Tavandan isteyene veren kim ?
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tavandan isteyene veren kim ?
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Netaş çok kez tavan olmuştur, lakin böylesi tavan pek rastlanır cinsten değil..
https://i.imgyukle.com/2021/01/08/a8Ynhp.jpg
Daha öncekilerde kurbağa gözüne kaçan sinek formasyonu ile olmus olabilir mi :)
Bu sefer kaptaki is baglantilari. seffaflasma .
yol uzun memleket sartlari çetin, hayirlisi ...
https://www.tradingview.com/x/R7OvC5CQ/
tesla gibi ol netaşım
Tavanda kaç lot olduğunu söyleyebilecek bir arkadaş aranıyor. Şimdiden teşekkürler.
1660 emir 2.670.928 hisse
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel oldu devamını bekleriz...bu kadar lot ile pazartesi bi sıkıntı olmazsa yine yürürüz salı günü Allah büyüktür..
Haklısınız şeffaflık adına gec kalınmış ama en azından gec de olsa öncekilerin aksine açıklama gereği duymuşlar. Herkesin maliyeti faklı o yuzden her fiyat duzeyinden karını realize eden çıkacaktır ozellikle son bir iki ayda alım yapanlar icin iyi bir kâr bıraktı. Eger tahtaci goturmek niyetindeyse zaten götürecek,yüklemek niyetindeyse yükleyecek isin özü bu...
Normalde bekleyen 1.200.000 civarı idi kapanmaya 9-10 saniye kala 900.000 lere düştü sonra birden 2.670.928 oldu. Bende kıllandım bu işten. Geçen tavan olduğunda da bu şekilde olmuştu son saniye de 1 milyondan 2 milyon küsüre çıkarmışlardı ertesi gün hisse düşmüştü. Ama o zaman haber yoktu şimdi ki gibi. Kısmet pazartesi göreceğiz Allah izin verirse. Ama ne olursa olsun artık netaş eski netaş olmayacak gibi. Her şey çok güzel olacak.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklisiniz gelecegi olan bir sirket zaten bu yuzden 8 yildir buradayız. Tahtacı belki de kafa karistirmak icin yapiyor bu hareketleri onu bilemeyiz elbet. Ben şuna bakarım haberin atildigi satin hemen pedinden ertesi gün icin alim emri giren k.yatirimcilar cuma gunu lot alabildi mi.. eger alamadi ise yolu var demektir. Ytd
Perşembe günü şirketi arayıp bizle kap haberi paylaşın 3 sene oldu yeni havalimanı ihalesinden beri iş haberi duyamıyoruz .Madem yatırımcınızla paylaşmayacaktınız niye 8 Mart 1994 halka açıldınız dedim. Söylemesi ayıptır şirket beni yıllardır tanır yeni gelen yatırımcı ilişkilerindeki
Hanımefendi tanıdı. Akşamı göndermişler. Çok etkiliyimdir :)
ok, bir tesekkürde sana :)
Uzun yıllardır netaş benle birlikte bekleyen her yatırımcı kazansın çok çilesini çektik bu hissenin netaşa yeni girip orada burada 3 aydır savunulucuğunu yapanlara uyuz oluyorum :) İnşallah eskiler olarak çok güzel fiyatlarını görürüz
............
Tweette yazmıs kendını trader sananlar yok info istemezse netaş yukselmezmiş :) okuyor okuyor neşeleniyorum
Gerelide ucuracaklardi yil sonuna kadar :)
yarın artık 2 mılyoncukla tavan yaparız belkıde daha az iyice verdiler serbeti sosyal agda
Ama bu netaş kagıdına bıtcoin muamelesı yapmak lazım ...bitcoın gibi ne zaman dusecegı bellı olmuyor
Valla ban verdi 6000 lot 20 lerde şimdi kızar mı bilmem benim gibi burda eski olanlarada mrb
hacim fena :)
Netaş yine aynı netaş can çıkmayınca huy çıkmazmış...millete bir heyacan verdi arkası yok sanırım..8 yıl önceki tepeyi dahi geçemeyen ömür törpüsü bir hisse..kaybettiğim para bir tarafa kaybettiğim zaman ve sitresi bıktırdı...herkes fezaya çıktı bu 310 u geçemedi...yazıklar olsun demekten başka birşey gelmiyor...en kısa sürede kurtulmak dileğiyle...kimse bu yadıklarımdan etkilenmesin..benimki bir inat uğruna kaybedilenleri anmaktan ibaret...ytd herkese bol kazançlar dilerim..