Sayfa 537/1001 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    40 bin yeni jeton var
    Sn Bozkurt ne dersin bu işe
    Bir günde bu kadar çok poz pek açıldığını pek hatırlamıyorum

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet kasa bugün çok fazla artmış yemekci abi, benim hatırladığım en fazla 25bin jeton oluyordu. enteresan işler
    sanırım Mehmet abi nin dediği olucak 40 puanlık bir harekete hazırlık
    Bu jetonların ort. maliyeti 1440 desek, kabaca 1840 yada 1040 ye hazırlık diye yorumlanabilir.
    Son düzenleme : *Bozkurt; 26-03-2021 saat: 21:52. Sebep: Düzelttim abi maliyeti
    Hamdım Piştim Yandım

2. Maliyet biraz yanlış oldu
    1442 diyelim

3. Benim düşüncem şu. Bu robot yada yabanci her neyse dipten Tavan tavandan dip. %5 zıt yönlü işlem de iptal verilmeli. İnwest bakıyorum abi hepsi Zarar 100 binlerce TL zarar eden. İntihar etmeyi düşünen baya var. Bu kadar zarar eden batanın olduğu yerde bir sıkıntı var. Kanaatimce robot yada her neyse. Karşı bacak hariç Belirli aracı kurumdan yapılan işlemleri küçük kabul edip onların durumuna göre aşağı yada yukarı işlem yapıyor. Şöyle ki, küçükler aldı aşağı hareket başlıyor. Alanlar sattı yada küçükler sattı yukarı hareket başlıyor. Hatta ben sattım çıktı ben aldım düştü de buradan kaynaklanıyor.

4. Biri aşağı gider
    Biri yukarı gider
    Biri longcular için iyi
    Biri şhortcular için
    Bilin bakalım nedir.

5. Ayrıca takaslarla gün içi alan satan farklı gözüküyor. Akbank 70 milyon satmıştı ortada yok. Garanti almıştı oda ortada o kadar yok.

Senede, 2.. 3 defa
    30.000 lik düşüş fırsatı veriyor..
    3..5 günde..6 aylık longu bitirmecesine

Yakalayamadık, genelde de yakalanırız, long ta!

Cuma longta kalırız, bende nasip böyle..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Fiyat bir yöne giderken poz artışı varsa o yöne devam eder diye tahmin edilir
    Bakalım.
    Bozkurt daha iyi bilir

APD perşembe -20 bin idi, bugün satıcılı bir gün geçti.. APD bugün +40 bin, pazartesi alıcılı bir seans ima eder.. açılışın eksi yada artı olması bundan bağımsız, açılış sonrası gelişecek işlerden bahsediyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim düşüncem şu. Bu robot yada yabanci her neyse dipten Tavan tavandan dip. %5 zıt yönlü işlem de iptal verilmeli. İnwest bakıyorum abi hepsi Zarar 100 binlerce TL zarar eden. İntihar etmeyi düşünen baya var. Bu kadar zarar eden batanın olduğu yerde bir sıkıntı var. Kanaatimce robot yada her neyse. Karşı bacak hariç Belirli aracı kurumdan yapılan işlemleri küçük kabul edip onların durumuna göre aşağı yada yukarı işlem yapıyor. Şöyle ki, küçükler aldı aşağı hareket başlıyor. Alanlar sattı yada küçükler sattı yukarı hareket başlıyor. Hatta ben sattım çıktı ben aldım düştü de buradan kaynaklanıyor.
    İstanbulda birisi 8 milyon TL kaybetmiş bu çalkantılı ortamda aman arkadaşlar dikkat full pozisyon girmeyin. Cuma günleri uzak durun. Artik çok agresif bir piyasa içindeyiz hizli düşürüp hizli alabiliyorlar robotlarla baş edemezsiniz.ytd

Sayfa 537/1001 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •