Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. arkadaslar biri bana ozel sektoru anlata bilirmi detail olarak?
    mesela biz osd aliyoruz osmanli bu parayla ne yapiyor acaba ve bize nasil oduyor?

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    üstad şimdi bende de tcd var bugun iyi aldım ona satış versem akşam oluşacak fiyattan mı satar, aynı zamanda alım versem pazartesi mi alır? nasıl yapmak lazım. ben pazartesi biraz satış gelebilir akşam kapanıştan alsam iyi olur düşüncesindeyim nasıl yapmam gerekiyor
    Hic elleme
    Alis gireceksen gir
    Elindekini satma...ytd

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslar biri bana ozel sektoru anlata bilirmi detail olarak?
    mesela biz osd aliyoruz osmanli bu parayla ne yapiyor acaba ve bize nasil oduyor?
    Ozel sektor anlatılmaz yaşanır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mementumu kaybetti
    Viop ekside
    Muhtemelen cuma namazina muteakip defni olacak 😀😀😀😀

Cuma namazi cidden onemli
    Tum degisimler o vakitte oluyor
    Namazi kilamiyorum dusunmekten 😀
    Üstadım öncelikle TCD talimatın hayırlı olsun. Namazda borsa düşünme olayına gelince, bu tür durumlar hepimizin başına gelebiliyor. çünkü şeytan, namazdayken Rabb'imizin huzurunda olduğumuzu çok iyi bildiğinden bu güzelliği bozmak için kalbimize tesir ederek dünyevi meselelere odaklanmamıza çalışıyor. böylece cismen yapamadığını ruhen yaparak bizi Rabb'imizden uzaklaştırmaya çalışıyor. bu durumu unutmayıp namazda bu tür mevzular aklımıza gelince "Allah var, keder yok" diyerek bu durumdan kurtulabiliriz. rıskı veren Allah. biz sebeplere sarılırız. sonrası nasip kısmet deriz. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. bol kazançlar ve hayırlı cumalar dilerim

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hic elleme
    Alis gireceksen gir
    Elindekini satma...ytd
    anladım

Biste satış geliyor sonra anında tekrar toparlıyor. Muhtemel yerli yatırımcı

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Yine dürtüyor benim ki, bugün pek bi düzeltme yapmayacak gibi ama -1 beklentisiyle %25 TCDye alış giriyorum

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Üstadım öncelikle TCD talimatın hayırlı olsun. Namazda borsa düşünme olayına gelince, bu tür durumlar hepimizin başına gelebiliyor. çünkü şeytan, namazdayken Rabb'imizin huzurunda olduğumuzu çok iyi bildiğinden bu güzelliği bozmak için kalbimize tesir ederek dünyevi meselelere odaklanmamıza çalışıyor. böylece cismen yapamadığını ruhen yaparak bizi Rabb'imizden uzaklaştırmaya çalışıyor. bu durumu unutmayıp namazda bu tür mevzular aklımıza gelince "Allah var, keder yok" diyerek bu durumdan kurtulabiliriz. rıskı veren Allah. biz sebeplere sarılırız. sonrası nasip kısmet deriz. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. bol kazançlar ve hayırlı cumalar dilerim
    Hayrani ustadim
    Tsklr
    Cumaniz mubarek olsun...
    Dediginizi deneyecegim...syg

Sayfa 536/1001 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz