Originally Posted by Dvk_Psh Gerelide ucuracaklardi yil sonuna kadar Şeyh uçmaz, müridi uçurur hesabı
yarın artık 2 mılyoncukla tavan yaparız belkıde daha az iyice verdiler serbeti sosyal agda
Originally Posted by eksina işte 5-6 sene bekledık pul ettıler 500-600 olmadan satmak yok benım ıcın... lakin ciddi miktarda girenler için gercekten zor merhabalar sayın eksina netaş yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum . ciddi miktarda girenler için gerçekten zor derken neyi anlatmak istediniz ?
Originally Posted by eksina yarın artık 2 mılyoncukla tavan yaparız belkıde daha az iyice verdiler serbeti sosyal agda Anlamadım sosyal ağda ne demişler
Originally Posted by burak1997 merhabalar sayın eksina netaş yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum . ciddi miktarda girenler için gerçekten zor derken neyi anlatmak istediniz ? bir ev parası kadar parayı temettusuz bedelsız bır sekılde 5-6 sene baglamak beklemek ...zorlayıcı olsa gerek ınsanı bunu demek ıstedım
Originally Posted by horoz60 Anlamadım sosyal ağda ne demişler Bipbip ımız olmus sankı whtsap gıbı para kazancak...abartılma var...
Ama bu netaş kagıdına bıtcoin muamelesı yapmak lazım ...bitcoın gibi ne zaman dusecegı bellı olmuyor
Originally Posted by eksina bir ev parası kadar parayı temettusuz bedelsız bır sekılde 5-6 sene baglamak beklemek ...zorlayıcı olsa gerek ınsanı bunu demek ıstedım anladım en az bi 10.000 lottan bahsediyorsunuz yani , o kadar lota tahta yapıcı kızar diye düşünüyorum. Sizce kızmaz mı ?
Forum Rules
Yer İmleri