Merhaba arkadaşlar ben buna benzer olayların olacağını tahmin ediyordum ilk günden de söyledim 2, 5 ay önce erciyas-spek-spk üçgeninde dalaverenin döndüğünü biliyorum lakin ben orta uzun vade için aldım _orta uzun vadede erciyas ın eli mahkum şirket kendinin artık eski özbalı beklemeyin 2,2 altını düşünmüyorum pazartesi kısa süreli tabana basabilir spek sorun yok 50 K lotla tabanda alış için bekleyeceğim veren versin sıkıntı yok cuma ya gelince ziraat yatırım alımlar benim başka alımlarda vardı hareketi benden önce çekti ler bende alıma girdim 3,20ü üzerinde ciddi alımlarım oldu lakin başka larıda çok aldı kısa vadede ağacı salla yabilirler yapacak birşey yok orta uzun vadede hiç sıkıntı görmüyorım bu arada cuma günü ümit05 beni döküldü falan demiş bir lot satmadım gibi ziraat yatırım dan alış yaparak direnen bendim sıkmayın canınızı erciyas-spek-spk üçkağıtçı üçgeninde kaldık ama en kısa sürede düzelir kapatın ekranı hata yapmayın herkese bol kazançlar dilerim hayırlı tatil ler hayır akşamlar tüm özbal yatı rımcı kardeşlerimi selamlıyorum selametle kalın...(yanlış anlaşılma sın taban olacak demiyorum tabana verme cesareti varsa versin sadece)
Yer İmleri