varsa öyle satış bence de daha ufaklardan olacaktır. büyükse yonca
piyasada hissesi kalmadı zaten toplu
Printable View
Kardeş senin bu trade işlemlerinin faydası ne?
Zaten işlem yazıncaya kadar 40 kademe hareket olur...İllaki yazacaksan kontrat sayısını da gösteren (şöyle 40 kontrat) ve saatiyle beraber ekranı göster ki zamanı gelince alkışlayalım..
tradelerini görmekten başım döndü...
Satış falan olacağını düşünmüyorum.Ziyarete giden RTE idi.Özel bankaları RTE mi satacak.Yoksa sabancı koç şahenk falana gidip de bankanızı satın diye baskı mı kuracak.THY TTKOM satışı ne oldu.TCELL dendi bir ara. Söylentiler satışın kendisinden daha işlerine geliyor bence artık.
Yonca ispanyol bbva'nın değil mi? Daha nesini satacaklar. Bbva satacaksa o ayrı ama etkisi sınırlı olur. Akbank gibi bir bankanın satışı olabilir. Ba Sabancızadeler zaten hisselerini satıp durmuyorlar mı? Topluca satarlar ,kurtulurlar.
BPT
@bpthaber
·
1 sa
Melih Gökçek, İlber Ortaylı'ya 'Cahil' dedi.
bu adamlar Ankarayı yönetti cehalet ne kadar kötü
Piyasa 10 gündür spekülasyon ve haber odaklı ilerliyor. Bu kadar haberin altı dolmazsa fiyatlamaları geriye saracak çok kağıt var.
743300 ler geldi.... 744100 şartlı lönk yazılır.. fulle yakın olunur
hedef 746300
Ben Ttkom ve Thyao taraflarında bir şeyler olabilir diye düşünüyorum... Gerisini bilemem...
Bozkuş niye denize girmiyon da deniz manzarası seyredip durun. Denize girersen kutu su mu alıyor.
Deniz varda bizmi girmedik asdass :he:
Canlı manzara değil bizimki portre
Benim bulunduğum yer en yakın denize 400 kilometre vardır heralde, ölçmedim kafadan salladım bu arada mesafe kuş bakışı mı yoksa karayoluynan mı diyen sorabilürsün
23 DERECE
@yirmiucderece
·
4s
Kemal Kılıçdaroğlu:
"Ümit Özdağ'a bakanlık verdiysem partimizin hakkından verdim. Çalışsaydınız da beni bu duruma sokmasaydınız."
harbiden komedi :)
Sarmıyor sardırmıyorlar daha doğrusu.Geçen seneden beri haber odaklı giden kağıtlarda bir süre sonra haber maber unutuldu neden gitmiş idi niçin bu fiyata çıkmış idi unutuldu yola devam edildi.thy ve ttkom satışı olmasa bile fiyatların buradada tutunacağını hatta üzerine koyacaklarını da düşünüyorum.
Özel bankaların devlet başkanları seviyesinde bir ziyaret sonrası satışı nasıl gündeme geliyor o da ayrı bi tartışma konusu. RTE Satsa satsa devlet bankalarını satar o da belirli bir yüzdesini yani.
Sabancı'da Hacı Ömer Sabancı'nın torunlarının çocukları var. Ortak çok fazla. İş becerisi olanlar paylarını satıp ayrıldı gibi. Kalanlar daha çok pasif yatırımcı gibi, uzun vadede banka onlar için fırsat değil risk olur. Zaten iyi yaşamak için 100-150 milyon dolar yeter diyorlar.
İktidar da yatırım, istihdam, üretim, ihracat vs diyor. Son döneme bakınca aksiyonları yeni yatırımdan ziyade eldeki riskli işleri satmak veya yurt dışındaki şirketlerine kaynakları aktarmak şeklinde.
Kalan hisseleri Araplar ile %50-50 ortaklık şeklinde yeni bir şirkete devir edebilirler diye düşünüyorum.
Sabah Astor u şortladım Pala'nın 55bin aldım....
Endeks vadeli de tat yok ve yön konusu gizemli
IDEF fuarı var diyorlardı, ASELS oradan gazlanmaış olabilir.
https://idef.com.tr/
Thyde satılma hikayesi yok. Anadolu Jet'in halka arz haberi ile birlikte bu sene 9.5-10$ arasına geleceğini düşünüyorum. Oralardan komple vedalaşırım artık. Bu fiyatlardan Pgsus'un yukarı doğru daha çok marjı var artık bence, hele 5-10 sene tutabilene PGSUS çok hikaye barındırıyor.
Telekomu da çok köpürttüler ama bence orda da öyle bir durum söz konusu değil. Borsaya açık bir şirkette öyle bir hikaye olsa fiyatlamalardan belli ederdi diyorum. Şu an söylenti fiyatlaması var sadece.
olsa olsa Şekerbank olur.
Araplar çok az bir meblağ sermaye artırmayıp Credit Suisse'deki hisselerini yaktılar deniyor. Adamlarda para bol ama işden anlamıyorlar gibi.
yeşil ve kırmızının üstünde kalıp SAATLİĞİ kurtardıya ;
https://i.hizliresim.com/pougrh3.png
FED'dir, şudur budur.. bir bahane bulup
240 ve GÜNLÜKTEKİ
şu ikili tepeleri almaya zorlayacak
https://i.hizliresim.com/8fgff0x.png
.
https://i.hizliresim.com/sti5iqf.png
bu bacakları atlayamaz, bi punduna denk getirip, bir saldırma yapacak yukarı
o yüzdendir LÖNK ALGISI
Astor Short. Lafımızla icraatımız bir olsun. Ufak miktar biraz laf olsun diye.
Cante -Odaş iştiraki- patronu tüm Borsa yatırımcısını Cante ortağı yaptı son iki günde. Böyle bir satış yok, işin garibi öyle ya da böyle karşılıyor piyasa.
xbank su koyuverir mi saatinde
Kredi sınırlaması KOBI ve ihracatçılar vs hariç tutulmuş. İçeriye çalışan büyük firmalara kendi başınızın çaresine bakın deniyor.
3bine gelse aslında herkes rahatlıycak, sıka sıka büzük daraldı :he:
Bimas ı da çaktırmadan veriyorlar
Viop30 da dar alanda al-ver dünkü sıkıcı seansın aynısı ardımdan sert hareketler....
Eskiden Kardemir Ereğliyi takip ederdi şimdi Ereğli Kardemiri. Ayaklar baş olmuş Bozkurt dayı