Eskiden şöyle bir laf vardı: 'devletin malı deniz yemeyen domuz'.
Galiba sıra milletinkine geldi. Yazık gerçekten.
Printable View
peki şapkadan damat değilde sürpriz hiç aklımızın ucundan bile geçmeyen bir isim cıkar ise sizce ne olur ?
Bunu piyasa olumlu karşılama şansı % kaç ?
Mesala burdan birini seçerlermiş :yahoo:
Mehmet Şimşek benim de aklımdan geçti. Umarım aklı başında, iş bilen adamlar seçilmiştir.
aciklanacaginin garantisi varmi bu hafta dolar altin yuzde 2
Reis olduğu sürece, adam Smith bakan
Olsa değişen Bi şey olmaz.
Yabancı bizi iflah olmaz bir alkolik gibi
Fiyatlayıp, satıyor...
Evdeki altını, dövizi getirin bankalarımıza
Derler.. Sürekli...
Çok beklersin reis..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence damadın gidişi de Ağbalın gidişi de planlı, hazırlanmış önceden. Dolar uçup gidiyor... Endekse yatırım yapan hep üzülüyor. Ama akıllanmıyor millet. Trader olmuş devlet her türlü yoluyor. Banane ya ben bozdurmam dolarımı.
getirinde borsada bi gecede nasil alinir ogretelim diyorlar.millet salakmi evdeki altini bozduracak borsaya girecek 1 e 10 katlamis hisse alacak yada surekli operasyon geciren x30 hisseleri alacak...
borsada olan ne hayir goruyorki dolari boz altini boz finansa gel deniyor
Evet kasa bugün çok fazla artmış yemekci abi, benim hatırladığım en fazla 25bin jeton oluyordu. enteresan işler
sanırım Mehmet abi nin dediği olucak 40 puanlık bir harekete hazırlık
Bu jetonların ort. maliyeti 1440 desek, kabaca 1840 yada 1040 ye hazırlık diye yorumlanabilir.
Maliyet biraz yanlış oldu
1442 diyelim
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim düşüncem şu. Bu robot yada yabanci her neyse dipten Tavan tavandan dip. %5 zıt yönlü işlem de iptal verilmeli. İnwest bakıyorum abi hepsi Zarar 100 binlerce TL zarar eden. İntihar etmeyi düşünen baya var. Bu kadar zarar eden batanın olduğu yerde bir sıkıntı var. Kanaatimce robot yada her neyse. Karşı bacak hariç Belirli aracı kurumdan yapılan işlemleri küçük kabul edip onların durumuna göre aşağı yada yukarı işlem yapıyor. Şöyle ki, küçükler aldı aşağı hareket başlıyor. Alanlar sattı yada küçükler sattı yukarı hareket başlıyor. Hatta ben sattım çıktı ben aldım düştü de buradan kaynaklanıyor.
Biri aşağı gider
Biri yukarı gider
Biri longcular için iyi
Biri şhortcular için
Bilin bakalım nedir.
Ayrıca takaslarla gün içi alan satan farklı gözüküyor. Akbank 70 milyon satmıştı ortada yok. Garanti almıştı oda ortada o kadar yok.
Senede, 2.. 3 defa
30.000 lik düşüş fırsatı veriyor..
3..5 günde..6 aylık longu bitirmecesine
Yakalayamadık, genelde de yakalanırız, long ta!
Cuma longta kalırız, bende nasip böyle..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 mart pazartesi aps 510 bin
Salı günü. 479 bin
Çatlamba günü 477 bin
Petlembe günü 457 bin
Yukarı giderken pozlar kapandı
Bugün ise ciddi aşağı indik
Biraz toparladı
40 bin arttı
Benim bakışa göre
Aşağı devam ihtimalı daha yüksek
Mazotu doldurdu, depoyu fulledi, şimdi ekmeğine bakacak. Mazot ya teb ya isyat, sanki bana isyat gibi geliyor ( o da yüklü spot mala girmiş short hedge amaçlı açtı ise mazot olmak koymayabilir )
Teori tabi, bilmiyoruz.
8 milyon kaybeden olmuştur ama ne kadar koyduğu da önemli, bana kaşla göz arasında 80 girdi ne yalan söyleyeyim çok aşırı koydu.
Kapanamasam 250 filan giriyordu!!!
Pandemide spot portfiyum her gün -100 yazıyordu o bile viop da saniyeler içinde giren kadar koymadı.
Bak memedabi ne dio? Viop yapman dio.
Haklı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elin endeksi yukari ralli yapar bizimki asagiya ralli yapar...bunlar kafaya koymus batirmadik adam birakmamaya
https://i.hizliresim.com/Lb39y1.jpg
gecen sene pandemi baslangicinda bile boyke hizli dusus yasamadik asagi devam edeceksek 100 kadar yolu var buralardam donduk dondum donemedik bu isin ici de olan cok kisi batar
Şey 8 üzerinde kalıcı olursa enflasyon hedefleri çöpe gider ..Faizin 19 olmasından rahatsız olan Şahap bey ile şey bey 15 Nisan’da buluşacak..Kendileri yaptı kendileri temizlesin..izleyelim..
Katırcı dostum enflasyon kol gibi olsa umurlarında olmaz...
Bu hafta 15 dk'lık
https://i.hizliresim.com/BCg2w6.jpg
Bu defa duvara toslandığında saraydaki ekonomi tayfası gider.
Yabancısı olmayan Kamular günlük 10 kuruşa dönüyor.
Özel bankalarda öyle 10 kuruşa döner..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Önceki sayfada paylaştım. İş iki günde 48000 şort açmış. Bunu 3 kurum karşılamış. İşi çözen malı götürür.
Yarın berat kandili.
benim anlamadigim nokta dolar duserken altin duserken ortalik sakinken cumhurbaskani yeni safaktaki mansete gore bu operasyonu neden yapti gazete mansetiyle merkez bankasi baskanini gorevden aldi duzelen isleri bozmayi neden tercih ettiler
borsa tavan falan yapmaz millet yukari ciksada basabas noktasina versede kacsam kurtulsam diye bakiyo bunu bende dusunuyorum..kim gelirse gelsin kafa degismedigi surece bir sey degismez ahh bu chp yokmu borsanin icinden gecti tum suc onlarda 19 yildir onlar yonetiyor.
pala gırtlağa kadar lönk.
vade sonuna da bayağı var.
ufak bir tahsilat yapar, sonra salar gibi geliyor.
elimdeki endekis lönklerin de bu görüşümde etkisi olabilebülür. asdas :he:
Acemi borsacı olarak hislerime göre pozisyon alan biriyim. :)
Elimde 2 çöp hisse vardı dün birini bitirdim,sadece az miktarda bir çöp hisse kaldı elimde.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=228&p=5261716
YTD
Ben aslında düşüşleri alım fırsatı olarak kollarım. 1700 üstünde sattık 1500-1600 arasında kapandık. Ama ilk tabandan değilde 2. tabandan (işim vardı izleyemedim maalesef) long olabilseydik iyiydi. Bugün biraz mal aldık. Ben karlı kapatacağıma eminim. Belki biraz bekletir ama karlı kapatırım. Poz %20.
hepimiz karli kapatiriz diye aldik satislarin sonu gelmiyor yabamci yerli yerlide ky yatirimciya verdikce veriyor..borsaya yatirim yaoan neden yapsin onumuzu goremiyoruz yarina ne olacak bilmiyoruz guven olmlaliki buyuk para gelsin 3 aydir surekli para cikisi var.giren yok gelen yok firsat bulan kirisi kiriyor adamlar 3 ayda 334 milyon garan ti satmis bu ciddi durum boyke bi satisi ben gormedim daha once bu miktarda eger alici bulsalar hepsini bir gunde verip kacacaklar..endeks kritik yerde ya ipten alirlar yada bu vadelinin 100 kadar yolu var..146 ustu maksimum 159 kadar yolu olur altinda kaldikca baski artar dustukce dusesi gelir.bulasmasak iyiydi dustu diye girdik verdiler elimize bekle simdi iyi bisiler olacakta alacaklar diye
ben piyasayı hiç iyiye yorumlamıyorum. en fazla bu günkü gibi tepki alımları ile güne başlayabilirler. nedeni ise, bugün bir çukura daha girip daha fazla salmadan yukarı çevirmeleri. altta hala boşluk var.. tabii benim bakış açıma göre