceklerdir :rules:
dostlar kavgaya gerek yok ...
ben düşüncelerimi dün açıkladım ,acık acık söylüyorum değişim oranı 3050 olması bence olumlu bir haberdir.Bunu tahtadakilerin nasıl kullanacağına ve spk bültenindeki haberin detayını nasıl okuduğuna bağlı olarak isteyen istediğini yapar.
Erciyasın son rapor ile ilgili açıklamalarını beklemek lazım,olumsuz düşünen varsa satsın alıcı var tahtada....
Son olarak şu takvimi bir daha hatırlatalım.
Genel kurula 17 gün
yasağın kalkmasına 22 gün
bilançoya 2 gün kaldı.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +203 olurken, ortalama tahmin +192 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +445 puan olurken, en düşük beklenti -320 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 25'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
(07/08/2017 - 09:21:56)
yaw anlamıyorum panik yapmak istiyen arkadaslar size sesleniyorum spkye tekrar nasvurcaklar ve haberin geldiği saat 13h37 taban olsaydı olurdu ama olmadı aksine yukarda kapatı yanılıyormuyum
kesinlikle ydg
Burada paniklik bir durum yok ben 1 yıldan uzun süredir buradayım geldigimiz noktaya bakarım erciyas güzel bir şirket satın alma gerçekleşti
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK oranın adil olmasini istiyor tereddüt kalmasın diyor bin lot ozbala 350 lot yada 400 lota çıkacak gibi oran buda bize yarar daha fazla Erciyas boru hissemiz olur ytdr
Haydi bismillah....