arkadaslar biri bana ozel sektoru anlata bilirmi detail olarak?
mesela biz osd aliyoruz osmanli bu parayla ne yapiyor acaba ve bize nasil oduyor?
Printable View
arkadaslar biri bana ozel sektoru anlata bilirmi detail olarak?
mesela biz osd aliyoruz osmanli bu parayla ne yapiyor acaba ve bize nasil oduyor?
Üstadım öncelikle TCD talimatın hayırlı olsun. Namazda borsa düşünme olayına gelince, bu tür durumlar hepimizin başına gelebiliyor. çünkü şeytan, namazdayken Rabb'imizin huzurunda olduğumuzu çok iyi bildiğinden bu güzelliği bozmak için kalbimize tesir ederek dünyevi meselelere odaklanmamıza çalışıyor. böylece cismen yapamadığını ruhen yaparak bizi Rabb'imizden uzaklaştırmaya çalışıyor. bu durumu unutmayıp namazda bu tür mevzular aklımıza gelince "Allah var, keder yok" diyerek bu durumdan kurtulabiliriz. rıskı veren Allah. biz sebeplere sarılırız. sonrası nasip kısmet deriz. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. bol kazançlar ve hayırlı cumalar dilerim
Biste satış geliyor sonra anında tekrar toparlıyor. Muhtemel yerli yatırımcı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yine dürtüyor benim ki, bugün pek bi düzeltme yapmayacak gibi ama -1 beklentisiyle %25 TCDye alış giriyorum
Bugun hem alis hemde satis girersen zarardasindir. Dun onu bir ustadimiz yapmisti sonra hatasini anladi ve pisman oldu diye hatirliyorum...
Sen panikledin dunku kari kurtarayim derdindesin ama suan korkulacak durum yok
Dunku 4.53 uzerine bist suan cok iyi yerde...
bir de acizane, haftaya yeni alım yaparken daha dikkatli olup özellikle ful olarak hisse fona girmekten itina edin derim. belki bu şekilde daha az kazanırsınız ama oldu ki bir düzeltme falan gelirse muhtemelen 116'lara doğru falan, işte o zaman yeni alım yapıp bir miktar yükselince son aldığınızı satıp duruma bakar, yükseliş devam ederse önceki aldıklarınızla kazanıp tekrar düşüşler olursa sattığınızı tekrar yerine koyma benzeri sıtratejiler denersiniz. yatırım tavsiyesi olarak değil, bir dostun fikirleri olarak algılayın lütfen.
Kırmızı yandı klasik cuma:) -%1'e razıyım.
bu ZPC ye hastayım ya EİB yi 2 ye katlamış %90 fon katılma belgesi varmış bu belge nedir yoldaşlar kararsız kaldım eib ye alternatif gibi https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=ZPC
Tcd durumu ne pangacinin tabloya gore
Ss cekermisiniz
Tacirler portföy değışken fon tcd 0,18%
Londra MSCI -%1. Yerliler alımda herhalde. Bakalım Amerika açılınca ne olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
EIB full satış girdim pazartesi şartlar oluşursa gene TCD'ye devam.
çok yüksek'ten uçarsa borsa garanti'nin likit fon veya diğer fon'larından alıcamki ortam oluşursa 1 gün beklemeden hemen bozabileyim.
Garanti'nin hemen nakte dönme seçeneği var bazı fonlarında paranın %90'ını hemen veriyor diğerini ertesi gün, sadece günlük faiz kesiyor bu şekilde en azından tetikte olurum TCD için :)
Merhaba , Garanti bankası 1 ppf getirisi diğerlerine kıyas ile geride kalıyor. Garanti bankası kısa vadeli borçlanma fonunun getirisi son bir hafta takip ettiğim kadarı ile daha iyi getiri elde ediyor. Risk olarak hangisinin riski daha düşüktür. Saygılar.
Valoro , +2
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.